The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 206
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Значи трябва да си развихриш много фантазията в описанието,за да го убедиш Blush Wink
Щом е за Деймън, всичко ще направя  #Crazy  Blush Heart Eyes  Joy

Сега наистина съм на вълна вампири и чета Дракула на Брам Стокър и тръпки ме побиват... страшничко си е   newsm78 #Crazy

# 706
Стела изпрати му снимката ти като вампир и да видим тогава дали няма да се съгласи , ще иска да се ожените още преди да те е видял на живо !   Laughing Hug

# 707
Стела изпрати му снимката ти като вампир и да видим тогава дали няма да се съгласи , ще иска да се ожените още преди да те е видял на живо !   Laughing Hug

Party Party Добре, ще има сватба married bishop

В четвъртък с най- добрата ми приятелка ще си устроиваме ''вампирска нощ''  Joy hahaha и ще има други снимки, където трябва да изглеждам по - истински вампир... с грим и зачервени очи  #Crazy   Peace
и остри зъби  Party (тях ще ги направим на фотошоп  Blush )

# 708
А така помежду другото може да поканиш и нас на сватбата  Rolling Eyes   Тук сме малко пък и сме верни фенки на Иън   Laughing

# 709
А така помежду другото може да поканиш и нас на сватбата  Rolling Eyes   Тук сме малко пък и сме верни фенки на Иън   Laughing
Вие не се нуждаете от покана  Simple Smile  Hug

# 710
Стела,твойта страст по Иън освежава темата!  Hug Страхотни снимки си имаш,ех радост младост,свобода!Но всяко нещо с времето си!
Моя съвет е да не му предлагаш брак и деца,нещо по-интересно измисли.Сетих се за горкият Робърт Патерсън,който където и да иде е преследван от стотици крясъци на фенки,които искат да се оженят за него и да му родят деца,майки и дъщери в купом.  Sick

# 711
Стела,твойта страст по Иън освежава темата!  Hug Страхотни снимки си имаш,ех радост младост,свобода!Но всяко нещо с времето си!
Моя съвет е да не му предлагаш брак и деца,нещо по-интересно измисли.Сетих се за горкият Робърт Патерсън,който където и да иде е преследван от стотици крясъци на фенки,които искат да се оженят за него и да му родят деца,майки и дъщери в купом.  Sick
  Joy Да,права си, ще измисля, ако доживея до утре след прочита на Дракула

# 712

Сега наистина съм на вълна вампири и чета Дракула на Брам Стокър и тръпки ме побиват... страшничко си е   newsm78 #Crazy

Оууу, страхотно - за два дена я изчетох и съжалявам, бързах толкова много. Наслаждавай се бавно и славно на книжката  Hug

# 713

Оууу, страхотно - за два дена я изчетох и съжалявам, бързах толкова много. Наслаждавай се бавно и славно на книжката  Hug
Аз май имам много слаба психика, настръхвам при всеки ред  Sad
Обичам вампири, но това е толкова зловещо  newsm12 no и все пак ще го дочета

# 714
А филма гледала ли си - с Киану Рийвс и Уинона Райдър? Мота-мо като книгата /почти де/  Peace

# 715
А филма гледала ли си - с Киану Рийвс и Уинона Райдър? Мота-мо като книгата /почти де/  Peace
Бях започнала,но моята приятелка я достраша и спря филма  hahaha
След прочита, може и да гледам филма

# 716
О, непременно, страхотно е направен /като за филм на ужасите/. Гледала съм го много пъти, но не знам на какво се дължи, когато бях бременна с първото си дете мъжът ми беше командирован и се хванах да го гледам отново - е, не издържах, макар да го знаех на изуст  Blush така ме хвана шубето...навсякъде виждах  Misc Ghost и devil

# 717
Аз съм го гледала отдавна и имам много бегли спомени,но скоро май ще го повторя Peace

# 718
Ооо, Гари Олдман като Дракула е    к л а с и к а .   Стела, от къде ги намерихте тези зъбки  hahaha  Много ти е хубаво вампирското  Аз.   

Най-накрая изгледах епизода, последна от всички.  Ами той Деймън, че е лош, лош е, но пък се оказа и коварен. Да предаде така горката Лекси, не й беше време.  Краят беше ефектен и най-после да видим Стефан в действие като истински вампир. Ясно беше, че няма да убие Деймън, но поне го насмота като малка компенсация за Лекси.

# 719
Незнам,според мен Стефан беше по-пасивен и предпазлив,отколкото беше необходимо Tired.Спокойно можеше да измъкне Лекси докато полицайката стреляше по нея,преди да се появи Деймън.Като се има предвид колко са бързи,полицайката дори нямаше да разбере какво става Peace

Общи условия

Активация на акаунт