Акушер-гинеколози - гр. Варна

• 415 661
  • 1 785
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Варна
Само мога да кажа ,че тези кисти наистина са опасни и се оперират.Другите се наричат фоликулярни  и може да се следят,а и да се лекуват/при цикъл и  често се пукат/!
Търсете и друго мнение на лекар ,но и на добър хирург.
Д-р Александров е добър избор и за двете стига да е свободен!

Valikir,благодаря ти за съвета!Издирихме координатите на д-р Александров и ще се опитаме да уредим преглед, възможно най-бързо.Което май ще се окаже доста трудно!

# 1 666
zdraveite mam4eta,nakoq ot vas rajdala li e pri doktor Ualid, i mojete li da mi kajete ne6to pove4e za nego Rolling Eyes

# 1 667
mira24 ,прехвърли 3-4 страници на зад и ще прочетеш мнения за д-р Уалит,а иначе пази боже,никога няма да раждам при него.

# 1 668
zdraveite mam4eta,nakoq ot vas rajdala li e pri doktor Ualid, i mojete li da mi kajete ne6to pove4e za nego Rolling Eyes
В на4алото на бременността си трьгнах на ЖК при него,след втория преглед се отказах.До края на бременността си и раждането бях при Капка Иванова.

# 1 669
mira24 ,прехвърли 3-4 страници на зад и ще прочетеш мнения за д-р Уалит,а иначе пази боже,никога няма да раждам при него.

Че той работи ли някъде другаде освен в собствената си клиника на Осми приморски полк.
Там извършва и раждания така ли?

# 1 670

Че той работи ли някъде другаде освен в собствената си клиника на Осми приморски полк.
Там извършва и раждания така ли?
Не там прави само аборти,ражданията са вьв Окрьжна болница Peace

# 1 671
много сте негативни за др Уалид.ходя при него от на4алото на бременноста и сам мн доволна.там ми водят и КОНСУЛТАЦИЯТА.сега сам 21 седмица и ми се обра6та внимание.3д е 30лв,сас снимки и диск е 45.прегледа трае поне 15 мин и е мн забавно.на 2д е 15лв.така 4е ако се абстрахирате 4е е специалист по аборти е внимателен'и прецизен с мен.клиниката е доста прили4на а цените народни

# 1 672
jurjeta, щом си доволна, ходи при него. Затова е темата - всеки изказва мнението си.

# 1 673
много сте негативни за др Уалид.ходя при него от на4алото на бременноста и сам мн доволна.там ми водят и КОНСУЛТАЦИЯТА.сега сам 21 седмица и ми се обра6та внимание.3д е 30лв,сас снимки и диск е 45.прегледа трае поне 15 мин и е мн забавно.на 2д е 15лв.така 4е ако се абстрахирате 4е е специалист по аборти е внимателен'и прецизен с мен.клиниката е доста прили4на а цените народни
ЖК още 5лв.,всеки пьт крьвните още 60лв и още туй онуй,щом за теб това са народни цени.А и не виждам кое е негативното,това,4е аз сьм сменила лекаря си(без да коментирам защо)или някой,4е е казал,4е никога не би раждал при него си е ли4но мнение.ВСЕКИ има право на избор PeaceЩом си го избрала успех и леко раждане  bouquet

# 1 674
Здравейте момичета, живея в Бургас имам проблеми с една киста, която ми я откриха преди няколко дни. При нас никой нищо не обяснява, гледат те на ехограф и казват - ще трябва да режем. Мола, помогнене ми със съвет при кого да се обърна за консултазия - поне да ми даде отгвор какъв вид киста имам, колко е опасно? Тук аз трябваше от форуми да науча, че има различни визове, че има съответно предварително лечение, че има "безкръвни операции". Мола, дайте ми съвет за ваши специалисти- поне за диагностика. За сега се свързах само с Майчин дом- там ме попитаха кой специалист искам да ме прегледа. Посъветвайте ме. Благодаря ви предварително!

# 1 675
За раждане-НЕ СТАВА!!! Много е мил и любезен,за видеозон е добър и аз самата много пъти съм била на прегледи при него,но ми бяха казали,че не е добър за раждане.Не знаех какво точно имат в предвид,но когато раждах се случих в една стая с жена която се беше паднала в неговата смяна.Та тя ми разказа,че раждането е минало ужасно,той изобщо не е знаел какво да прави,имал несъгласуване на ритъма с акушерката и я карал да напъва ,когато няма напъни.Накрая така й скочил на корема,че бебето излязло почти задушено.А е била съвсем лека безпроблемна бременност,нормално голямо бебе.И освен това на жената й беше трето раждане,така че знаеше какво говори.

# 1 676
  • Варна
Здравейте момичета, живея в Бургас имам проблеми с една киста, която ми я откриха преди няколко дни. При нас никой нищо не обяснява, гледат те на ехограф и казват - ще трябва да режем. Мола, помогнене ми със съвет при кого да се обърна за консултазия - поне да ми даде отгвор какъв вид киста имам, колко е опасно? Тук аз трябваше от форуми да науча, че има различни визове, че има съответно предварително лечение, че има "безкръвни операции". Мола, дайте ми съвет за ваши специалисти- поне за диагностика. За сега се свързах само с Майчин дом- там ме попитаха кой специалист искам да ме прегледа. Посъветвайте ме. Благодаря ви предварително!
Ако има вероятност за операция върви направо при Максим Яков, като ще е в Майчин дом. Много добър хирург.

# 1 677
dani_111, безкръвни гинекологични операции прави д-р Кателия Александров. Предполагам и диагностиката е добре да направиш при него. Мисля, че все още няма друг гинеколог във Варна, който да прави такива операции. Координатите му има назад в темата.

# 1 678
dani_111, безкръвни гинекологични операции прави д-р Кателия Александров. Предполагам и диагностиката е добре да направиш при него. Мисля, че все още няма друг гинеколог във Варна, който да прави такива операции. Координатите му има назад в темата.
Peace и аз така мисля

# 1 679
Освен док.Александров такъв вид операции прави и док.Козовски и двамата работят на едно и също място-АГ.Варна на 7 етаж.Отиди на преглед при един от двамата,а то до операция може и вообще да не се стигне .Някои видиве кисти се повлияват от противозачатъчни лекарства,но това най добре ще ти го обясни доктора,който ще ти направи прегледа.Успех ти желая и дано не се окаже нещо тревожно!

Общи условия

Активация на акаунт