Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 000
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 90
Не. Нито един от мъжете, с които съм имала връзка не го е правил.
Дали ще се повтори - по принцип повтарят, да, но ... времето ще покаже.

# 91
и мислите ли, че е възможно това да не се случи повторно, при положение, че твърди, че съжалява...

А малко пердистория може ли ?!  Embarassed

# 92
Никога до сега моят съпруг не ми е посягал. За напред съм убедена, че няма начин да се случи това.

# 93
Мии не ме е удрял  Grinning

# 94
  • Стара Загора
Ако нещо се случи веднъж , може никога  да не се повтори ,но ако се повтори -със сигурност ще се потрети.

# 95
Ако нещо се случи веднъж , може никога  да не се повтори ,но ако се повтори -със сигурност ще се потрети.

Не говориш за Световна Война, надявам се!  Praynig

# 96
Но мъж да ме удари, както и изневяра - това са 2те неща, които не бих простила.

и аз, но какво правиш ако имаш деца? нещата тогава са далеч по-сложни от това да си събереш багажчето и да се изнесеш.... Sad

според мен за това (и не само) трябва максимално да опознаеш мъжа до себе си преди да му родиш детенце...сигурно и това не е гаранция де, чувала съм за хора които изведнъж се променят  ooooh!

# 97
И моят не ме е удрял,мисля,че никога няма да го направи,уважава ме достатъчно,че да не ме удря,ако имаме проблем бихме поговорили,с бой не се решава нищо,и двамата го знаем.

# 98
И мен досега никой с когото съм имала връзка не ме е удрял. Но честно да ви кажа ако мъжът ми ми посегне (дори не мога да си го представя даже), каквато съм луда най-вероятно ще му отвърна!

# 99
Никога не ми е посягал!И двамата , колкото и да сме ядосани винаги с разговори сме разрешавали проблемите си !А и съм го пробвала докъде може да стигне (просто е мн.добър) , излез на от вкъщи и като му мина се върна да говорим.Това беше още в началото на нашия брак,знам че звучи гаднярско, но наистина исках да знам с какъв  мъж ще живея и така 11 г. вече.Уважава ме се!
Но мъж да ме удари, както и изневяра - това са 2те неща, които не бих простила.
и аз, но какво правиш ако имаш деца? нещата тогава са далеч по-сложни от това да си събереш багажчето и да се изнесеш.... Sad

Сложно ,но повярвай е по добрия вариант, отколкото да разбиваш психиката на децата си.Говоря от името на дете, което израсна в такаво семейство.За съжаление и моята сестра изпадна в такова положение и аз бях човека, който я разубеди да остане там заради децата си.Сега всеки ден ми благодари ,трудно и е ,но са спокойни  .А таткото сега повече от всякога им помага и уважава сестра ми. Hug

# 100
Дам Simple Smile Ми е Simple Smile Ама заслужавах много повече от шамар  Rolling Eyes
И аз на него.. МНОГО ..
Т.е. бием се.
Аз започвам.. той се отбранява.. ... но понякога преминавам всякакви граници..
Проблемът си е в мен и го знам...

# 101
Моят като хлапе често се е бил с другарите, много ги е пердашил и много бой е ял. Та като ми разказваше за някои от тези си подвизи, аз доста притеснено го попитах, дали при целия му боен опит не му се е случвало да удари и жена... Погледна ме учудено и каза: Че защо да го правя? Тя е по-слаба от мен.
Демек, останах с впечетлението, че просто не му е интересно.  Mr. Green

Пази, Боже, да не ми се случва да разбирам!  Praynig

# 102
А и съм го пробвала докъде може да стигне (просто е мн.добър) , излез на от вкъщи и като му мина се върна да говорим.

Моля те, ако не е много интимно, кажи ми как го пробва??? Това е много добър начин да се "подсигуриш"...или поне да опиташ  Rolling Eyes

# 103
  • У дома... някъде
Не ми е удрял шамар,но аз на него- да... случи се веднъж,два пъти  Embarassed

# 104
А и съм го пробвала докъде може да стигне (просто е мн.добър) , излез на от вкъщи и като му мина се върна да говорим.

Моля те, ако не е много интимно, кажи ми как го пробва??? Това е много добър начин да се "подсигуриш"...или поне да опиташ  Rolling Eyes
Ами пак трябва да знаеш ,какво го ядосва и изкарва извън кожа целенасочено разбира се ,но никой не знае  newsm78 какво го очаква ,когато се мине определената граница.  HugТака че това си е нож с две остриета. Mr. Green Аз си имах късмет в случая!

Общи условия

Активация на акаунт