Февруарско бебче в коремче лудува, а мама вкъщи мързелува... (25)

• 19 719
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте!
Цял ден посрещах гости, правих кафета и сервирах разни неща. Сега ми предстои да готвя Confused..а така ме цепи тиквата. И ми мирише на цигари щото се изпушиха няколко цигари в стаята Close  Така.. оплаках се bowuu..отивам да готвя Laughing

# 121
  • Бургас
Момичета ,да ви се оплача и аз на бързо.
На сина ми ,в четвъртък следобяд му сложиха ваксина против туберколоза , а от снощи вдигна температура , кашля и се оплаква,че гърдите му "дращели".
 Дали е от ваксината нещо или се разболява newsm78? Утре сутринта ще го заведа при личната ,ама тази вечер пак няма да се спи спокойно Sad
 Хайде, поне на вас лека вечер!!!

п.п. някой може ли да ми каже паролата за албумчето?

# 122
Ооо, Кари, дано не е нещо сериозно. Възможно е да е реакция от ваксината, но педиатър ще каже най- добре ! На колко  години е ? Уффф, дано да ви е спокойна ноща  Praynig !

# 123
  • Бургас
Привет!  Hug

Навън е дъждовно, но това не ми попречи днес да се размотвам по улиците.  Laughing
От шопинга вчера съм доФолна - имам си ботички, нова блузка, домашни чехли (с жаби  Laughing), шалче-малче и още дреболии.  Wink

Шаманке, какво работиш, свързано с рисуване? Аз съм дизайнер, по-точно - графичен дизайнер.

Кари, дано бързо да се оправя детенце! А и мъжа на Рали да оздравява!

rumi_m, ако не бъркам, ти беше писала за магазина на Стефи в Суходол. Много те моля да провериш и да докладваш за визията и качеството на количките!  Praynig

Такива възглавници съм виждала в И-бей, но не помня цени...

Още много работи щях да ви пиша, но ги забравих, както обикновено.  Laughing

# 124
  • някъде тук
Привет и от мен  Hug
Цял ден немога да се добера до компа ,сутринта нямах нет гадна работа Crossing Arms
Въпреки лошото време направих хубава разходка  Simple Smile мъжо отиде на риба още рано сутринта в 5 ч ,и аз реших да не скучая  ходих до черквата и запалих свещичка ,след това малко понапазарувах за хладилника че беше паднала бомба ,и накрая сестра ми ме взе с нея да избираме подарък за нейна приятелка ,казах и аз да не ме води по магазините ама кой ме слуша уж влязохме да изберем чанта за подарък аз се лепнах за една туника много ми хареса и накрая си тръгнах с нея  Blush а си бях казала че нищо повече няма да си купувам просто няма смисъл къде ли ходя ама Rolling Eyes
Утре съм на преглед в София при моя док. ще ми източат малко кръв и ще ме прегледа надявам се всичко да бъде наред ,че откакто ми увеличика фраксипарина не съм пускала изследвания, ще пиша като се върна утре стискайте палци  Hug

# 125
Мимита , дизайнер съм и аз, ама на детски дрехи и печат и бродерии за тях. Абе графичен дизайнер, ама не съвсем  Wink

# 126
Мимита, честити покупки! Много обичам така да се прибера с пълни торби, ммм  Grinning
Бела, честита туника и на теб! Със здраве да си я носиш!
Днес не излизахме. Цял ден вкъщи и задължения като чистене, гладене, готвене и денят си мина. Сега почиваме най-накрая  Simple Smile.
Съпругът ме офертира да гледаме филмче и засядаме пред екрана  Popcorn tv.
Хубава вечер на всички ви!  lovekiss

# 127
rumi_m, моля те да провериш в магазин Стефи за количките - дали са маневрени, колко тежат.... дали са удобни. Много ме заинтригуваха и мен, не заради неприлично ниската им цена, а защото са с единични помпещи се гуми и според мен ще вози по-меко и ще е по-удобна за разбитите улици.

Аз да се разпиша и да споделя- откакто съм на изготвения от диетолога режим на хранене се чувствам страхотно. Верно, че само 1 седмица мина, но не мога да повярвам - хапвам си всичко, което ми се яде, но задължително го комбинирам с други неща, така че да се получи баланс. Ако случайно започна да спадам на обиколки, непременно ще споделя.

Между другото ..... днес "забърсах" едно сладурско одеалце за бебето с размер 90х120 см, противоалергенно, страшно пухкаво и мекичко. Каката даде заявка да спи с него докато се роди бебето  Joy

Това е от мен за сега, пожелавам ви приятни сънища  smile3524

# 128
  • Бургас
...Аз да се разпиша и да споделя- откакто съм на изготвения от диетолога режим на хранене се чувствам страхотно. Верно, че само 1 седмица мина, но не мога да повярвам - хапвам си всичко, което ми се яде, но задължително го комбинирам с други неща, така че да се получи баланс. Ако случайно започна да спадам на обиколки, непременно ще споделя.
...

Уау, какъв е този режим?

# 129
Andjy, мен също ме заинтригува  Flutter ! Дай по -  подробно !

# 130
Andjy разкажи повече, стана ми много любопитно какъв е точно този режим

# 131
По време на бременноста си моя приятелка качи много килограми и реши в 7-мия месец да отиде на диетолог.Изготвиха и много добър режим на хранене,чувстваше се много добре и не качи нито един килограм от 7-мия до 9-тия месец.(Да, но от 2-рия до 7-мия качи близо 30кг. Shocked ) Andjy, сподели и за твоя режим.

# 132
  • offshore & overseas
Мдааа, предполагам балансирано хранене е предложил диетологът? Или пък разделно? Не знам кое е по-подходящо за бременността, но е важно да поемаш от всичко нужно за бебето, без излишества (количествени и качествени), но и без прекомерно напрежение.

Това е вместо запис за днес. Аз с моите баници не влизам в тия възприятия, но... всеки с недостатъците си. Иначе се старая да хапвам здравословно, без да съм радетел за здравословно хранене, или health freak.

Уф, съвсем изтрещях и забравих за зелето с гъби doh, но след като Анджи сподели за диетата, ще си помисля дали да давам рецепта за нещо, което може да се окаже извън нея.

Ника беше изложила тук едно доста добро решение за балансирано хранене. А и тя се движи доста добре в кг. Не помня подробности обаче.

Много съм впечатлена от количките за породени и близнаци, но и цените им си ги бива. Ама като се замислиш, че подобни цени имат и колички за едно единствено бебе... не че те не са изцяло оборудвани и окомплектовани, ама.. Боже, къде пак забих!

Бобиш, радвам се за твоето кучешко детенце! Сега си спокойна, предполагам. Hug

Какво, какво, още, и аз тепърва открих въпросната поза за спане, че предния път си сплесках корема, но пак се улавям, че върша забранени неща -- събуждам си се откровено по корем. Само дето аз си слагам ръцете отдоли и някак се повдигам, та не е чак такава драма. Обаче, кажете ми, как мога да спя така и да ми е и удобно... ooooh!

Възглавници мразя всякакви, освен чат-пат за облягане, та не знам как бих прежалила едни драгоценни 100 лв. за целта.

Ника, душа, размечтах се и аз за жълт килииим (може и на червени точки да е)! smile3544

Мале, аз след съобщението, че само се записвам, доста додадох, но такава съм си от трътка на керемидка и обратно.

Щях да кажа и за безсънието, че вече съм си свикнала и въобще не се впечатлявам. Само дето започва да става проблем, тъй като през деня абсолютно никаква творческа работа не мога да върша, освен писането във форума, разбира се...  rotfImao

# 133
Добро утро, момичета  Hug
Тази сутрин съм първа, но ще дам възможност на някой друг да ви нахрани.
От мен кафето Simple Smile

Относно режима: Това е балансирано хранене по системата на Зоната. Т.е. на всяко хранене трябва да има определено съотношение между протеини, въглехидрати и мазнини.
Ще ви дам примерното ми меню за 1 ден, за да се ориентирате:
Закуска: 60 гр. месо+40 гр. кашкавал+1,5 филийка пълнозърнест хляб+150 гр. мандарини+9 маслинки
Обяд: 90 гр. месо+240 гр. зеле (манджата е пиле с прясно зеле) +1,5 филийка пълнозърнест хляб+4 маслинки
Следобедна закуска: 1 филийка пълнозърнест хляб+15 гр. месо+20 гр. кашкавал+3 маслини
Вечеря: 90 гр. пилешко месо (варено)+ 250гр домати + 250гр краставици+150 гр. мандарини+9 маслинки
Преди лягане: ½ кофичка кисело млеко 0,1%+3 маслини
Грамажите са съобразени със скромните ми 88 кг  Blush и бременността.
Мяуче, рецептата ти с гъби и зеле е съвсем в режима, така че още си я чакам и ще си я търся като наследство  Wink.
Снощи писах и за имената, но не можах да го публикувам. Гледах едно интервю с астроложката Алена, в което тя спомена, че ако дете се кръщава на един от родителите си, трябва да е кръстосано: т.е. момче на майката или момиче на бащата. Имаше някаква връзка с кармата, но не помня точно. Като го намеря, ще ви пусна линка да го видите.

Пожелавам ви приятна и изпълнена с положителни емоции седмица   love001

# 134
Прекрасно утро!!! Топличко..........усещам че днес ще падне голяма разходка, и без това събота и неделя само в къщи съм стояла! Незнам как издържах. В сряда съм на месечната консултация, а в събота смятам да се запиша за 4D! Надявам се тогава да ми кажат пола! Досега няма никакви предположения!
Ползотворно започване на новата седмица и по-малко главоболия!!!

Общи условия

Активация на акаунт