Акушер-гинеколози - гр. Варна

• 415 560
  • 1 785
  •   2
Отговори
# 630
dok.Belerqn 0888950573 ima kabinet v mai4in dom,no dava smeni i v okrajna.Mnogo sam dovolna ot neq,tq ni napravi sekcioto,a drugiq lekar be6e doktor Svrakov 0887685969,toi e samo v okrajna.Iskam mnogo da im blagodarq

# 631
dok.Belerqn 0888950573 ima kabinet v mai4in dom,no dava smeni i v okrajna.Mnogo sam dovolna ot neq,tq ni napravi sekcioto,a drugiq lekar be6e doktor Svrakov 0887685969,toi e samo v okrajna.Iskam mnogo da im blagodarq
Така ли им благодариш? Като им  пуснеш телефоните във форума? Някой да ти ги  е поискал? Не е редно да публикуваш така лични телефони. изтрий ги и ако някой ти ги поиска, му ги дай на лични.

# 632
Д-р Бейлерян направи секциото на Елвира! Тя едва ли й благодари.

# 633
 Peace  Подкрепям Афродита и Монда!

# 634
  • гр.Варна
С две ръце за д-р Валентин Марков отново
Човекът е страхотен професионалист,много внимателен.Всичко,което трябва да го прави по здравна каса го следва стриктно,а от 5-6м ме гледа редовно на ехограф.
Искрено му благодаря за всичко,което направи за нас

# 635
Здравейте мами,честно казано много съм объркана с избора на гинеколог след изчитането на всички коментари за гинеколозите във Варна. Аз живея в Англия, но реших да се прибера в бг защото смятам че докторите там са по способни.Всъшност нещата тук са доста по различни тъй като цялата бременност се следи само от акушерка,раждането също се извършва от акушерка доктор се вика само при тежък случай.Миналата година бях бременна, но в 11г.с. всичко свърши чахах 5 дена за да ме приемат в болницата понеже нямало часове представете се 5 дена!при това тука здраво се плащат здравни осигуровки, но всичко отива за изграждане на луксозни болници не и за добро лечение.Болницата в която бях беше много хубава наистина.Имах легло с дистанционно,климатик,телевизор и вътрешна линия на която могат да ме търсят или аз да се обаждам.Всияко това добре, но какво ми помогнаха тези екстри?Аборта ми направи някакъв стажант май и разбира се трябваше да се повтори отново в бг да не говорим че имаше усложнения от анаестезията след аборта и бях на кислородно дишане.Във Варна отидох в Майчин Дом и за 15 мин забравих за всичко!останах много доволна от професионализма на лекарите.
Потресе ме обаче това което се е случило там с Елеонора.Бях решила твърдо там да раждам и да ми водят ЖК, но нещо в мен се обърна и май ще отида в АГто.Не че подценявам професионализма на лекарите, но просто ми е гадно да отида там.
В обобщение на всичко казано до тук искам да ви кажа че най важен е професионализма на докторите, а не екстрите в боницата.В края на краищата това е болница не е кафене за забавление.И колкото и да се оплакваме в бг поне имаме право на избор и достъп до гинеколози.Защото тука в Англия например ако искаш да отодеш на частно трябва наистина да си много богат за да си го позволиш, докато в бг все още цените не са чак толкова високи и дори и средно статистическата българка може да си го позволи.Ох,стига вече че много се разприказвах.
Аз съм избрала за ЖК да ми води др.Крумовски в Санита а за раждане със сигурност ще отида в АГто без уговорки.Ако можете да ме посъветвавате нещо друго ще съм ви много благодарна и извинявайте за дългия постинг.

# 636
Където и да решиш да раждаш дано случиш на лекар без уговорки, защото некадърници има навсякъде вкл. и в АГ-то  Peace

# 637
  • Варна
nat-nik смятам че си направила най-добрия избор с АГ-то, относно уговорката с лекар аз лично съм си избрала д-р там (термина ми е на 10.08), защото не мисля че всички д-ри там са кадърни. АГ-то си има вип етаж така че ако човек иска може да ражда и там.

# 638
Lolii,ти как си направи уговорката с лекар просто отиде и пита ли?А на този ВИП етаж има ли добри лекари или просто телевизори и климатици?Прочетох за доста добри лекари в АГто, но кои са във ВИПа и кои на другите етажи не ми стана яасно,Може би трябва да отида на място да питам.
Засега съм се спряла на 3ма това са др.Георгиев, др.Танев, др.Алескандров.Може да има и други но за тези прочетах най добри отзиви във форума.
Твоят термин е съсвсем скоро стискам ти палци.Аз съм на 28.01.08 мноооого далече

# 639
Мами, знаете ли нещо за доц. Цветков. Имал лична клиника (представа нямам коя) и работел и в АГ-то. Също така приема и в клиниката на Темелков, където и аз попаднах на него.Много изчерпателен, внимателен и мил. Изключително внимателен при самия преглед. Всичко звучи ОК, но ми е писнало да съм опитно зайче на гинеколози, пък били те и доценти. Интересува ме, дали си разбира от професията или е едно добро отношение и обяснение. Прегледах тук темата, но не срещнах името му. Възможно е да не води ЖК. Та: знаете ли нещо за него?

# 640
.Във Варна отидох в Майчин Дом и за 15 мин забравих за всичко!останах много доволна от професионализма на лекарите.
Потресе ме обаче това което се е случило там с Елеонора.Бях решила твърдо там да раждам и да ми водят ЖК, но нещо в мен се обърна и май ще отида в АГто.

Момичето се казва Елвира. Знаех за случая и въпреки всичко избрах да раждам при същата докторка. Доволна съм от операцията и следващото си дете пак бих родила на същото място и при същия екип. Не съм убедена, че случая с Елвира не би се случил и на друго място и с друг лекар. Дано се оправи милото майче и да си гушне бебчето, макар и пораснало.  Praynig

# 641
Съжалявам обърках името на момичето дано по бързо се оправи.Та същата тази докторка на мен ми помогна страшно много и останах изключително очарована от вниманието, което ми обърна.Грешки стават наистина навсякъде.Аз обаче някак си мисля, че лекарите в АГто са по подготвени за по сложни случай, а също разполагат и с повече апартура затова се реших в АГто.Разбира се все още имам много време да мисля какво точно ще правя.Радвам се, че го има този форум защото можем да обменяме опит и да си помагаме.

# 642
Ами те лекарите са си същите и на двете места, нали от държавните болници отидоха в Майчин дом. Много от тях все още практикуват и на двете места.
Разликата наистина е в апаратурата, нужна за бърза реакция при спешни случаи.
Това по отношение на гинекологичната част.
Що се отнася до неонатологията - нито лекарите, нито апаратурата може да се сравняват.

# 643
Що се отнася до неонатологията - нито лекарите, нито апаратурата може да се сравняват.
А какъв е смисълът да има апаратура в болницата, след като я използват избирателно!/ На братовчед на мъжа ми жена му ражда в АГ, изписаха недоносеното им бебе на 1 месец с гърчове и припадъци, защото повече нямали място къде да го държат! ShockedКазали им като се случи нещо вкъщи, да му бият шамари и да го свестят! #Crazy

# 644
Ами те лекарите са си същите и на двете места, нали от държавните болници отидоха в Майчин дом. Много от тях все още практикуват и на двете места.
Разликата наистина е в апаратурата, нужна за бърза реакция при спешни случаи.
Това по отношение на гинекологичната част.
bowuu
То те или от Аг-то или Окръжна...няма откъде да са...но за педиатрите в МД Sick Ако раждам преждевременно МД няма да ме огрее  hahaha

А какъв е смисълът да има апаратура в болницата, след като я използват избирателно!/ На братовчед на мъжа ми жена му ражда в АГ, изписаха недоносеното им бебе на 1 месец с гърчове и припадъци, защото повече нямали място къде да го държат! ShockedКазали им като се случи нещо вкъщи, да му бият шамари и да го свестят! #Crazy
  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт