Днес с новата кола
с Анди
ще правим маратон от Кр. поляна до Сънчо в центъра - ще изпитаме всички софийски дупки, павета, бордюри, счупени плочки и каквито други препрятствия ни сервира инфраструктурата в този прекрасен град

Терпсихора: ама аз не знаех, че малкия Сашко има такъв проблем
От кога толкова много повръща миличкия?? И какъв е този педиатър, който казва, че било нормално!! 
Ама каква е тази групичка там при вас? Искам и аз, няма да се отървете от мен ей, аз съм с кола о и ще ви издиря!!

Ambitious шегувах се с коментара ми за английския, нали нещо не съм те засегнала?
Статията, която ми прати е супер, там пише и това,което съм чела по форумите, но също и че тези 'ризи на растежа' минавали до седмица, а при нас вече 2 седмици е така
Ние снощи пък бяхме на театро и беше супер да се пооткъснем двамата за малко
Голяма романтика
Жалко , че после не успяхме да седнем някъде да пийнем по нещо или да се разходим из нощна София, както по принцип бихме направили, че трябваше да кърмп Анди. Калинче, ох наистина сме отвикнали и на нас с мъжо така ни се приспа още в 9!
Ама си е супер малко разнообразие!
,а така обичам да си поспивам.......товае връщам се да ви чета 
Пише ако при вас стигнете до нещо.

. И моето Митенце беше почнало да прави големи нощни паузи, всъщност дори и по време на коликите си спеше през нощта по 5-6-7 часа, а сега започна по-често да се буди на 2-3 часа
, започнах да усещам дребното кога иска да ходи до тоалетна и доста често ачка и пиша в мивката в банята, единственото препятствие за жалост се оказва студа, че за да постигна пълен успех трябва да го събувам почти през час, а още нямаме парно да им се не види