ПЛЕТЕМ плетеници на блузи, рокли, ръкавици

• 151 182
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Котето плете чорапи напоследък.
Мацата, на мен пък ми хареса повече това с номер 5.

Момичета, коя от вас изплете прекрасна симетрична шапка с ентрелак? Имах подозрения за Дидка, но не я видях в албума `и.  Wink

# 331
  • София
Момичета,искам да ви питам,дали някоя от вас е ходила в магазина на Статекс в София.В петък,случайно видях,че са го обявили в сайта си.Аз досега не съм поръчвала от тях по пощата,но редовно като ходя в Пловдив си купувам прежда.Сега ако имат вече наистина магазин в София,с техните си цени ще ми е голямо облекчение.Магазина се намирал на бул."Янко Сакъзов"36.

# 332
Имам малко прежда, а искам да си изплета шал. Някакво предложение да имате? Нещо рехаво, за което отива малко прежда?

# 333
а коя е майсторка на плетени чорапи, че нали плета такива, та имам въпроси...
Котето плете чорапи напоследък.
Майстор не съм, но ще отговоря на въпросите ти, Толумбичке Hug.
Напоследък само чорапи плета и терлички на чорапен принцип наистина.

# 334
Стейси, Марчелита е майсторката ,която търсиш  Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=432050.msg12677188#msg12677188

# 335
Беборанче, ето ти линк за шалче, мила, който го плагиатсвах от Ваня. Много ми хареса за шалче с тези изтеглени бримки. И е ... много лесно.  Hug

# 336
vbsisi, =^._.^= - за чорапите - ще снимам какво съм направила до сега  и ще питам...

# 337
Пуфе, мерси миличка.  Heart Eyes

# 338
Стейси, Марчелита е майсторката ,която търсиш  Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=432050.msg12677188#msg12677188
Мерси, ама аз си спомням една друга ентрелачеста шапка, която беше снимана някак разплескана долу. Беше още в зората на ентрелака по нашите теми.  Grinning

imar, Този магазин на "Янко Сакъзов" съществува доста отдавна. От там обикновено си купувам обръчите. Нямам впечатление да е с особено ниски цени, дори не бих казала, че има особен избор на прежди, още по-малко пък на Статекс. Да няма грешка или да са бъдещи намерения на фирмата. Абе, не съм ходила там от септември, може да има някакво развитие.

# 339
Моята е снимана така, но все си мисля, че първата шапка-ентрелак я показа Ven4i.
Лека вечер!
Сега се порових ето я и нейната,дано няма нищо против, че я показвам. Всъщност тя от доста време не е писала, сигурно внученцето й уплътнява свободното време  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 23:43 от Драги ми господине

# 340
  • Sofia
Здравейте ,момичета-най-добрите майсторки.И аз много обичам да плета,но не бях плела от доста време.Най-вече ,защото от известно време не съм в България,а тук са много скъпи преждите.Но му намерих цаката-майка ми праща необходимата прежда и така започнах отново.Пиша ви всичко това като запознанство, а всъщност искам да ви благодаря ,че ви има и отново без да съм ви питала ми помогнахте за една схема.По-скоро да благодаря на big pufana,защото тъкмо да питам как се изтеглят бримки и какво да видя-тя пуснала точния линк.Явно има телепатични способности.Огромно мерси!
Скоро ще ви пусна мои неща,за да чуя мнението ви.

# 341

Харесала съм си това, но май в България не се внася. Ето и линк: http://www.yarnart.info/UrunDetay.aspx?uid=90

Знаете ли как може да се поръчва?

# 342
# 343
 newsm47

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 09:35 от nela_66

# 344

Общи условия

Активация на акаунт