Джема,честит рожден ден,да си жива и здрава и много обичана

Румик,дано всичко да свърши добре
,не може ли без операция?Честити месечинки на всички и добре дошла на Милена

,не може ли без операция?
Безпрепятствено да го управлявате и да ви е много удобен. Чакаме отзиви 

Тук нямаме падиатри, ако нещо имаш нужда да питаш спешно звъниш на джипито , ако той прецени да те изпрати на специалист, педиатър или каквото там се сетите се чака много с направление, а частни клиники даже и незнам колко вземат, ама за 2 прегледа на видеозон преди да родя Макси бях дала 750 паунда, така че изключено.
, а алергията е към белтък на кравето мляко, то затова и прясно мляко се дава чак след годинката. Но по принцип алергия се появява ако има някаква фамилна обремененост, много рядко ще се прояви алергия ако няма в рода ви такава.
Направо дето казаха Терпсихора и Тинчето минавам през всякакви думпи, павета и т.н. и просто си е друга работа. Детето не ми се събиду нито един път от друсане хаха
Количката е супер лека и маневрена, управляава се уникално лесно, а проблемът с бордюрите се оказа, че не е чак толкова голям проблем, в смисъл не е трудно казването и слизането, само трябва да му свикнеш!! Така че съм (поне засега) 1000% доволна от камиона

И ти значи като нас с Геринела по сестрински си бременеела със сестра си (или брат ти е чакал детенце, не разбрах, но няма значение

(вече ме познавт искам да ви кажа ) и гледах и се чудих, но соевото мляко се препоръчвало след установена вече алергия, защото имало високо съдържание на захари и не било много добре на своя глава да правя такива неща, но аз преди да изляза видях на Макси акото пак беше като преди да почнем с АМ 2, с едни такива леки гранулки и реших, че е бил с лека диариа и все пак мога да опитам с друга марка. Взела съм на Хип пак номер 2 за по-гладни бебета и органик. Някой ползвал ли е такова??? Храненията отговарят на нашите 150 вода с 5 лъжици за 2 месеца, а за 3 месеца 180 вода на 6 лъжици. Ох, дано да оцеля и млякото и кремовете, че е ужасно гадно 
баси тъкмо си спях като нормален човек. Някой знае ли докога ще ни мъчат тия бебета да ставаме пак нощем?
ама може, защото не е очаквал да е студено. Ще го пробвам пак с топло и пак ще замръзя, ако не - поредната покупка без ефект 
Много благодаря на всички за пожеланията.Ставам на 27 и се чувствам ужаааасно стара (без превземки) 
Развитието на главичката й (за което много се притеснявам) вървяло с 1 месец назад,но тя се роди 3 седмици преди термин,та горе-долу било нормално.Но ако до 2 седмици не започне да я вдига ще ни изпращат на специална гимнастика.Предписа ни и имуностимулаор и Вигантола да го увеличим на 3 капки.
)
! Желая ти да си много щастлива и обичана