Керамичен плот - сензорни бутони ­ или механични?

• 9 098
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Преди 2 години си купихме плот whirlpool със сензорни бутони. Лесно се чисти и за това време няма никакви проблеми  Peace

# 16
Вече харесахме фурна http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09053457 сега плота мисля да е този http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09018836 само се чудя удачна ли е тази уширителна зона?!

# 17
  • София
Удачно е с уширителни зони, да. Аз много ги ползвам моите.  Peace

# 18
Нашите също са такива само дето не е за вграждане Котлоните са 4 но все едно 6 големини. http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=104952

# 19
На нашият плот копчетата са сензорни, недостатъци за сега не съм забелязала. Предимствата са, че не стърчат грозни копчета. И аз имам 4 котлона, 2 от тях са с уширение и доста ги ползвам. И фурната, и котлоните ни са на Самсунг, не бяха много скъпи.
За миенето--абсолютно след всяко готвене си трябва, иначе става мазало Simple Smile

# 20
Решението вече е взето - сензорни ще бъдат Simple Smile Само се чудя дали да са на горение или бош?

# 21
Само се чудя дали да са на горение или бош?
Горение.

# 22
  • София
Решението вече е взето - сензорни ще бъдат Simple Smile Само се чудя дали да са на горение или бош?
Всеки ще ти препоръча каквото ползва, аз например съм фен на Бош. Имат ли разлика в дължината на гаранцията? Ако имат - с по-дългата гаранция.

# 23
Ми гаранционият им срок е един и същ, но съм харесал една фурна на горение, която точно пасва на цвета който ще ни е кухнията, и ми се иска и плота да е от тази марка да са си комплект, така че май ще бъде на горение

# 24
В къщи всичко е на сензори... и фурната и плота с котлоните... лесно се почистват, удобно е...

# 25
  • София
Още едно "За" за сензорните, както и за уширителните зони, в нас най-често се ползва именно котлонът с 3-те уширения.
А, щом ще купувате два уреда на една марка, можете да си искате отстъпка Peace

# 26
Мда то в момента в Техномаркет точно на горение има фурна + плот и ти излиза по евтино, но аз си ползвам отстъпка принципно от тях и с моя процент на отстъпка ми излиза по евтино да си ги купя по отделно, понеже коплекта е на промоция, аз за промоции отстъпката ми е по малка Wink

# 27
  • София
Имам точно този плот на Gorenje, уширителната зона е много удобно нещо, често я ползвам. Със сензорните копчета нямам проблем вече 2.5 г. Взехме сензорни основно заради функцията за заключване на котлоните - при малки деца е много важна и полезна.

# 28
  • София, център
В къщи сме със сензори, а на вилата с ключове, които обаче се командват от фурната. Да ви кажа, все ми е едно.

# 29
Мисля,че със сензори е по-добре. Поради следните причини:
- красиво и стилно е нищо не стърчи.
- ако има и сензор за заключване са идеални дори когато в къщата има малки деца.
- мисля си,че тези пластмасови врътки седят старомодно,нагарят и има опасност да ге счупи човек с тенджера,тигат и тн. нещо повече около тях и под тях се насъбира мръсотия и мазнина,която няма изчистване...
Има много хубави плотове на Gorenje, вкъщи използваме от 3 години такъв, а сега ще си купуваме и още един за друг апартамент.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт