The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 318
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Как мога да кача файл от компютъра си? Тъй като имам една снимчица на която съм като вампир  hahaha и искам да ви я покажа  Simple Smile

# 691
Качи я в prikachi.com например и постни линка тук! Wink

Скоро ще си имаме нова темааа! За анкетата.. някой беше предложил преди известно време да видим на каква възраст сме тук! Аз одобрявам идеята! Grinning  Laughing Laughing Laughing Аз съм си мъничка де... 16 Stuck Out Tongue

# 692
Мерси Simple Smile
Ето ме, не се смейте  Naughty аз съм второто момиче с черната коса и би трябвало да съм лошата,превърнала другото момиче във кръвопийца(тя май леко се е понапила с кръв  hahaha )

И тук  Thinking гледаща в нищото  Rolling Eyes ,приличам на вампир нали  newsm78 hahaha #Crazy

# 693
  • София
Стела супер си Simple Smile искам и аз така Simple Smile ама няма да излезна толкова добре колкото теб, но фотошопа прави чудеса  Heart Eyes

# 694
Добро утро от мен Hug stela7 страхотни снимки Peace Да вземем да ги пратим на Деймън,ще си му достойна партньорка........във филма Wink

За анкетата.. някой беше предложил преди известно време да видим на каква възраст сме тук! Аз одобрявам идеята! Grinning  Laughing Laughing Laughing Аз съм си мъничка де... 16 Stuck Out Tongue

Анкета за жените и възрастта им? Не,не мисля,че е добра идея Naughty Моите години ги има в профила ми Peace

# 695
TraYkovA,  Jessica Hamby,  Hug Hug

# 696
  • София
Е то и мойте години си ги пише в профила ми, няма нужда да си знаеме годините. Едно е ясно феновете на вампирите са с най-различни години и най-различни поколения. Вампирите винаги ще имат фенове, както и върколаците.

# 697
Върколаците не са готини,имат прекалено много косми  hahaha . Аз обичам само вампири(странното е, че като малка много се страхувах от тях и постепено страха се превърна в любов)  Heart Eyes

# 698
Върколаците не са готини,имат прекалено много косми  hahaha .

А не   Naughty  и върколаците са готини , особено ако става въпрос за тези от Здрач сагата   Heart Eyes

Стела, снимките са много ефектни , отива ти като вампир   Hug

А за анкетата аз само предложих да е такава с годините защото ми стана интересно на каква възраст сме ние във нашата тема , а не на каква възраст са феновете попринцип !  Peace

Нина и Иън показват своите истински туитъри !

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 11:14 от ●๋: KatRin ●๋:

# 699
  • София
А не   Naughty  и върколаците са готини , особено ако става въпрос за тези от Здрач сагата   Heart Eyes

Аз пък харесвам и вампирите, и върколаците. В филма "Подземен свят" всички части върколаците там са супер, както и вампирите. Пък и аз не си падам особено по Здрач.

# 700
Катрин браво на теб.Сега stela7 има реална възможност да се свърже с Иън Wink

# 701

Joy Joy hahaha Ще му предложа да се оженим  1dating bishop

# 702

Joy Joy hahaha Ще му предложа да се оженим  1dating bishop

hahaha И с подробно описание на първата ви брачна нощ Joy Joy Joy

# 703

Joy Joy hahaha Ще му предложа да се оженим  1dating bishop

hahaha И с подробно описание на първата ви брачна нощ Joy Joy Joy

luvbed  Blush Mr. Green
Е, не се знае, дали той ще се съгласи

# 704
Значи трябва да си развихриш много фантазията в описанието,за да го убедиш Blush Wink

Общи условия

Активация на акаунт