Февруарско бебче в коремче лудува, а мама вкъщи мързелува... (25)

• 19 708
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Не бих дала 1000лв за количка. Съвсем наскоро си купих 10 годишна голяма и сигурна шведска кола за 3000лв  Mr. Green
На абсолютно същото мнение съм. Безумие е, предвид колко ще се използва.
Да не би едно шише да има материал за 15 лв?
Но стоките имат етикет "бебешко", затова майчетата ги дават (че и повече) и са щастливи. Grinning

Друго около мен е че се постригах на черта,а косата ми беше до кръста..Всички ме съжаляват...но аз си се харесвам-чух поне от 3-4 места че съм отрязала бубата на бебето че чакам момче,но на въпроса ми физиологично как точно става никой не може да обясни-да ви кажа писнало ми е от БГ суеверия-увикват ме че купувам дрешки за бебето и т.н.
Честита ти прическа, Викторита, не се давай на глупави суеверия. Sunglasses

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 13:24 от Xcat

# 91
Боби, на кучетата не е хубаво да се дават кокали. Това и аз го знам от опит и се карах преди с баща ми, ако видя, че му дава. Вече и той разбра, че само проблеми могат да създадат и нищо друго. Кучетата ги ядат не за друго, а защото им миришат на месо  Peace. Бульон от кокалите е ок, ама не и самите кокали. Той ви е казал лекарят де. Ще му мине на Цуцинката  Hug

# 92
  • София
 Здравейте мацки  bouquet

# 93
Здрасти. Grinning

# 94
  • София
запис  Hug

# 95
А на нас преди време когато имахме куче ни бяха казали да даваме едри кокали за да нямаме проблеми с аналната жлеза.Но аз нямам куче от 8 години и може сега нещата да са се променили в начините на отглеждане на кучета.То сигурно е като с бебетата-променят се нещата бързо.

# 96
БОБИ ,ВАЖНОТО Е ЧЕ ЦУЦИНКА ЩЕ СЕ ОПРАВИ И ВЕЧЕ МОЖЕШ ДА СИ ОТДЪХНЕШ.И АЗ СЪМ ЧУВАЛА ОТ ДОСТА МЕСТА ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ НА КУЧЕТАТА КОКАЛИ,АМА НА НАШИЯ РАФЧО МУ ДАВАМЕ НАЙ-БЕЗОТГОВОРНО  EmbarassedНА ЕДНА ПОЗНАТА ТАКА И УМРЯ КУЧЕТО-ОТ КОКАЛЧЕТА,МНОГО СКЪРБЯХА.

# 97
  • София
На кучетата знам, че не трябва да се дават пилешки кокали...иначе други могат.
Пилешки, защото са много тънки и може да се забие някоя кост където не трябва.
Аз преди бях голяма кучкарка. Докато живеех с майка и татко си отглеждахме две кучета и една котка на един терен... Crazy..беше весело... Joy За сметка на сега - имам си само един Лъв и едно сърне... Heart Eyes

п.п. Много обичам такова време, и да сме си всички у дома... Simple Smile

# 98
  • София
Здравейте, мацки!
Ние се завърнахме от голяма обиколка по магазините за килими и пак сме без килим. Аз ли съм капризна, килимите ли са грозни, има нещо...От толкова гледане вече накрая изглеждах така  #Crazy
Бобиш, на нашето куче преди доста години спряхме да му даваме кокали така по препоръка на ветеринар. Венивет да се изкаже, ако прочете. На нашата кучка и се счупиха няколко зъба, наложи се и да правят мост и това струваше майка си и баща си. От тогава е на храна за кучета.
Амика, мен ме притиска от дясно от няколко дни, точно както го обясняваш. Няма да мине до февруари.  Laughing
Аз спя само по гръб, с вдигнати ръце над главата. Само така Топчо е спокоен, ако легна на една страна и веднага се буди и буйства.
Шаманке, добра си, как добре си го нарисувала! Grinning

# 99
Досега знаех,че трябва да му се дават кокали поне веднъж в седмицата,точно заради аналната жлеза,както е писала Налика,ама откакто остаря(той е вече на 12 години и половина) са му тежка храна и му даваме периодично пилешки кокалчета,пак заради нея.И днес като изтреска докито,че кокалите нанасят повече вреда отколкото да му помагат и се опулих,ама явно си е така се.Много му се бях притеснила,че той си е член на семейството.
Ника,от толкова видове килими нищо ли не можа да си избереш?Направо ме сбърка!В Домко ходихте ли,те там са предимно подови настилки,килими и мокети,ама и цените са малко по-дебели,в сравнение с Бриколажа примерно,а и в последната брошура на Комо имаше интересни неща.Има и един сравнително нов магазин от типа на последните само с такива неща срещу Кауфланд ,който е до централния затвор(забравих името на магазина и булеварда),но там не съм влизала и нямам впечатления.
По повод количките за 1000лв-за толкова спазарих последната кола,как ли няма да ги дам за количка!По- скоро ще му купя кола на бебето и да се кефи по-късно.Според мен нормална цифра за тези атрибути е около 400 мах 500лв(даже вече са повечко).

# 100
  • София
Чакай, че вече се обърках къде сме ходили... Laughing Ходихме в Домко, да, това новото на Околовръстното, килими да искаш, но моя го няма.  Mr. Green Искам жълт килим.  Crazy Сега разглаждам в нета, че в КарпетМакс има жълт килим, а него го подминахме.  Mr. Green Мъжа ми и детето спят, иначе тръгвахме. После пък май ще ходя да гледам близнаците и ако е така, ще го отложа за другия уикенд.

# 101
Аз имам едно странично запитване-на теория знам какво са хемороиди и как се получават,но на практика може ли някоя от вас да ме светне какво е усещането и по какво може да се разбере ако имаш хемороиди.

# 102
Ех как ви завиждам, че може да си обикаляте магазините в неделя Confused Много ми липсва това. Ника успех с килима  като купите пусни снимка да видим и ние трябва да купуваме за детската ама това ще е последното нещо.
 Бобишана радвай се че леко сте се разминали, въпросния Пирин на мъжа ми така беше ял някакви кокали по полята (той сам си ходи на лов горкия - порочен навик останал от детството) и после акаше кръв няколко дни , беше на инжекции и накрая изака един съвсем цял кокал, като от пържола, как не му се разкъса нещо незнам. И той имаше късмет, но кокалите са табу  всякакъв вид само рибешки даваме на Йори защото тя дъвче всичко като баба , а не кълта като повечето кучета и няма опасност да се задави , а те не са опасни след гълтането понеже се разграждат.

# 103
Боби, накратко това е подута вена при ануса, която сърби и боли. Това ли е при теб?

# 104
Ника,иди виж килимите и в магазина на светофара за Младост 1 А.Там има КарпетМакс.А и на мен лично доста неща са ми хващали окото!

Съни скай,по-добре не мажи с Алергозана,не е съвсем безобиден!

И аз не спя спокойно отдавна,доспивам си денем,иначе не се издържа!Позата ми на спане е същата като при вас!Бях забравила за тази възглавница,която показа Стар,сестра ми я има,ползваше я за спане,за удобно сядане в последните месеци и за кърмене след това,много беше доволна!Но сега и тя е отново бременна,така че може и аз да я купя или пък-ушия?

На мен днес нещо ми е криво...Ще мине!

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 15:26 от AMORE

Общи условия

Активация на акаунт