Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 144 989
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 080
Може би аз нещо не разбрах или може мен да не са ме разбрали, прочетох заглавието на темата „Удрял ли ви е шамар мъжът ви“ Предполагам да се случи нещо такова трябва да има предистория и в тази предистория може жената да е направила беля или да прави беля в момента и затова да си го отнесе. Не ме разбирайте погрешно, не одобрявам насилието. Мен като малка тати ме е шамаросвал, но е имало защо и съм му благодарна за уроците, на които ме е научил. Не бих го нарекла него насилник или каквото и да било, но съм имала дебела глава и съм си го заслужавала. Много ще ми е неприятно ако мъжът ми посегне, ще бъда много разочарована, но и мотива да се знае преди да се зададе този върпос е важен. Имам много приятелки, които са пълни лигли и не шамар заслужават а бой. И ако косъм падне от косите им веднага голям цирк, че някои ги насилвал и т.н. Затова зададох въпросите „заслужила ли си го“ и каква й е вината. Извинявам се ако съм ядосала някого или убидила, не ми е било за цел.

Ти не си добре.
Хайде скоро заповядай пак да се похвалиш, че си сгафила и са те превъзпитали с шамари.
И едно въпросче ако може - когато мъжът ти например сгафи, ти как го превъзпитаваш? Или ти по подразбиране не можеш да възпитаваш с шамари, защото само ти гафиш, а другият е безпогрешният вожд.

# 1 081
Може би аз нещо не разбрах или може мен да не са ме разбрали, прочетох заглавието на темата „Удрял ли ви е шамар мъжът ви“ Предполагам да се случи нещо такова трябва да има предистория и в тази предистория може жената да е направила беля или да прави беля в момента и затова да си го отнесе. Не ме разбирайте погрешно, не одобрявам насилието. Мен като малка тати ме е шамаросвал, но е имало защо и съм му благодарна за уроците, на които ме е научил. Не бих го нарекла него насилник или каквото и да било, но съм имала дебела глава и съм си го заслужавала. Много ще ми е неприятно ако мъжът ми посегне, ще бъда много разочарована, но и мотива да се знае преди да се зададе този върпос е важен. Имам много приятелки, които са пълни лигли и не шамар заслужават а бой. И ако косъм падне от косите им веднага голям цирк, че някои ги насилвал и т.н. Затова зададох въпросите „заслужила ли си го“ и каква й е вината. Извинявам се ако съм ядосала някого или убидила, не ми е било за цел.

Светла,не правиш разлика между шамар от баща ти и шамар от мъжа ти?Няма начин една жена да си е заслужила шамара.Какво трябва да е направила според теб,за да яде заслужен бой?

Не знам какво вие бихте приели за равноправно. Смисъл каква грешка вие бихте допуснали и бихте приели шамар. Примерно, ако имаме обща сметка и аз си вкарам заплатата там и той си вкара заплатата там. И аз реша да изтегля парите и да ги изхарча за мои лични нужди, които са глупави и не нужни. Ммм, може би това не е добър пример, сори. Сега се сетих, като малка четох една приказка за една баба и дядо, където си живеели добре, само че бабата видяла една много красива и скъпа дреха и я е поискала. Само че, за да може да се изработи тази дреха бабата и дядото трябваше да се разделят с кокошките, които снасяха яйца, козичката, която давала мляко и ред други неща. Накрая бабата получила дрехата, но те останали гладни за много време защото нямало от къде вече. Аз лично ако се захласна или попадна в такава ситуация ще съм благодарна на мъжа ми да ми зашлеви шамар и ме събуди! Защото това, което ще ме очаква по-късно ще е много по-болезнено! Надявам се да ме разбирате правилно за какво говоря. Не всеки път шамара е лош според мен. Това е все едно да каже някои че лъжата е на 100% лоша във всички форми.

# 1 082

Ти не си добре.
Хайде скоро заповядай пак да се похвалиш, че си сгафила и са те превъзпитали с шамари.
И едно въпросче ако може - когато мъжът ти например сгафи, ти как го превъзпитаваш? Или ти по подразбиране не можеш да възпитаваш с шамари, защото само ти гафиш, а другият е безпогрешният вожд.

Мисля, че изобщо не си ме разбрала! Не говоря за това, което ти специално си мислиш.

# 1 083

Ти не си добре.

Мисля, че изобщо не си ме разбрала! Не говоря за това, което ти специално си мислиш.

Не ми отговори на въпроса. Колко шамара ще забиеш на мъжа си, ако реши да си купи мотор за сметка на семейния бюджет и ще го разубедиш ли по този начин?

# 1 084
 svetla_vasileva_86, аз мисля, че те разбрах добре, защото страшно ми се прииска да те шамаросам  Sunglasses

# 1 085

Ти наистина ли ги мислиш тези неща  Shocked и си благодарна, че са те били? Пък било и баща ти!
А това за сметката и парите, просто мога да повярвам! Мислиш, че заслужаваш шамари ако изхарчиш дадена сума пари без да се допиташ до мъжа ти?!

Кажи ми, че постовете ти са шега!

# 1 086
svetla_vasileva_86, я кажи често ли те бие мъжа ти или си много послушна и само си мълчиш и така си спестяваш боя?

# 1 087
Смисъл каква грешка вие бихте допуснали и бихте приели шамар.
     Няма такава грешка. Самият ти начин на мислене е грешен. Ако изхарча парите от общата сметка за скъпо палто, шамарът няма да напълни сметката, нали? Достатъчно е да няма с какво да купим храна и да си платим тока, за да си науча урока. Нужен ли е друг "шамар"? Палтото и няколко мои ценности не могат ли да бъдат продадени? Кой урок ще е по-добър?

# 1 088
  • където мечтите се сбъдват
Svetla_vasileva 86,ако постовете ти не са шега,то ти имаш нужда от помощ.Някой сериозно ти е разбил психиката,най вероятно баща ти.Това,което описваш не е нормално!

# 1 089

никакъв шамар за никаква грешка

# 1 090
И забележете как се вменява задължителна правота на този, който бие шамарите. Laughing Тоест - който удря, той няма как да е с грешната позиция - ТОЙ ще ви научи коя е вездесъщата истина.
Шега е, не искам да повярвам в друго.

# 1 091
Светла, аз шамари не бих приела по никакъв, ама абсолютно никакъв повод.

Няма значение какво съм си помислила, направила или помислила да направя. Няма значение какво съм си купила, къде съм отишла и дори няма значение дали съм изневерила например.

Насилие не приемам под никаква форма и по никакъв повод.

Друг е въпросът, че когато правиш нещо трябва да си готов да си поемеш отговорностите и последствията като голям човек. А не като едно дете да се свиваш, да чакаш да те набият и един вид да се надяваш боят да изтрие това, което се е случило и да продължите на чисто все едно нищо не е било.
В живота на един възрастен човек това не е начин за решаване на проблеми.

Аз съм равностоен партньор на мъжа ми. Работя колкото него и изкарвам почти същите пари. Разходите над определена сума се обсъждат и съгласуват. Аз съм достатъчно разумна да не изхарча всичките спестени пари за някоя глупост, както и той.

Понякога си купувам по нещо, което на него може да му се струва скъпо и излишно, но и през ум не би му минало да ми завърти шамар за да ме събуди. Напротив, доволен е, когато аз съм доволна.

Аз не бих приела друг вариант на семейно съжителство. Насилието дали под формата на шамари или на емоционално и психическо издевателство не бива да присъства в едно семейство. И да, всеки шамар е лош, с изключение на този, който Хърмаяни описа.

Наистина имаш психика на жертва. Дано не попаднеш на насилник, защото животът ще ти се стори непоносим.

# 1 092
  • Пловдив
Не знам какво вие бихте приели за равноправно. Смисъл каква грешка вие бихте допуснали и бихте приели шамар. Примерно, ако имаме обща сметка и аз си вкарам заплатата там и той си вкара заплатата там. И аз реша да изтегля парите и да ги изхарча за мои лични нужди, които са глупави и не нужни. Ммм, може би това не е добър пример, сори. Сега се сетих, като малка четох една приказка за една баба и дядо, където си живеели добре, само че бабата видяла една много красива и скъпа дреха и я е поискала. Само че, за да може да се изработи тази дреха бабата и дядото трябваше да се разделят с кокошките, които снасяха яйца, козичката, която давала мляко и ред други неща. Накрая бабата получила дрехата, но те останали гладни за много време защото нямало от къде вече. Аз лично ако се захласна или попадна в такава ситуация ще съм благодарна на мъжа ми да ми зашлеви шамар и ме събуди! Защото това, което ще ме очаква по-късно ще е много по-болезнено! Надявам се да ме разбирате правилно за какво говоря. Не всеки път шамара е лош според мен. Това е все едно да каже някои че лъжата е на 100% лоша във всички форми.

Жените сме умни и разсъдливи същества.Знам,че за някои мъже това е недопустим факт.Съжалявам,че си попаднала на такъв.В посочената от теб ситуация с мъжа ми говорим,обсъждаме и стигаме до консенсус.Шамарът е напълно излишен.Все пак мъжете са ни партньори във връзката и живота,а не са ни родители,за да ни възпитават ,пък било и то с шамари.

Светла,знам че каквото и да напишем в обяснения ще е излишно.Психиката ти е обременена и приемаш насилието за нормално.Пожелавам ти да не се срещаш с шамари и насилие никога в живота ти  Hug

# 1 093
  • град-държава
Ако си лигла-шамар, ако харчиш пари-шамар, ако си обърнеш кафето и залееш благоверния сигурно ритник заслужаваш...
ОМГ, аз съм потресена!!!  Shocked
Никога и по никакъв повод мъжът ми (нито мъж, с когото съм имала отношения) не ми е посягал, няма нужда да споменавам шамар изобщо, да го допусна/приема/оправдая в никакъв случай!
Всички сме свободни хора със свободна воля. Никой не е господар на друг и никой не може да си заслужава да бъде насилван и унижаван, независимо какво и как прави. Ако на някой не му допада поведение, действия и изобщо, каквото и да е в отсрещната страна и това не подлежи на корекция адекватна за отношения между големи, зрели и психически уравновесени хора, е свободен да се обърне и да си тръгне, не да шамаросва.

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 21:16 от Vermilion`

# 1 094
  • Пловдив

Бих приела шамар,ако се опитам да уморя децата.При никаква друга ситуация не ми се струва нормално и допустимо.
Правила съм всякакви дивотии /с ритник му изкривих вратата на колата,давала съм му поводи за ужасна ревност,отговаряла съм му гадно и арогантно,свалих го от колата,защото много даваше акъл как да шофирам,харчила съм много пари,а не работя,излизам без него на бар и се прибирам през нощта и още каквото сетиш/,никога не ми е удрял шамар,ритник или нещо подобно.

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 23:31 от ♥Elfita♥

Общи условия

Активация на акаунт