При нас днес беше 17 градуса

ivu6a - моята коса не пада, това е единственото нещо, което се подобри при мен по време и след бременността. За съжаление има много други, които трябва да се коригират

Дю - супер, че имаш чувалчето! То трябва да има дупки за да минават коланите на столчето през него, ако нямат съм сигурна, че може да се пригоди някак си. Кажи на какви температури го ползваш (ако си го ползвала) и как обличаш бебето отдолу? Купихте ли лилави ски?

Тerpsyhora - много се радвам, че не е повръщал от новото мляко мъника

lady suny - това за Превенар-а ме довърши тотално. Намерих статията и прочетох, за тези, които се интересуват и говорят английски, ето я: http://www.reuters.com/article/marketsNews/idUSL543122320091105?rpc=77.
Става дума за определена партида ваксини. Аз не разбрах само как незнаят от какво е настъпила смъртта на бебенцата, а в същото време подозират Превенар, когато бебетата са получили още 2 ваксини същия ден

В Канада ваксините не са задължителни, но без тях не можеш да си запишеш детето на ясла, градина и училище след това, аз ги наричам ''принудително пожелателни''. Обаче аз за себе си съм решила, че ще си направя различен график на ваксини на детето си, без да му бия ненужни ваксини за възрастта и без да му натоварвам организма излишно. Никой досега не ме е мислил за абориген и не се е опитал да ме претупа, напротив. Може би, ако им покажеш, че си запозната и не отстъпваш, ще те третират по-различно.
Много хора избират вече да не ваксинират, бях чела само за това, чух го и от доктора ни. Никой доктор няма да те посъветва да не ваксинираш детето си. Това е факт. Всеки трябва да си прецени. Обаче аз си мисля, дали зад това тръбене за НЕваксиниране не седи нещо друго, като например цел да има повече неваксинирани деца и хора, с това и заболявания и т.н. Незнам, темата е дълга, сигурна съм, че всички родители се притесняват, а аз като се сетя, че на Савана другия месец пак трябва да и бият Превенар, лошо ми става.
Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче на финала!
Момичета, извинявам се за постинга, но доста се притесних.