Февруарско бебче в коремче лудува, а мама вкъщи мързелува... (25)

• 19 713
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Охо, имаме неделна активност в темата , браво  Heart Eyes !

bobi6ana , радвам се, че няма нищо сериозно при вас с ЦУЦИ !

Рали, кака си днес ? А Емо ?

Викторита, честита прическа  Flutter! Моята коса също беше до кръста, до преди две седмици, но я резнах на черта без жал  Crazy !
Както са казали хората - коса расте, акъл не мърда  Mr. Green!

Roro, при нас магазините не работят ли в неделя ?

AMORE
  Heart Eyes, оправяй бързо настроението !

Ние бяхме на вън, на връщане имах приятното чувство, че съм си купила всичко което ми трябва, но не, пак съм забравила гъба за миене на чинии, пууу Crossing Arms. С последната преди седмица търках банята.... не че ми е спешна , ама едно нещо ще ми се наложи да измия на ръка и нямам.

По въпроса за банята, на пода, който е черен , има две бели петна които не щат да се махнах, приложих какво ли не, освен миризливият, противен , но ефикасен Кислол. Мислите ли, че мога да тръкна банята с него или да не рискувам.
В началото на бременността имам едно чистене с него и едва не се задуших, да си задържам дъха, все пак го подишах малко  Confused .... Има вариант и да назнача мъжа ми за чистачка , но не ми се вярва да се навие  Rolling Eyes

# 106
Стар,аз чистя нашата с Доместос и Мелио вече няколко пъти,но набързо и с маска.Всъщност,ако нямаш,по-добре помоли мъжа ти,защо излишно да дишате отрови с бебето?

И аз все още мисля по въпроса за косата,много ми се иска и на мен една черта,но пусто съм си  суеверна и страхлива сега, и не се решавам!

# 107
  • Бургас
Благодаря на Ралипо и Аморе за отговорите !  Hug
Аз досега ги мазах с вода и сол,ама и с оцет ще пробвам,.....еййй само мен ме нахапа тоя комар,на мъжо нищо му няма   Crossing Arms
Стар и според мен по-добре да не чистиш с тоя Кислол .

# 108
star, мерси, мила, че питаш!  Hug Емо кашля само, а аз го тероризирам гонейки го из къщата с чайове, мед с лимон и лекарства  Grinning . Като малките деца е, а и съм го забелязала като тенденция при близнаците - не обръщат голямо внимание на здравето си, някой трябва да ги ръчка. Аз съм добре да чукам на дърво, но профилактично наблягам на чайовете и Вит Ц, че не се знае знае ли се. Дано му мине бързо, а и аз да устискам покрай него. Майка ми ми предложи сутринта да отида при тях докато той се оправи, ама сърце не ми дава да го зарежа да се оправя сам...И така  Hug
За препарата съм на мнението на Аморе! Или с маска или мъжа ти да се заеме!

# 109
  • София
Аморе, това на Мл.1 е Карпет Хаус, бяхме и там. Наистина имат добри попадения. Там единствено ми хареса един - лилав. Добре, че не го купихме, къде щях да го слагам не знам, но определено нямаше да е в жълтата детска.  Crazy Mr. Green Да ти минава кривото бързо!  Laughing
Стар, няма не искам, душко, не се трови, нали за това си имаш мъж. Аз банята я търках само с Доместос, но сега определено не ми понася и с тази работа се е заел мъжа ми. Иска, не иска, и той е ужасно гнуслив и като я види зацапана я мие.  Mr. Green

# 110
  • York
Ника, ще го дадеш ли тоя мъж за някой друг месец назаем. Като нов, неупотребяван ще ти го върна  Mr. Green

# 111
  • София
Понякога, давам го, аз и друг път съм се опитвала да го пробутам, де.  Mr. Green Само се грижи да е нахранен и да има нещо сладко за десерт и е като памук.

# 112
Хич не ме хвалете за рисуването, щото това ми е работата и тази скица определено не е върха на сладоледа. Но за целта май става  Wink
За който е нахапан от комар, Фенистил гел помага за сърбежа, мисля, че не е проблем да се ползва сега.

Ника, нареждам се и аз на опашката за чистолюбивия мъж, сладко в нас има постоянно. Моя може да се зарине в мърсотия преди да реши, че нещо му пречи. Но предвид, че и аз съм мърла от класа, пасваме си  Mr. Green

# 113
  • York
Понякога, давам го, аз и друг път съм се опитвала да го пробутам, де.  Mr. Green Само се грижи да е нахранен и да има нещо сладко за десерт и е като памук.
Ника, то без да знам съм се подготвила - ябълков щрудел съм направила.   chef Ако побързаш може да го качих в 18:30 на автобуса за Варна.  Joy Обаче искаш не искаш ще ти пратя моя, щом се прибере от работа, че в малка къща живея.  Mr. Green

# 114
  • София
Абе не знам дали е чистник, или педант, ама си е дразнещо понякога. Аз не съм чак такава маниачка и понякога имаме спорове по темата. Пример - готвя, беля картофи близо до мивката. Детето е седнало на масата и крещи с пълна сила "СОпа дай, сОпа дай!" /да му се даде супа, любимото му ядене/. Аз му казвам - "Ела нахрани детето", той идва и започва да ми чисти обелките от картофите, а аз дори не съм приключила.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За разни по-пипкави дом. задължения направо сме се разбрали да е негова работа - например бърсането на прах. Аз го карам отгоре-отгоре, пропускам килера и над гардеробите, но той винаги бърше и там.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
След малко отивам да гледам близнаците, че да може майка им и баща им да излезнат като бели хора.  bowuu

Понякога, пращай твоя, ама да си носи ядене, че хич ме няма в кухнята, пък щрудел, малеее, това си е за второ висше.

# 115
 Whistling Whistling Whistling Аааа, ще ви послушам , чистенето ще ми се размине. Ще помрънкам малко, може пък да се се навие да изчисти пода  Mr. Green.

Ника, късметлийка си тиии, да не съм те чула да се оплакваш от него ( било то и за ютия  Laughing) !

Шаманката, единственият размер който имам за сега е дължината на възглавницата 170 ! Девойката няма сантиметър, може да се забавим с мерките  Sunglasses

Тук е най - евтина, но пък има доставка 15 евро, то не си заслужава !

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca01.05/1526695

# 116
  • София
Ааа, ютията я оправиха с/у 20 лв. ама така и не можаха да обяснят какво и е.  Laughing А полепналите гащи ги изстъргах с шпатулата за стъклокерамичния плот.  Crazy

Приятна вечер, отивам да кажа какво трябва да правят тази вечер без мен, най-вече да се изкъпе детето.  Laughing и изчезвам!  Heart Eyes

# 117
А аз съм горда, горда и велика  Mr. Green Сготвих най - вкусните броколи, карфиол и моркови със свински пържолки и сос бешамел  bowuu Забравих ги във фурната и станаха прелест.
Възглавница определено ще си шия сама, тия цени не ме кефят.

# 118
Ех,ама ви е весело на вас!Аз в къщи го карам малко 50% все едно съм на работа и 50% все едно съм командир на гарнизон-много ми помага мъжлето,но трябва да бъдат впрегнати силите и всичко след това да бъде проверено.
Рали,при мен няма нищо(слава богу).Питам информативно,защото ми казаха,че освен всичко останало през бременноста може да се получат и хемороиди.
Стар,аз нашата я изчистих с един препарат,който се пръска под формата на пяна и струва около 6-7 лв и знам,че го има в Била-Dpl.Пак е миризливичък,но не повече от доместос.Леките замърсявания само ги напръскваш и след 3до 5 мин.измиваш,а по-трайните може да ги затъркаш с обикновена домакинска четчица.В наща баня фугите са бели и да не ти казвам как се зацапват,еле пък по ъглите,а за чисти ъгли съм луда-още една реакция от работата,е с този препарат си стоят бели.Но ако решиш да го използв2аш,задължително вратата на банята да ти е отворена и друга балконска или прозорец за проветрение,за да не остава миризма на амоняк след това(неприятно е),а иначе си мирише на препарат и на чисто.

# 119
Намерихх компромисен вариант !

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5429

Общи условия

Активация на акаунт