ПЛЕТЕМ плетеници на блузи, рокли, ръкавици

• 151 183
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Silvi   bouquet направо великолепно, истинска майсторка.Къде ги показваш тези красоти? #Crazy

# 661
Силва пак избила рибата с рокля, а аз се реда до нея с некви примитивни ръкавички...

Стейси, подминах го съзнателно първия път, сега не знам какъв коментар очакваш, но при всички случаи не отстъпвам от мнението си,че надценката при търговеца - било търговец на прежди, зарзават или бойлери - е естествен елемент в процеса на търсене и предлагане. Мен лично по никакъв начин не ме притеснява, докато имам възможност за избор. Не съм информирана за тази наредба,която споменаваш, ще проверя( ако не забравя), но и тогава не бих си променила отношението към търговската надценка. Все пак аз от години участвам в търговията(общо казано) и от двете страни-и производител,и потребител - споменавала съм,че като студентка се издържах от шивачество,сега обогатих асортимента  с плетива и признавам си,и аз си определям цени,които биха могли да бъдат по-ниски,но след като аз имам нужда от такъв по размер приход и насреща ми има хора,готови да платят тази цена, всичко е наред.

# 662
Силва пак избила рибата с рокля, а аз се реда до нея с некви примитивни ръкавички...

що, аз ги оцених.

http://www.novinar.net/news/targovishtki-babi-opraviha-bokluka-n … D0%B5%D0%B2%D0%B0  това чели ли сте - егати примитивната статийка, как се плетат ковьорчета от торбички, само авторката явно знае  Joy

# 663
Amelly - хич не са примитивни, много са си хубави ръкавичките.
Поздравления на Силви за роклята, определено ми харесва този цвят.
Дидка - кученцата стават сладки.
Хареса ми и белия шал с пумпалките - на Мацата май беше. Определено му трябва и една шапка.

# 664
разплетох си чорапа и се чудя дали въобще да го почвам на ново и от къде...

тулу, започни чорапа от пръстите, става по метода проба - грешка. Започни на колкото ти е удобно - 10на бримки и наддавай равномерно по 3 бримки на ред докато получиш желаната ширина. Ако го започнеш на малко бримки и надаваш по-бавно ще стане по-остър, ако нддаваш "по-бързо" - ще стане по-тъп ъгъла при пръстите. Мери го непрекъснато и си записвай за да изплетеш и другия чорап със същия размер.  На петата - най-добре някой да ти покаже на място, но можеш и сама да си го направиш, аз сама си го измислих ми беше интересно. Вземи един обикновен чорап и го разгледай - виж къде трябва да спреш да плетеш в кръг заради началото на глезена. Плете се само долната част малко и стигаш до петата. Там раздели на три части - долна и две странични. Ако можеш да си го представиш - плетеш само средната част на петата - задната и всеки ред свиваш по една бримка заедно с една бримка от страничната част получава се като прав ъгъл. След това плетеш пак в кръг. Обяснявам ужасно, но пусни в ход фантазията си  Grinning най-хубавото на плетенето е че можеш да си измисляш и да го правиш както ти харесва. Всички тези модели и схеми в интернет и по списанията са супер, но удоволствието да си измисляш и правиш различни неща е страхотно Wink ако нещо ти е досадно и не ти доставя удоволствие просто го хвърли и забрави.

# 665
Момичета, вижте с каква блузка е Катрин Зита Джоунс.
http://www.photopumpkin.com/wp-content/uploads/catherine-zeta-jones-6.jpg
А тук вижте пуловерчето на Меган Фокс:  Grinning
http://www.slava.bg/galleries/1902/1905.html#galmarker

# 666
Здравейте момичета!
напълнихте ми окото и душата с красота!  bouquet
silvi_ch,роклята е  newsm74
и аз съм готова с шапката,ето я и нея:

Желая ви усмихнат понеделник!
 Heart Eyes

# 667
Силви, прекрасна както винаги!   bouquet
Амели и твоите ръкавички са страхотни!
Тити аз преди време бях чела статия как да си направиш кълбо от найлоновите торбички, беше описано как точно да се срежат, да се вържат и ето ти готовото кълбо, сега се порових малко и намерих само това явно сайта с указанията го няма вече  Thinking Аз съм събрала много торбички, може да се пробвам в нещо като това:

тули а чела ли си това за плетене на чорапи, вчера го намерих.
bella_    шапката ти е много яка!
Снежи много ти благодаря, че сподели обяснението за тея сладурски мечета с нас,  Hug отивам да ги пробвам.
Дидка играчките ти са страхотни, аз направо се чудя къде се бутам при майсторите, най ми харесаха котенцата  Heart Eyes

# 668
# 669
Ох, какви красоти сте изплели пак.  Hug  Аз зарязах чантата и пак шал заплетох с плетенчки от една бебо рейнбоу прежда. Довечера сним и показ. Ще ми извади душата моята мис Каприз.  Heart Eyes

Пепитка, в ютубето има такива кълбета и модели от торбички. Мое се разровя по-късно днеска да ти ги намеря.  Heart Eyes

Я да похваля Александър за перфектна доставка. Даже има указания с кои игли се плетат преждите.
Само 2 лв. ми излезе доставката на 900 гр. прежда.  Heart Eyes   И в офиса ми я донесе куриер. Благодаря Ви от сърце, Дани Чолакова. Дано все такива търговци да имаме!!!   bouquet

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 10:50 от big pufana

# 670
страхотни работи сте направили всички скоро и аз ще покажа ,но сега имам едни  въпрос някой да знае как се плете тази плетка
http://materiali.snimka.bg/family/snimki.340543.15744677

# 671
  • Варна

Страхотен пуловер и плетката е много яка!!!

Тези неща са толкова красиви!!!!Смятам да си направя нещо.

# 672
Само 2 лв. ми излезе доставката на 900 гр. прежда.  Heart Eyes   И в офиса ми я донесе куриер.
Е, това как го направи?!

Мариела, плетката е обикновено Мисони. Погледни темата в Осинка. Нямам схема под ръка.

# 673
Стейси, поръчах на 29/10/09 г. преди обяд. Режимът е икономичен. Преждата ме чакаше днес в офиса в 9 часа от Спиди куриер.  Heart Eyes

# 674
пепита, ние сме плели тук торбички, ама доста отдавна. Тъпото е, че употребяваните торбички все пак са мръсни, а и е трудно да събереш много от един цвят. А да купуваш чисти торбички в подходящи цветове не си струва Simple Smile по принцип е интересно, практично, но най-много да си направиш сандали, изтривалка или пазарска чанта......

Общи условия

Активация на акаунт