Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 144 954
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 140
Какво правим в ситуация, ако аз карам кола, мъжа ми е седнал отзад и аз като карам съм се заплеснала и гледам в страни и мъжа ми яде нещо, но вижда че мога да направя беля с колата и ръката му е свободна и както е зад мене ми лепне един шамар зад врата за да се осетя да гледам намред ? И аз взема че се осетя и гледам и се оправям! Това също е част от темата мъжа ми да ми лепне шамар, нали ? Ето една друга ситуация. Шамара е тип сигнал, чрез който аз трябва да се осетя, че правя грешка.

Защо, на гласова команда не реагираш ли?

Joy Joy Joy

Действително има доста тъпи жени. Днес една такава ми излезе на метри от пресеча, с два км. ч. Как не я разцепих между вратите, не знам. Изниза се бавно, бавно, изравни се с мен и отвори прозореца на колата си. Очаквах едно мерси, а получих перверзни намерения към майка ми. Само и цъкнах не доизпушената си цигара през прозореца в муцуната и. Голям смях падна, като започна да подскача и кудкудяка, голям съм простааак. Като няма кой да я лепне зад врата, за да спре, така става.

Аз на улицата съм срещала и мъже да карат като идиоти. Как не е имало някоя жена да му шибне един.  Mr. Green

А това с цигарата си го е заслужила щом те е псувала.

Иначе преди години като дете съседите катастрофираха. Жената ударила мъжа си, той губи контрол и бам в стълба.
Страшен съвет, няма що.

# 1 141
Като е карала курса за шофьори, мъжът ли и е давал гласови команди?

# 1 142
Хубаво! НЕ можах да дам добри примери. Примерните ми са не много добри, съгласна съм! В момента не мога да измисля добри примери, сори. Но тезата ми изложена по-горе остава и въпроса ми е, наистина ли при всички ситуации на 100% ще заклеймите шамара нанесен от вашата половинка ? И тука не говорим за побой и ненужно насилие или издевателство и т.н.

# 1 143
А това с цигарата си го е заслужила щом те е псувала.

На Светла и мисленето, и писането са и като на кадъна от 18-ти век, съвременните са далеч по-цивилизовани в комуникациите.
Няма такова нещо като "нужно насилие", плесница в животозастрашаваща ситуация не е насилие, а е от безсилие да се постъпи по друг начин.

# 1 144
  • Пловдив
наистина ли при всички ситуации на 100% ще заклеймите шамара нанесен от вашата половинка ?

Аз написах при каква ситуация бих го приела-ако се опитвам да уморя децата ни.Друга потребителка също описа ситуация,при която шамарът освества-яко пияна,налита на бой и буйства.Аз не пия и това не важи за мен.Моя приятелка докторята и шамаросвали докато раждала,защото тя припадала.В някаква такава,животоспасяваща ситуация,също мога да приема.Друга ситуация,колкото и да мисля,не приемам.И в изневяра да ме гепне,пак няма право с пръст да ме докосне.

# 1 145
  • при късмета
Но тезата ми изложена по-горе остава и въпроса ми е, наистина ли при всички ситуации на 100% ще заклеймите шамара нанесен от вашата половинка ? И тука не говорим за побой и ненужно насилие или издевателство и т.н.
Не разбираш ли, че шамара си Е издевателство и ненужно насилие? Разбира се, че всеки шамар ще приема така. Това е нормалната реакция и нормалното приемане. Винаги се тръгва с шамарите и се стига до другите. Едно и също е и едното води до другото. Как да не го заклеймиш?

# 1 146
Аз имам един познат екшън герой. Той ми разказа, че жена му една вечер много го дразнила. Той и казал "Млъкни,че ще ти ударя един шамар". Тя обаче не млъквала и го обиждала. Той бам и ударил една плесница. Оттам тя бам му отвърнала с шамар. И като се грабнали шамар, прегръдки, обиколили цялата къща. Той каза, че това бил най - хубавия с..кс в живота му. Аз не го одобрявам. Тези, които имат слаби сърца и разхлопани неви да не четат горенаписаното.

# 1 147
Но тезата ми изложена по-горе остава и въпроса ми е, наистина ли при всички ситуации на 100% ще заклеймите шамара нанесен от вашата половинка ? И тука не говорим за побой и ненужно насилие или издевателство и т.н.
Не разбираш ли, че шамара си Е издевателство и ненужно насилие? Разбира се, че всеки шамар ще приема така. Това е нормалната реакция и нормалното приемане. Винаги се тръгва с шамарите и се стига до другите. Едно и също е и едното води до другото. Как да не го заклеймиш?

Е, не - тати я е шамаросвал с любов. Как ще разбере? Такива често успешно намират партньори психари, които бавно и тънко успяват да ги убедят, че каквото и да направят, ама наистина каквото и да направят, е само и единствено от любов, притеснение за тях и загриженост. И след 1 - 2 години гледай какво става - "Гледам, че прекалено много се виждаш на кафе с приятелки. Много се притеснявам да не ти навредят. Пляяяяяс!!!"

# 1 148
  • град-държава
За 10 години сме минали през ситуации и ситуации и ръка срещу мен не е вдигал, не говорим дори да удари. Значи няма такава ситуация, в която шамар да е приемлив/допустим, както за мен, така и за мъжа ми.

# 1 149

Ето тука се различава нашето мислене! Аз предпочитам да изям шамара от колкото децата ми да останат гладни заради тъпо мое решение. Ще съм благодарна ако моя любим свърши тази работа, от колкото живота да го направи, защото живота ще ме цапне по-силно и не с любов, докато моя любим може и да го направи с любов.

Ти си '06, нали, а не '86? Нямам друго обяснение за безумните разсъждения и примера, даден от детска приказка.

Шамарът няма да спаси децата ти, Светла. Нито пък съществува "цапване с любов". Това, че баща ти (някога) те е ударил за, както казваш, твое добро и възпитание (тук много бих спорила, като Хърмаяни, всички виждаме какво "добро" е направило това), а въпреки това те обича, не означава автоматично "щом те бие, значи те обича".

Ако изобщо си пълнолетна, ти вече не си нечие глезено момиченце, което да бъде възпитавано и предпазвано от страшния живот чрез шамари "с любов". Ти си голям човек и трябва да се научиш да си такъв, ако не се, животът достатъчно ще те плесне. Но никой няма право да се изживява като тоя Живот, нито е нормално ти да приемаш такова отношение за редно.

Цитат
Какво правим в ситуация, ако аз карам кола, мъжа ми е седнал отзад и аз като карам съм се заплеснала и гледам в страни и мъжа ми яде нещо, но вижда че мога да направя беля с колата и ръката му е свободна и както е зад мене ми лепне един шамар зад врата за да се осетя да гледам намред ? И аз взема че се осетя и гледам и се оправям! Това също е част от темата мъжа ми да ми лепне шамар, нали ? Ето една друга ситуация. Шамара е тип сигнал, чрез който аз трябва да се осетя, че правя грешка.

По-ефективно ще е да ти каже "Гледай си пътя!", пък ако ще да ти напълни врата с дюнер. И да не те пуска никога повече зад волана, когато е в колата.  

"Правя беля". Не си на три години. Нито пък животно, че да те възпитават с плесване.  Sick

Ето, например, аз и десет шамара да ти отвъртя, няма да започнеш да пишеш по-грамотно.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 11:31 от Вещица в чужбина

# 1 150
Скрит текст:

Ето тука се различава нашето мислене! Аз предпочитам да изям шамара от колкото децата ми да останат гладни заради тъпо мое решение. Ще съм благодарна ако моя любим свърши тази работа, от колкото живота да го направи, защото живота ще ме цапне по-силно и не с любов, докато моя любим може и да го направи с любов.

Ти си '06, нали, а не '86? Нямам друго обяснение за безумните разсъждения и примера, даден от детска приказка.

Шамарът няма да спаси децата ти, Светла. Нито пък съществува "цапване с любов". Това, че баща ти (някога) те е ударил за, както казваш, твое добро и възпитание (тук много бих спорила, като Хърмаяни, всички виждаме какво "добро" е направило това), а въпреки това те обича, не означава автоматично "щом те бие, значи те обича".

Ако изобщо си пълнолетна, ти вече не си нечие глезено момиченце, което да бъде възпитавано и предпазвано от страшния живот чрез шамари "с любов". Ти си голям човек и трябва да се научиш да си такъв, ако не се, животът достатъчно ще те плесне. Но никой няма право да се изживява като тоя Живот, нито е нормално ти да приемаш такова отношение за редно.

Цитат

По-ефективно ще е да ти каже "Гледай си пътя!", пък ако ще да ти напълни врата с дюнер. И да не те пуска никога повече зад волана, когато е в колата.  

"Правя беля". Не си на три години, честно! Нито пък добитък, че да те възпитават с плесване.  Sick

Ето, например, аз и десет шамара да ти отвъртя, няма да започнеш да пишеш по-грамотно.

Трагичното е мисленето и, че ако и се плесне шамар, децата и ще бъдат нахранени. Тоест шамара ще напълни хладилника  newsm78

Аз имам един познат екшън герой. Той ми разказа, че жена му една вечер много го дразнила. Той и казал "Млъкни,че ще ти ударя един шамар". Тя обаче не млъквала и го обиждала. Той бам и ударил една плесница. Оттам тя бам му отвърнала с шамар. И като се грабнали шамар, прегръдки, обиколили цялата къща. Той каза, че това бил най - хубавия с..кс в живота му. Аз не го одобрявам. Тези, които имат слаби сърца и разхлопани неви да не четат горенаписаното.
Joy
Ама защо го написа това в края. Трябваше в началото Joy

Иначе като малка дядо ми удари на баба шамар. Той беше супер кротък и добър. И баба разбира се, но изключително много дуднеше и мрънкаше. Докарваше всички до истерия.
Та веднъж дядо след сума ти молби да млъкне, не издържа. Изкара я в коридора, чу се едно пляс и се прибраха обратно. Ей, млъкна най-накрая  Mr. Green
Мисля, че само два пъти и е удрял шамар заради това дуднене и мрънкане. Но пък баба ми не е човек, който разбира от блага дума. Все тя искаше да е права и да я слушат.

# 1 151
Хубаво! НЕ можах да дам добри примери. Примерните ми са не много добри, съгласна съм! В момента не мога да измисля добри примери, сори. Но тезата ми изложена по-горе остава и въпроса ми е, наистина ли при всички ситуации на 100% ще заклеймите шамара нанесен от вашата половинка ? И тука не говорим за побой и ненужно насилие или издевателство и т.н.

Е не стана ли ясно, че отговора е "да, осъждаме шамара във всички ситуаци с изключение на оказване на първа помощ и безобидни сексуални игри".

# 1 152
svetla_vasileva_86, примерите ти са повече от безумни. И ако мъжът ти те бие в такава ситуация, ще те бие и в други. Това с "удари ме само веднъж" аз не го вярвам. Човек или е склонен да раздава шамари или не.
Ако някой няма проблем с агресията и не е насилник и през ум няма да му мине да те удари във описаните ситуации.

И щом държиш да ти отговоря: Не, няма ситуация на света, при която приемам за нормално мъжа ми да ми удари шамар.

# 1 153
Един шамар бой ли е?
Защото и Тачо удари шамар на Зорница по телевизията... после какво ли не изговориха, та накрая от шамар мина на "перване" Simple Smile
Та вие на едно перване бой ли му викате?   Outta Joint
То за един шамар и медицинско не можеш да си извадиш, защото няма как да се докаже по медицински път newsm78

п.п. Никога не ми е идвало дори и да си помислям да удрям шамар. Никога не ми е давано и повод за такъв. Като си се събрал с лош човек... и за шамари може да мислиш, за това вземи си единд обър и не го мисли, толкова ли е трудно?

п.п.2. А най са ми интересни тези, които споделят, как мъжа им правил дупки с тупаници в стената, но тях не са ги удряли... ами... то този пак си е агресор, другия път стената може да е главата ти.

# 1 154
Ако е за мое добро, му викам грижовно перкане с любов. Flutter Накарахте ме да се замисля. Със сигурност не съм перфектна, не съм и смирена. А защо досега, вече 16 години, моят не се е грижил за мен? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт