Февруарско бебче в коремче лудува, а мама вкъщи мързелува... (25)

• 19 698
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Добър ден и от мен !
Благодаря за кафето !
Рисунката е много сладка  Sunglasses Шаманке браво!
Пухче дано да ти минат болките скоро...
А бе мен ме е наял един ужасен комар,снощи цяла вечер го гонихме ,накрая го утрепахме ,ама имам пъпки .Някоя от вас мазала ли се е с Алергозан ,дали е вредно ? Или трябва да звънна да питам доки първо?
Приятно мързелуване !!!

# 76
  • София
Добро утро и от мен!

Желая на всички много хубав ден!   bouquet

# 77
Мацки, две бързи въпрос4ета - за мамите от София - откъде да си намеря нощница с предно закопчаване, ама да не е от ония изкуствени боклуци дето ги продават по сергиите?
И втория - как мога да влизам в албумчето?
Между другото вчера при една безобидна наглед обиколка по магазините се сдобихме с космонафт за бебо и зимна шапка ушанка, много сладка. А бях излезнала за подарък за рожден ден......

# 78
Здравейте!  Heart Eyes

Шамане, супер онагледи позата! И аз така спя още отпреди бременността, но и сега установих, че ми е най-удобно. Трябва и аз да си приспособя обикновена възглавничка за тази цел; коремът ми натежава.
Пухи, случи ми се това веднъж, но сравнително бързо размина. Дано скоро те отпусне, че не е приятно!
Боби, да кажеш после как е Цуци  Hug Дано наистина е безобидно! Моят дивак нон стоп има проблеми със стомаха, но еднодневен глад го оправя. Просто е по-чувствителен, нищо че е такъв огромен.
Съни скай, ако те сърби намажи пъпчиците с оцет! Друго не те съветвам да правиш!
Сънита, аз не съм виждала такава нощница по магазините още, но и не съм търсила сериозно.

# 79
  • York
Харесала съм си този модел на Кангароо: http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=260
Все се чудя дали има смисъл от зимен кош. Като се има предвид по кое време ще раждаме и това, че тук зимата не е точно зима, а някакво подобие на зима с много вятър  Thinking

Аз и слинг мисля да си направя или по - скоро да организирам приятелка да го ушие  Mr. Green
http://www.zilana.com/buy-simple.html

Виждам за безсъние и труден сън си говорите. Страдам и от двете. Обикновено до към 1ч обикалям двете стаи като кукувица и се опитвам да не събудя половинката. А като легна се въртя по половин час, докато намеря правилната поза за вечерта. Тъй ще е то. По - хубаво скоро няма да стане  Joy

# 80
Понякога, количката, която си харесала е хубава, но колелата й са много малки.
Трябва да се бута по идеална повърхност, иначе няма да ти е много лесно с нея. Simple Smile

# 81
  • York
Xcat, задните не са малки, колкото на количките Бертони са. Предните са малки дам. Тепърва започвам да се оглеждам и да мисля варианти. 

# 82
Добър ден Simple Smile
За ден и половина ви изпуснах от поглед и сега 2 часа не мога да ви изчета  Hug
Сияна, радвам се, че всичко е наред и честити сини ританки Simple Smile
mii, побеснях, като прочетох написаното, нямам думи за немарливостта на някои здравни работници Rage
Да ви се похваля, вчера си купих зимно яке. Много е пенсионерско, но пък е много топло и мисля, че и в най-студените дни ще се чувствам добре. Оказа се, че такива големи якета има само в пенсионерски модели  Mr. Green , всичко което изглежда добре е мъничко за мен. Другата зима сигурно ще намаже майка ми (ако успея да намаля килограмите), защото пък е много качествено. Остана да си купя топли ботушки с равна подметка и съм готова за зимата Simple Smile
Сега отивам да чистя  Confused
Моята най-добре приятелка ще ражда днес в следобедните часове. Стискайте палци всичко да е наред  Praynig  

# 83
Марката не е толкова от значение, колкото функционалността.
И ние оглеждаме, има време. Simple Smile

Геринке, честита ти покупка - със здраве да си го носиш! Simple Smile

# 84
Момичета,искам да ви попитам някоя от вас дали знае нещо за пътуването със самолет,става въпрос за половин часов полет до гърция,дали може нещо да ми стане много зле Sick от самото налягане

# 85
По-нагоре май се обсъждаха подобни пътувания.
Опасни са в по-напреднала бременност.
Ако се чувстваш добре, според мен, няма причина да не пътуваш.

# 86
Прибрахме се!Цуцката е добре,т.е. не е ,но няма нищо тревожно-3-4дни хапченца и лека храна и оттук нататък никакви кокали и ще е кукуряк.Не знам дали ще ми повярвате,но двама доктори ми казаха,че кокалите не са полезни за кучетата Shocked.Аз изтрещах!
Вече мога да се отпусна и да легна да си наваксам малко от съня.Ще се видим после!Благодаря за подкрепата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 87
Боби радвам се,че Цуци е добре!

# 88
  • York
Марката не е толкова от значение, колкото функционалността.
И ние оглеждаме, има време. Simple Smile
Съгласна съм с теб  Peace
Въпроса е, че и цената трябва да е разумна. Не бих дала 1000лв за количка. Съвсем наскоро си купих 10 годишна голяма и сигурна шведска кола за 3000лв  Mr. Green

Боби, дано да се оправи животинката. Peace Кокалите не са полезни да се дават постоянно. Имах го този проблем с моето кученце преди години. 

# 89
2 седмици на почивка и сте изписали едни тонове....Илиана не се притеснявай от полети-аз за тази бременност доста попътувах-казват че до 17 летателни часа няма проблем.Важното е да е нормалн а бременността и е най- безопасно до 28 седмица.След това се увеличава шанса от контракции зааради налягането а и от авиокомпаниите ще ти искат писмо от лекаря че си ОК да летиш.Аз летях до Испания в 5 месец за 2.30 часа и сега тъкмо се връщам от БГ( аз живея в Англия) в 24 седмица съм и нямах проблем-единствено те заболява малко кръста от седене и това пикаене през 15 мин е доста не комфортно.Аз си бях взела специални чорапи за полети,заради вените,но твоя полет е съвсем кратък.Не се притеснявай.
Друго около мен е че се постригах на черта,а косата ми беше до кръста..Всички ме съжаляват...но аз си се харесвам-чух поне от 3-4 места че съм отрязала бубата на бебето че чакам момче,но на въпроса ми физиологично как точно става никой не може да обясни-да ви кажа писнало ми е от БГ суеверия-увикват ме че купувам дрешки за бебето и т.н.
Относно спането и аз имам проблеми-явно наистина расте много бързо този корем и всичко вътре се притиска,но установих че вчер ако хапвам по-рано и по-малко ми е по-комфортно.
Иначе от 1 седмица започнах да получавам това което си мисля че е така наречените БРАКСТОН ХИКС контракции,коиото са подготшителни-корема ми с стяга за малко все едно правя коремна преса и става по-тшърд и после с отпуска.Напълно безболезнени са и за това не се притеснявам,а и малкия Крис мноооого рита и прави лупинги-чак си мисля дали не е възможно да сеоплете в пъпната връв от толкова мятане...
айде че стана дълго,ама аз и отдавна не съм пислаа-лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт