Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните марки колички за бебета и техните характеристики?
Какви са вашите преживявания с лекари и здравната система?
Какви са различните мнения относно подстригването на косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните марки колички за бебета и техните характеристики?
-
Какви са вашите преживявания с лекари и здравната система?
-
Какви са различните мнения относно подстригването на косата?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво е значението на хемоглобина по време на бременност?

Тогава какъв е смисъла от тия изследвания,добре че като отидох резултатите са добри!Днес случайно срещнах личния си лекар и като му разказах направо ме посъветва да ида да ми даде направление за преизбор,но според мен няма смисъл-всички тук са такива! 
! Мъжът ми се е прибрал и е сложил да вари боб, за мен остават пържените кюфтета
.
, пфуйй...
, ако се ядосваш няма да станат по - кадърни. Тъпо е, че само за едни изследвания и мерки ги ползваш сигурно, а те и това не правят като хората. Миналата бременност бях с хемоглобин 110- 94, изписаха ми веднага желязо. Не мога да я разбера тази сестра, от къде такава смелост
, още повече предвид това, че си рискова група.
. Диетата е много оплювана, но аз освен плюсове до сега нищо друго не съм видяла. Един от тях е, че хемоглобинът ми преди седмица е отчетен 134
. Свалените 15кг вече са наваксани, та да кажем, че съм на старата ( това ако бях забременяла на предните си кг ) - харесва ми да се успокоявам с това
!
но ще питам и ще ви пиша допълнително по този въпрос....
И то такива хубави, хм
. Много е сладка кокерката, една от породите, които ми харесват доста 
Отивам да лягам, не е на добре...

Днес с писето обикаляхме магазините и си харесах няколко тяхни модела, но не съм чувала никакви отзиви. Моля, опитните майчета да помагат! Между другото, аз честно казано се колебая и относно една количка Quinny Speedy SX, но втора употреба, от
Виж за розовото си имам едно наум, като малка майка ми все ме навличаше в розово и много ми опротивя тоя цвят от 4-ти клас несъм го поглеждала до миналата седмица когато си купих една блузка и пижама ,ама не е баш розово, а по скоро диня.