Отговори
# 105
  • Манчестер
Добро утро  Heart Eyes
Ех, Камъче  Hug spoko Душичка златна си ми ти  spoko Каквото и решение да вземеш, аз съм с теб  Heart Eyes И, моля те, не ни оставяй Hug
Кюбит, сложила съм статията в фейворит  Heart Eyes Аз, се чудя защо ми пресъхва устата  newsm78, а то какво било. Аз пия вода, но сега закачам една бутилка на гърба  Mr. Green

И хайде до края й още един + тест- че нали по двойки трябваше  Thinking Flutter
Верно бе, къде ми е другарчето  Crazy Аз, самичка ли ше съм  Sad

Милеее,  fingerscrossed Дано са се спукали  Praynig
Меланиии, какъв Перник  Crazy да не се окажем братовчедки  hahaha

# 106
Добрютро, сладури!

Ееее, аз веднъж викам да не хокам Заека, че се шашка  Mr. Green и да го подкрепя в желанието му да се насочи към по-специализирано наблюдение и вие да ми играете опозиция!  Joy Не, майтапа настрана, аз в този случай вече съм на мнение, че Бънката наистина трябва да се насочи към сериозен специалист в профилирано заведение за следене на бременността, защото аз например никога - нито с Пингвина, нито засега с Кашалота - не съм имала никакви болки по време на бременността. Вярно, казват, че 2 бременности дори при една и съща жена не са еднакви, но аз не смятам, че болките са нещо нормално!  Naughty Спомням си, че с Пингвина някъде в 5-6 ия месец ми бяха казали, че имам контракции и да си обръщам внимание и да го карам малко по-полека, но аз въобще не усещах дори тогава никакви болки! Пък де да знам - може да съм абсолютен пън!  Mr. Green И май да ви кажа това ще излезе по-скоро: миналата седмица като ходих да ми вземат проби за МБ и цитонамазка, акушерката, които ги вземаше ми вика при МБ: "Сега може да почувстваш лек дискомфорт". Аз отговарям: "Не, бе, всичко е ОК". После за цитонамазката тя продължава: "Ей сега вече сигурно ще ти стане доста неприятно", а аз едно си знам: "Не, бе, всичко е ОК". Тя се кокори  #Crazy и вика: "Бе ти какъв човек си - каквото и да ти правят, все е ОК!" Ами такова съм едно - инатесто!  hahaha

Камъченце, мила душичке, прекрасно разбирам пред какво си изправена. Само времето ще ти даде правилното решение, то просто ще изкристализира. Ти не бързай, колкото и да ти се прииска в един момент да приключиш с това. И идвай постоянно при нас да ни разказваш, да те подкрепяме, да намерим повод и начин да те усмихнем!  Hug  love001

Вие с тези проектобебета ме разсипахте направо - голям смях се смях!  hahaha Е, така е, най-голямото нетърпение е предизвикано иманно от това - да видим от това, дето сме "пъхнали във фурната" какво точно ще излезе!  Joy

Лорче, абе я стига се оставя на тази "...плазма" да те тормози така! Я си стисвай очите и се гмурвай в следващия опит - всички тук така добре знаем, че ще успееш от първия път, и то докрай! Този път просто връщате двечки и си раждаш накуп едно момченце и едно момиченце, за да не ти е скучно!  newsm68

Мелани и всички останали, които се ошумоляват и покриват - не разбрахте ли, че най-добрата терапия е общуването ни в тази темичка?! Отсъствията оттук са неоправдани и съответно неизвинени - мислете му, аз ще водя дневника на класа като едно даскалско чедо!  Mr. Green

# 107
ЗазиHug поствам го тук заради теб, после може и да го изтрием

1. Капки за нос /гадни, но невероятно ефикасни/
Изцеждаш през марля половин глава ситно накълцан лук и смесваш с половин чаена лъжичка мед /или захар, ако имаш съмнения за алергичен елемент на хремата/. Тази зловеща смес капеш в носа 3 до 5 пъти дневно, може да комбинираш с физиологичен разтвор / първо разтвора и след това лука/.

2. Сироп за кашлица черна ряпа се издълбава и в дупката /колкото голяма слива/ сипваш захар. Три пъти на ден изцеждаш събралата се в дупката течност и пиеш, стремиш се поне 5-10 минути след това да не поемаш други течности.

3. Сироп за кашлица - 4-5 дюли приблизително килограм. Ползваш само сърцевината около семките. Сърцевините се варят на бавен огън 35-40мин. в 700-800 мл.вода, след това прибавяш и две шепи черупки от орехи / най-добре е зелени/ но и другите стават. След 10 минути махаш от огъня. Течността тябва да е останала около 600мл. ако е по-малко добави малко вода още с орехите. Прецеждаш. Слагаш малка кафена чашка захар и имаш готов супер ефикасен сироп. Можеш да пиеш и по две супени лъжици сутрин, обед и вечер. Можеш паралелно с него да пиеш и прахчета и други сиропи.

4. Сироп за подсилка / при анемии и изтощение на организма, след боледуване и за укрепване/ - 0.5 кг пчелен мед, 2 гр.пчелно млечице, 3 лимона настъргани с кората, 20 орехови ядки и 20 бадемови ядки \ сурови\ - смлени, 20 листа индрише \ситно нарязани\ 1 опаковка цветен прашец - смлян, 3 ампули витамин С от 5мл.,1 супена лъжица шипково брашно.Всичко това се разбърква до една хомогенна смес и се взима 3 пъти на ден по една супена лъжица преди ядене.

5. За прочистване на организма при алергични реакции - 1 чаена лъжичка сода за хляб, 1 чаена лъжичка мед, 1 чаена лъжичка рициново масло. Разбърква се добре и се приема по 1 чаена лъжичка сутрин на гладно 2 - 3 дни.

6. Против синини - по една супена лъжица зехтин, мас, тамян, восък и сакъз \ като последните три са счукани на дребно предварително\ се разбъркват на водна баня до получаване на хомогенна смес. Пази се в стъклен или порцеланов съд на хладно място, но не студено. Бъркането също да става със стъклена или пластмасова пръчица,може и с дървена, но не метална или пластмасова.

7. За порезни и разкъсани рани - компрес със смрадлика - колкото повече може да се издържи, толкова по-добре.

8. Ползвам също така Есберитокс \ или Ехинацея\ и за двамата превантивно един курс август - септември, Клеева тинктура. Винаги имам шипки, бял равнец, борови връхчета, малинови листа, смокинови листа, риган, мащерка, кантарион и босилек в къщи.
Общо взето от години залагам на подобно лечение плюс чайове пак от билки за конкретните страдания и съм много доволна, понякога за цяла зима не ми боледуват или се разкашлят по веднъж и толкоз.

# 108
 Joy а сега да видим Милли колко малък е света  Joy за братовчедка , не знам , но всъщност аз не си познавам роднините от страна на татко  Embarassed
учила съм в 5-то на Пашов /не знам как се казва сега/, а после в т.нар. Руско - може би някъде там сме се поне виждали и след това в Благоевград Туризъм

Ленни аз съм с двете ръце"ЗА" бабини илачи. Понякога се питам когато имам дете дали ще събера смелост да го лекувам с хомеопатия. Опитвал ли е някой от вас или ти самата? За резултата от хистологията стискам палци да е - без проблем. Аз оперирах една бенка преди доста години. Понякога ми се иска да проверя останалите подобни, но не правя нищо. Събирам информация кой, къде и до там.

Марги - безкрайно си права   bouquet Дано всеки го проумее навреме - споделянето и подкрепата е половината от положителния резултат

# 109
  • Манчестер
Joy а сега да видим Милли колко малък е света  Joy за братовчедка , не знам , но всъщност аз не си познавам роднините от страна на татко  Embarassed
учила съм в 5-то на Пашов /не знам как се казва сега/, а после в т.нар. Руско - може би някъде там сме се поне виждали

Аааасегаааа  Crazy къде ли съм те дърпала за плитките, че ми заглеждаш гаджето  hahaha  До седми клас 5-то основно Георги Димитров Crazy  Wink 8-ми клас Руска гимназия Петър Берон  newsm78 , и след това се преместих I-ва Гимназия Иван Рилски, че било по реномирано Wink  Heart Eyes

# 110
  • София
Лени, много ти благодаря за всичките рецепти   bouquet Само това с индришето.... няма да го направя. Имам непоносимост към неговата миризма. А под сакъз какво се разбира? Тази дъвка, дето е на зрънца ли, истинска дъвка й казвахме едно време?

Мелани, леки две седмици за теб, ще се справиш. С усмивка винаги е по-лесно  Laughing

Николче, по-добре ли си днес?  Hug

Миле, да дадеш отчет довечера какво е станало с твоите дебелокожи фоликули.  Wink

# 111
 Joy Joy Joy някъде , някъде там, но бях прекалено обикновена , дори затворена спрямо другите в класа ни , така че не сме се сбъсквали
в 5-то бях от 81-ва-88, и после в Руското от 88-92

А в I-ва гимназия бяха по-високи критериите наистина

Зази има една позната - специалист по Фън Шуй - тя казва, че във всеки български дом трябва да има мушкато и ендрише. Това са растенията които ни отговарят. Пожелавам ти скорошно оздравяване.

# 112
Ееее нета ми е ужасен днес.
Зазко, да съкъза е тази дъвка на зрънца дето се продава в аптеките.
Всички рецепти са лично и многократно изпитани и наистина ви ги препоръчвам горещо.
Мелани  Hug добре дошла и не отлагай срещата с дерматолог, просто това са важни неща. Аз ходих в Токуда при д-р Попова - в здравен справочник съм пуснала тема. Много съм доволна от лекарката и от условията в болницата.
Сега понеже е малко против правилата на сайта пускам тук само един линк към моя обява другаде - ако някой проявява интерес \ за себе си или за приятели, но държа да са свестни хора\ да ми пише на ЛС http://lennyh.multiply.com/journal/item/23/23?replies_read=8.

# 113
  • Варна
Здравейте. Hug Hug
Марги каза ,че не търпи отстъствия. Ама аз си ви чета и нямам нищо за споделяне. Cry И този месец не съм сред щастливците. smile3516  Но не съм загубила кураж за следващия тираж  hahaha hahaha hahaha
Днес се показва малко слънчице на хоризонта и сякаш ми е по добре. Но снощи какво беше това зверскоо главоболие, имах чуството, че някой ми е стегнал в менгеме главата. Днес се понаспах до 10 ч и сякаш ми е по добре.  #Crazy
Зази аз съм със хроничен синузит и зиме и лете си имам хрема. Неприятно, но факт. Слагам си едни хомеопатични капки ,по точно спрей. Казват се ЕУФОРБИУМ. Доволна съм засега от тях. И могат да се ползват от бременни дори.
Радвам се много за Милли и ти пожелавам от все сърце всичко да е наред. И на финала  newsm07
Йоси добре дошла мила  Hug Hug
Абе хора всички ли които живеете навън сте родом от София??? Няма ли някой от Пловдив, от Варна??? Все тая София  hahaha hahaha hahaha

# 114
  • Варна
Опс извинете ме но забравих.
Камъче с теб съм мила каквото и да решиш. Praynig Наистина е трудно ,но ти ще се справиш. Естествено и с нашата подкрепа. Hug Hug Hug
Кюбит и ти се беше изгубила. Как си мила? Hug Hug  Как са при теб нещата?

# 115
Записвам се и аз в новата темичка Simple SmileЧак на 8-ма страница,но...това да ми е проблема.
Милли,специална прегръдка за оформлението Hugи  preggo погалвам коремчето за късмет!
Желая на всички  оставащите 42 стр.да бъдат изписани с добри новини от всякакъв характер!!!
Зази,бързо оздравяване ти желая Hug
Камъче,пред трудна дилема си изправена hugНе мога да  ти дам съвет, но каквото и да решиш,ще те подкрепя HugМоже би съдбата ще ти даде знак,важно е да го забележиш Heart Eyes
Лени,полезни лекове препоръчваш HugКопирах ги веднага ,че и аз често настивам EmbarassedСтискам палци за хистологията thumbsupЦелуни от мен Влади по босите крачета newsm30
Николче,днес и при нас се опитва да пробие Слънчо Grinning Определено си е по-оптимистично настроението така.  love001
Миле,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedза фоликулите! Grinning
Кюбит,благодаря  bouquet,много полезни статии.
Лорче,честито за фонда! smile3501Ще ги утрепеш гадовете,не бой се! Hug
Йоси,добре дошла на българска територия.Дано оползотвориш престоя по най-добрия за теб начин. newsm51
Квази,красив момък се очертава bowuu,нищо,че е рус...
Мелани,дано пък по-леко да минат седмичките!Все пак ще завършат с веселба Drunk

Нямам повече време засега.Ще ви моля само за едни стиснати палци към 17.30ч PraynigУтре ще пиша подробности Hug Hug Hug

# 116
  • София
Здравейте, банда!  Hug

Половин час писах отговори до всеки персонално, защото не съм се записвала от именния ми ден насам, а то взе, че интернета ми заби и всичко се изтри! .... После пуших една цигара от яд и чак сега се решавам да се пробвам отново...

Така… Първо искам да пожелая успешна седмица на всички!

И второ, ще се опитам да възстановя отново творението си, но нямам нерви да е цялото… Обичам ви всички, вие си знаете, нали!?!

Дуденце, много ми стана мъчно за шушулката, миличка… Безобразна ситуация, безхаберна реакция на т.нар. „психоложка”… Гушни детенцето силно и от мен! А с училището се разправяй строго… Господ да ни пази децата!

Камъче, надявам се, че реакцията на твоя човек е от насъбраната болка от стечението на  обстоятелствата. В този смисъл се надявам, че позицията му ще се промени с времето, когато страстите се поуталожат… Гушкам те!

Кари[/b], горе нослето! Следващият месец ще е твоят!

Бъни, стискам палци лекарствата да ти подействат и скоро да спрат тия болки. Според мен е хубаво да лежиш през цялото време, а не само когато си си у дома… (спри се от работа) Все пак, най-добре е да си те види специалист и той да каже…

Кюбитче, разбирам те отлично, миличка! Пожелавам и на теб, и на мен – по ЕДНО живо и здраво бебче, които да износим до 37ма г.с. (или, хайде да не бъдем максималисти…, поне до 36та г.с.)

Не разбрах Йоси кога идва, обърках се в писанията на Милето… Ще се срещаме ли?

Зази, оздравявай бързо, миличка! Браво на Лени за чудесните рецепти!

Квази, Маргаритка, Ванхорн, Рослем, Фиор, Мили-Ванили, всички останали, гушкам ви всички!

Пипинка, стискам палци!

Черпя днес, тъй като безценния човек до мен днес има рожден ден – да е жив и здрав!

# 117
Прасковче, да ти е живо и здраво момчето и много късмет да бележи пътя му  Peace

Камъче, от снощи няколко пъти сядам да ти пиша и все затварям и не публикувам.
Първо искам силно да те прегърна миличка и после да ти кажа - "Послушай сърцето си, послушай своето аз" - то ще ти каже най-добре как да постъпиш.
Дай си ден - два, дори седмица, ако ти е нужна, за да вземеш вярното решение. Вземеш ли го обаче не се обръщай назад и не мисли "Ако, ... Дали...."
Познавам няколко двойки около мен, които съзнателно стигнаха до решението да нямат деца - повечето естествено са имали проблеми и са правили опити. Едните са на възрастта на родителите ми - по-хармонична и пълноценна двойка не познавам. Те просто са едно цяло, само че имат две лица, два гласа....
Обичам ги и ги уважавам в тяхното решение  Peace
Самия факт, че имам три деца смятам ясно показва моята гледна точка, но и това е въпрос на късмет. Първо да срещна именно човека до мен, второ да успея да го убедя че е добре да имаме 3 деца и трето той да се съгласи с това и да сме щастливи с общото си решение.
Преди няколко дни пак ми каза "Колко е хубаво, че ме убеди за него".
В момента имаме доста трудности \ не го казвам, за да се оплаквам или да търся съчувствие и съдействие - просто споделям факт\, но въпреки това сме някак мобилизирани и някак амбицирани за пореден път да превземем и поредния връх.
Споделям ти всичко това, за да видиш и другата страна на медала - човека до теб явно е на коренно различна позиция - дай си време и реши дали да приемеш неговата позиция или да следваш сърцето си в друга посока.
Какъвто и път да избереш - ще те подкрепим и ще сме зад теб.
Живота не започва и не свършва с никой мъж, живота е такъв какъвто успееш да го направиш съвместно с този, който е готов да следва мечтите ти и да е до теб в най-трудните ти мигове, а не само в звездните!

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 15:58 от Lennyh

# 118
  • Манчестер
Петееее, да ти е жив и здрав   bouquet Специално да го поздравиш от мен, и да го нацелуваш, ей  Mr. Green И, много скоро да го зарадваш с новината , че ше става татко   love001  Hug

# 119
Прасковке да е жив и здрав младежа и каквото му е на сърцето все да му е в ръцете !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт