Отговори
# 120
Еее, не мога да не вляза и да не честитя две неща:

На Прасковчето рождения ден на нейния безценен мъж! Нека винаги продължавате да бъдете опора един за друг!   bouquet

И на Мили Ванили за прекрасната бременна линийка с нейната мъничка Шушулчица!  Hug smile3501

# 121
Прасковче, честит ви празник, нека все така те обича и подкрепя твоето момче и таз година за подарък и едно момиченце да му е!  bouquet

Пипи, стискам палци мила! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Николче, а ти слагай тая депресия в чантата на лелята - та като си тръгне да си я влачи с нея  Mr. Green нека й , като никой не я е канил на гости  #2gunfire

Зази
, как си пиле? Я бегай от работа да си полегнеш пред Тв да си пийваш топло чайче  kaffeetrmker_2

Милееее, какво стана с душманина? Спука ли му работата?  Mr. Green

# 122
Здравейте на всички малчугани в темата........Пристигнах още вчера, благополучно и бързо, но тук компютъра не искаше да отвори точно нашият форум.....Както и да е......днес пуснах кръвчицата......раздадох я за благотворителни изследвания и утре пак разните му лекари и други изследвания......
Кога ще пием кафе???????? Ще ви звънна, на тези на които имам телефони и дано да стигнем бързо до взаимно решение...

Зази
ти нещо болничка ли си?..Много на бързи четох и какво разбрах, какво не, но ако е вярно - много бързо да се оправяш, че без да се запознаем не си тръгвам!! Heart Eyes

Прасковке Честит Рожден Ден на съпруга ти! Да ти е жив и здрав и вярна опора!!

# 123
  • На планетата Земя
Прасковче, честит рожден ден на момчето! Да ти е жив и здрав и винаги така усмихнат и ведър!

Йоси, а добре дошла. Ще се уговорим нещо на всички да ни е удобно. Ти кога си заминаваш обратно?

Николче, мило  Hug

Руми, след малко тръгвам натам.

# 124
Исках само да ви споделя, че по обед ходих да си взема изследванията. По отношение на МБ нищо не мога да кажа - не съм компетентна да разчета за какво иде реч, а урината е ОК. Но за ПКК мога да кажа, че имам само лек проблем при еритроцитите - стойност 3,78 при референтни граници 3,9 - 5,9. Мисля, че това ще да е лесно поправимо с определен вид храна (ще почета малко), но всъщност основното, което искаха да ви споделя е, че:

Еспресо с глътка кондензирано без мляко smile3503 smile3532 не повлиява резултатите от кръвните изследвания!

Дерзайте!  newsm68 newsm44  smile3508

# 125
Абе кажете ми какво е туй кондензирано без мляко  Embarassed Embarassed Embarassed, че някак изостанала се чувствам  Flutter
Ванилкааа - честита ти линийка  Hug Hug Hug - мнооого ти отива да знаеш, пожелавам ти най-сладкото грахче след 9 месеца  Flutter Flutter Flutter
Мили - ха дано сте го спукали  Crazy Crazy Crazy тоз път - стига се е инатил вече тоз маймун Stop

# 126
  • София
Аз да ви кажа, че повредата не е във вашия телевизор. Т.е. сайтът на бг-мама има проблем според мен, не е вината в интернет-доставчика.  Wink

Прасковче, честит празник на твоята половинка. Да е жив и здрав и скоро татко да стане. Весело изкарване ви пожелавам!  Heart Eyes

Пипи, не ме питай как пиша със стиснати палци JoyНо щом трябва, ще стискаме

При мен на работния фронт се очертава напрегната седмица, че и колежката няма да я има 2 дни....

Йоси, надявам се за срещата да съм във форма. Аз предлагам да е петък вечер. Какво ще кажете?

Квазко, ти пак се покри днес. Ама така е, като бегаш по задачите  #Crazy

# 127
  • Варна
Прасковка да ти е жив и здрав мъжо и само радост да ти доставя. И от все сърце да станете много скоро трима ,а защо не и четирима? hahaha hahaha
Пими мила  Hug Hug ние ще ти стискаме палци със сигурност. Но ти се обади ако ти остане малко временце за кафенце.Предния път не успяхме, дано сега имаш възможност.

# 128
Здравейте другарчета!
Аз пак влязох само да ви нагледам, но като прочетох че Маргаритка няма да извинява отсъствията реших и да ви пиша  Embarassed
Е, немога да не честитя на  milly vanilly двете чертички и хубавата линийка. Безпроблемни девет месеца ти желая миличка  bouquet
Сега се сещам че покрай отсъствието ми не съм честитила и татко Квази за мамутчето дето е на път, но по-добре късно отколкото никога, нали  smile3525
Прасковче да ти е живо и здраво момчето. Приятно изкарване  party023

Зазолинче, нещо болничка си май, но в последния пост звучиш по-добре. Скорошно оздравяване Hug

На всички останали много Hug Heart Eyes Hug
А сега ще се върна да прочета назад малко по-подробно, че да вляза в час.

# 129
  • Лондон
Здравейте, след 3 дневни препятствия с драйвери и други такива успях да кача малко снимки, само от хубавата част на нашата "почивка", останалото го спестявам и сигурно скоро ще забравим Grinning
Мили ще познае кои са специален поздрав за нея Heart Eyes

Нищо не съм успяла да прочета, защото съм за първи ден на работа и съм с ужасна хрема, но съм сигурна, че ще ме извините Embarassed

Само на Прасковка да кажа "здрасти" и Честит  празник, много любов ви желая на вас двамата Simple Smile И не изчезвай за по-дълго от мен, моля Heart Eyes

# 130
Прасковче, честит рожден ден на половинката! bouquet newsm59  party023
Да е жив и здрав и още много незабравими моменти да имата заедно!

Рея, не зачезвай пак за толкова дълго! Hug

Пипи, стискаме всички палци! Дано да е наред всичко! Praynig

Йоси, ще чакаме да се обадиш. На мен петък не ми е най-удобната вечер, предпочитам вторник или четвъртък, но каквото реши мнозинството.  Simple Smile

Дуденце, ходи ли днес в училището? Какво стана?

Зази, при такъв богат набор от бабини илачи, няма начин да не оздравееш бързо. Hug

Николче, горе главата, мила! spoko

Лени, "кондензираното без мляко" май беше кафето, което Маргаритката успя да гаврътне, преди да иде на изследвания. Laughing

Милеее, къде сиии, какво ставааа? Heart Eyes

Мили Ванили, прекрасна лентичка!  bouquet

Хубава вечер на всички ви желая! Hug

# 131
  • На планетата Земя
Рапортувам:

За припомняне: миналта седмица имаше два фоликула в ляв яйчник - 17 и 19 мм.

Сега, седмица след товая единия го няма, а другия е 34 мм, лигавица 11.5.

Дано онзи, дето го няма все пак да се е пукнал, така че да имам поне малка надежда до следващия МЦ.
От днес вечерта започвам 2 пъти по 2 дуфастон. Увеличаваме дозата, защото, както миналия месец се оплаках, имах от 4 ден на приема му зацапване, и явно не е достатъчен.
И лекарката ме иска на 2-3 ден от новия МЦ на преглед, за да видим дали все пак задържаният фоликул не си стои и само да расте и намалява, без да изчезва.

Ами това, мисля, че не звучи много зле, имаме план, имам надежда, макар и малка, имам вяра, настроението ми е добро. Продължаваме напред!  Mr. Green Heart Eyes

Рапорт даден, рапорт приет!  Heart Eyes

# 132
  • София
Миле, така те искам. Вярата и доброто настроение са наполовина свършена работа. За другата половина.... ти си знаеш  luvbed

Рея, нищо не казваш за себе си. Как си, работиш ли, ще предприемате ли нещо по основния въпрос?

Аз се натъпках с лимон, мед и чай. Купих си и още таблетки за смучене. Мисля, че поне не стават по-зле нещата. Трябва да се оправям бързо, че работа имам тази седмица, а и среща се очертава  Laughing Кари, аз нямам против и за четвъртък. Айде и другите софиенки да кажат дали им е удобно. Йоси, ти нали ще можеш по вечерно време? Остава и мястото да уточним.  Heart Eyes

# 133
И аз рапортувам.
Контракции видя доктора хора.Даже ми ги показа...не че нещо разбирам де.Спирам Дуспаталина и започваме магнезиев препарат Нутри - Маг.
Лежа в къщи. Доки каза....повече пазене и лежане.Той и преди ми даваше болничен човека.....ама аз  ooooh!
Само леки разходки и това е.Няма работа, няма нищо.От стоенете на стол по 8 часа болките се засилват.
Та така....лежа и се пазя.
Лени очевидно и аз ще пия като твоя препарат.Прочетох на Кюбит   Hug Hug Hug(много те обичам Hug и знам, че имам ли проблем ти винаги се включваш с инфо )статиите и почвам да лоча вода.Само това с магнезия лекииинко ме притесни.Ама само лекинко - не ме бийте сега Embarassed.
Зазинко бързо да оздравяваш  Hug.
Камъче мъчно ми стана за теб.Мелани ти е разкаразала своята история....дано и при теб всичко да се разреши по най  - добрия начин.Силно те прегръщам и тука да стоиш Hug.
Дуденце това с децата направо изтръпнах.Как е малката....посъвзе ли се милата душичка Hug.То такива като тия пикльовци са за един як бой....ама Shocked не може така знам.Лошоте е, че има такива безхаберни родители ooooh! ooooh! ooooh!.Та от такива родители такива деца се пръкват ooooh!
Миленце  Praynig

# 134
Миленце дано, дано, данооооо  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

Прасковче да ти е живо и здраво момчето и много да те обича.

Зазинко по- добре ли си? Ще кача снимки откога съм се заканила...срам. Да ти кажа срам ме е да си призная, но изглеждам страшнико и хич не се харесвам  Embarassed, но ще го направя за вас  Hug

Пипнка Hug Praynig Hug Praynig Hug Praynig

Милка Ванилка честита ти линийка, много е Убава   bouquet. Гледах снимките на отрочето и викам и аз да пробвам. ОК, де ама то същото детЕ куту твойто. Викам си бре к'во се случи тук...сигурно щот и двамата мъжЕ са бледолики та докарахме до червенокосо детЕ... хахаха. После гледам и Квази се оплака та ми стана ясно.

Цвети снимките са уникални. Аннабел е много сладка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт