Отговори
# 60
  • София
Направих телешка пастърма. Полyчи се страхотна. Обаче, т.к. парчето е голямо, ме е страх да не мy стане нещо в хладилника, което не ми се вярва, ама...Питането ми е, мога ли да замразя част от него, и ако да, дали няма да се промени консистенцията след замразяване?
Баща ми прави така. Слага отделните филенца, по няколко, в плик и ги вакумира. Във фризера, стига да няма зеленилки или други отделящи миризма храни се запазва перфектно, а като ги извади - вкуса си е същия Hug

# 61
Да попитам , ще правя туршия от зелени домати със сол ,захар ,оцет и аспирин.Знам ,че доматите се дупчат с дебела игла,но моите от село са грамадански.Пречи ли ако ги срежа на четвъртинки, за да влязат в буркана? newsm78 Simple Smile

# 62
  • област Софийска
Не мисля, че ще пречи. Става да ги нарежеш   Peace

# 63
Мерси!  bouquet

# 64
Ако, може някой да ми даде хубава и сполучлива рецепта за магданозени кюфтета ?!

# 65
# 66
 Сърдечно Ти Благодаря  , ♥♥рина  !

# 67
  • София, България
Моля някой да ми подскаже лесна рецепта за кифлички със срене и/или кашкавал ( може и малки кремвиршки) които да не се разпадат много лесно, защото ще ги взимам за из път. Има много рецепти, но не мога да се ориентирам  Embarassed

# 68
Моля някой да ми подскаже лесна рецепта за кифлички със срене и/или кашкавал ( може и малки кремвиршки) които да не се разпадат много лесно, защото ще ги взимам за из път. Има много рецепти, но не мога да се ориентирам  Embarassed
препоръчвам ти тези на пеп-40 - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,176.msg712.html

# 69
  • София, България
Много благодаря  Hug

# 70
Аз пък съм за Раираните кифлички на Марабу от "Гответе с мен". Peace
Има ги стъпка по стъпка. Simple Smile

# 71
  • област Софийска
Да, отзивите за тези кифлички са чудесни. Аз още не съм ги пробвала заради диетата ми (да не се изкушавам). Но свърши ли веднъж, са от първите в списъка ми.

# 72
интересуваме рецепта за крем карамел в тава а не в купички.

# 73
  • София
интересуваме рецепта за крем карамел в тава а не в купички.

Същата е рецептата

# 74
въпреки, че въпросът ми не е за храна - как се приготвя капучино с кафе машина  Embarassed, от кактоя имам моята изобщо нямам представа как се прави, все кафе съм си правила с нея , моделът е  този - http://www.saeco.bg/bg/models_b_via_veneto.html

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 21:29 от tuly

Общи условия

Активация на акаунт