Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните марки колички за бебета и техните характеристики?
Какви са вашите преживявания с лекари и здравната система?
Какви са различните мнения относно подстригването на косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните марки колички за бебета и техните характеристики?
-
Какви са вашите преживявания с лекари и здравната система?
-
Какви са различните мнения относно подстригването на косата?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво е значението на хемоглобина по време на бременност?
!
! Моята коса също беше до кръста, до преди две седмици, но я резнах на черта без жал
!
. С последната преди седмица търках банята.... не че ми е спешна , ама едно нещо ще ми се наложи да измия на ръка и нямам.

. Като малките деца е, а и съм го забелязала като тенденция при близнаците - не обръщат голямо внимание на здравето си, някой трябва да ги ръчка. Аз съм добре да чукам на дърво, но профилактично наблягам на чайовете и Вит Ц, че не се знае знае ли се. Дано му мине бързо, а и аз да устискам покрай него. Майка ми ми предложи сутринта да отида при тях докато той се оправи, ама сърце не ми дава да го зарежа да се оправя сам...И така

Ако побързаш може да го качих в 18:30 на автобуса за Варна.
Обаче искаш не искаш ще ти пратя моя, щом се прибере от работа, че в малка къща живея. 
!