Февруарско бебче в коремче лудува, а мама вкъщи мързелува... (25)

• 19 721
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  • Плевен
Здравейте. Беше прекрасна събота и неделя за мен. Гледах филми, чистих из нас, прах, почивах си...НЕ МИ СЕ ХОДИ НА ТЪПАТА РАБОТААА  Sad Надебеляла съм още - вече съм 61 кило  Sad. Ааа, да ви кажа, мина ми това парене при уриниране, явно наистина съм била настинала. А при лекаря съм си в петък на преглед, както и на ЖК. Айде, лек и хубав ден на всички.

# 137
  • Бургас
Добро утро!
Хубав ден на всички !
Нещо зле ми почна седмицата,ама да се надяваме че нещата ще се оправят...

# 138
  Добро утро!
Ето и закусчича,да не остане някой гладен
Andjy мерси за кафенцето

и моя ден не почна добре,снощи се дракахме с любимия и сутринта се събудих много кисела,а той пък вече беше излязъл и съвсем тъпо ми стана

Merijaan и на мен вече не ми се ходи на работа  Cry всички ме дразнят тук и лошото е,че осъзнавам че не са те виновни,а мойте хормони #Cussing out

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 08:49 от silvery

# 139
  • Варна
Добро утро и от мен.

Аз искам да ви почерпя, че днес порасвам, но само на години.  Joy Joy Joy

# 140
Сияна, честит рожден ден!
Само хубави неща да ти се случват, а от февруари нататък - още повече!
 newsm59

# 141
  • София
Добро утро и от мен!

Сиянче, честит рожден ден! Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват!  bouquet
Снощи си прекарах чудесно с близнаците, пожелавам на всички толкова кротки деца. Не плачат, не мрънкат, ако ги гушнеш са ОК, ако ги оставиш по леглата - пак са ОК.  Laughing И като минеш покрай тях само чакат да ти засекат погледа и следват едни широки усмивки.... Heart Eyes Едното си легна в 10, другото в 11 и си спят до 8.

Тази сутрин заведох сина ми на градина след 3-седмично отсъствие и се опита да се разплаче.  Shocked Много тежко ми стана като му видях физиономията. Не се разплака, но и не ми каза "Чао" което значи, че не отива доброволно, въпреки, че ме врънка да ходи от две седмици насам. Дано не плаче, че и без друго ме гризе съвестта.

Аз снощи преди лягане изпих една кола и няма да ви казвам какво ставаше тази нощ в корема ми, Топчо полудя.  Laughing

# 142
  • Бургас
Значи днес имаме две рожденнички !!!
Честит рожден ден Сиянка !!! Много здраве здраве ,късмет и любов...и всичко което желаеш да се сбъдне !!!  Hug

Честит рожден ден на slyn4ogled! Петя,желая ти много хубави и положителни емоции и здраве !!   Hug
И двете да гушкате най-сладките бебчета февруари ! Simple Smile

# 143
  • Бургас
Сиянче, ЧРД! Здраве за теб и семейството ти и много усмивки!  Hug
Позволих си да погледна профила ти, за да видя на колко години ставаш. Ииии, искрено ме зарадва, на 22 ще си с 2!
За дечицата става въпрос!  Simple Smile

Слънчогледче, ЧРД! Пожелавам ти здраве, радост и усмивки!  Hug А, през февруари едно здраво и пуФкаво бебче!

Ммм, сега зацепих за здравословния режим. Сетих се и, че имам аз една книжка за храненето през бременността. Та, там разправят за този режим - Зоната.

При нас времето изглежда много добре, да видим как ще е днес.  Simple Smile

# 144
Сияна  newsm59  party023 Много усмивки и щастливи мигове!!!
И на Slyn4ogled  newsm59.Много,много да ви обичат и глезят момичета!

# 145
  • София
Слънчо, честит рожден ден и на теб! Много щастие ти пожелавам!  bouquet

Леле, Сиянче, ти наистина си детенце още. Grinning

# 146
  • Най-зеленият остров
Добро утро.
Взех си от всичко / кафе, закуска и бонбони/.  Laughing
Честито на рожденичката. Много здраве, усмивки и спокойна бременност ти желая от сърце.

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 5 нови отговора

# 147
  • До Балкана
Добро утро и от мен, момичета!
Помързелувах си достопочтенно цяла събота и неделя и съм супер вече! Силвъри, благодаря за закусчицата - сочна е няма спор! Grinning Хубава седмица ви пожелавам, изпълнена с много положителни емоции, нови покупки и хубави новини! Аз ви черпя тази сутрин с настроение:

Не можах да бъда твоята пролет.
Не можах да бъда твоето лято.
Нека бъда твоята есен.

Нека бъда твоята есен,
ще тежа във ръцете ти златна и зряла,
ще се стича в сърцето ти моята сладост,
и кръвта ти ще стане вино - есенно младо.

Дрехата си, ще ти постилам,
като златна затоплена шума,
и укротена, и немилвана
аз до теб ще лежа безшумно.

Не можах да бъда твоята пролет -
друг окърши клоните нацъфтели.
Не можах да бъда твоето лято
друг се къпа в реките горещи и бели.

Няма да има пролетни мълнии,
юлски горещници няма да има,
с кротка нежност ще те изпълня,
с ябълков дъх и нещо без име.

Не можах да бъда твоята пролет
Не можах да бъда твоето лято
Нека бъда твоята есен.

П.С. Ще ме извините за дългия пост, но много ми хареса и исках да го споделя с вас! Hug
Ами след като има повод посвещавам поста си на двете наши рожденнички Сияна и Слънчоглед, да са много здрави, обичани и щастливи и най-хубавите подаръци през февруари - здрави, послушни и прекрасни!

# 148
Сияна, Слънчо едно голямо ЧРД и от мен, мили момичета  bouquet  bouquet  bouquet Много щастие, любов и усмивки ви пожелавам и много поводи за празнуване   bouquet

Аз пак съм с вас и ще се опитам да ви изчета много бързо - липсвахте ми  hug hug hug

# 149
  • София
Мемория, и ти липсваше!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт