Отговори
# 90
Ей как да ви остави човек, то такава енергия и позитивизъм струи от вас, сърце не ми дава да се цупя и да се самосъжалявам. Много си ви харесвам и без вас не мога  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, дори и да няма надежда за скорошно сбъдване на моята мечта, съм доволна когато видя вас щастливи тук.  Hug Hug Hug

Сега на кратко ще изплюя камъчето - та проблемът при нас е, че моето момче е стерилно (100% процента)  и не желае да има деца. Последният ни разговор беше точно какво да правим, защото аз вече не мога така и отговорът и разрешението е едно - да го напусна (негови думи), защото той нямало да си промени мнението относно деца и ако случайно аз забременея по някакво невероятно чудо (или чрез някаква процедура) щял да ме напусне. Значи няма бъдеще за нас (колкото и да съм влюбена и привързана) и сега съм на кръстопътя как и какво да правя. Всичко което имаме е общо - апартамент (който много си харесвам), всичкото обзавеждане, техника и спестявания, да не говорим, че все още имам чувства и зная, че той е добър човек. Всичко постигнахме с много работа и любов за тези повече от 4 години и сега накъде? Но сега се поосъзнах, защото бях два дни сама по стечение на обстоятелствата и реших и да плача (което беше първата реакция, направо се изплаках за половин година последните 3 дни) и да се самосъжалявам няма да стане нищо, освен да си навредя на здравето. И така реших да си остана при вас, пък знае ли човек какво му е отредила съдбата, вие ме зареждате с невероятна борбеност за което съм ви безкрайно благодарна.

Особено се възхищавам на няколко дами - Маргаритка, Милли, Милето, Зази и Лора за невероятните им вяра и енергия. Всички други които не споменавам поименно, но много си ги уважавам -редовни и не толкова редовни - следя и очаквам също с инерес и нови мнения и ви стискам палци за каквото е необходимо. А нашият момък (че пък ще каже, че го забравяме  Mr. Green) е невероятен, винаги ни подкрепя и окуражава   Hug Hug Hug

Това е за тази вечер, ще се опитам да не изпадам в депресия и да мога трезво да намеря пътя напред, че сега съм направо в блато от чувства, емоции и болка.
Лека нощ и прекрасна седмица ви желая!

# 91
  • На планетата Земя
Камъче  Hug те силно! Утре на пресна глава ще ти пиша отново да не изръся в този никакъв час някоя глупост.

Целувам ви, душички, и ви желая спокойна, нежна, унасяща нощ!  Heart Eyes

# 92
Камъче  Hug Hug Hug и от мен ....
И аз ще пиша утре  Peace
И стой при нас Hug

# 93
Камъче Hug Heart Eyes Hug Сложнотийка е при теб положението Sad Аз не мога да дам съвет Confused Знам, как бих постъпил аз, но съм в съвсем друго положение и разсъждавам от тази позиция Blush Само те прегръщаме  Hug и те подкрепяме за решението, което ще вземеш Hug
Кюбит-че Party Какво пиле си такова ooooh! Винаги намираш начин да подкрепиш другите и да намериш начин да си им полезна с всякаква информация Hug Намери начин и ние да ти помогнем Praynig Еххх Mr. Green ама днес си на линия както отдавна не си била Hug Това ме радва Hug
Ленка Crossing Arms не опитвай да замаскираш деянията на Пилето Heart Eyes с някаква невинна и мъглява генетика Naughty  Crazy
Лорка Hug  Дано сте ги преборили тези гадини Praynig Praynig Praynig Пробвах и с негърче - сладур, ама пак прилича на Питърчо hahaha Shocked Здраво да е Praynig ще преживеем, че е по-красиво от баща си Crazy

Лека нощ, бандичка Hug Дано следващата седмица е спорна за всички във всяко едно отношение Praynig
Йосииии Mr. Green да ми се обадиш Party

# 94
Камыче - много ми е мычно, че така са се развили нещата при теб. Особенно след такава дылга врызка, каквото и решение да вземеш не е лесно. Някой компромиси са толкова жизнено важни, че дори човек да си мисли, че е ОК с взетото решение, понякога се оказва с времето, че не може да ги приеме. Дали ще продылжиш врызката си, или ще я прекратиш и тырсиш ново начало, и в двата случая се отказваш от нещо - дете или любимият ти мыж. Дай си време, за да имаш вытрешната уверенност, че решението което взимаш, е най-доброто за теб. Много прегрыдки!!!!! Hug

Лених - радвам се, че всичко е минало добре !!! Hug

За спането по грыб - вие направо дипломна работа написахте Simple Smile, всичката инфо се припокрива с това, което аз знам ( за вена кава т.н.). Аз не сым чела че бебето може да получи някакво усложнение за 20 мин лежане по грыб, но просто на майката може да и стане лошо. При секциото например, като слагат спинална/епидурална упойка и те подготвят за операциятаи  чакат "да те хване", си полежах около 20 мин по грыб без проблем в 9 месец.

За раждането, тук по никакыв начин не те карат да лежиш по грыб. Както Ленних и Каритасче са писала - да се поразходиш, да си на колене и т.н. се препорычва, и под душа често ги слагат да са по-малко болезнени контракциите. Доколкото си спомням в болничните стаи кыдето раждат, има и специално столче, на което можеш да седнеш и така май сыщо можеше да се напыват "да помагала гравитацията", но не знам дали така става и самото израждане. Някыде бях чела, че раждането по грыб е по-трудно за жената от другите пози, които сыщо се използват. Но така или иначе, да стигнем до този момент пык по грыб или не, все ще се справим. Peace

За болките долу в корема - и на мен ми казаха, че са нормални, стига да не са в сычетание с втырдявания на стомаха. Обаче имаше и някакво изключение, когато може и да са симптом за нещо свырзано с промяната на обмяната на веществата. Това май било много рядко, така че аз бих си питала лекаря, колкото за потвырждение, че всичко е ОК. Досега почти всичките ми бременни приятелки (и аз), сме имали такива болки в различни етапи от бременността и с разширяването на мускулите е свырзано и с матката.

дуденце - пиши как са нещата при дыщеричката. След като си психоложка, поне ще можеш с професионален език да обясниш на училищната "психоложка", защо тези методи са меко казано "неприемливи". Аз наистина бих дала примера, които ти си посочила - ако нея я нападнат трима мыже и я пребият, как ще и се отрази да им казва хубави неща, пык и спомен да си отнесе у дома. Не знам - може при децата аа е по-различно отколкото при вызрастните, но на мен нещо много не ми се врызват тия методи. Може би при 4-5 годисшни деца да стават, но за по-големи....... Confused

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 02:52 от Илче

# 95
Камъче не мога да намеря правилните думи, за да те успокоя, но знам, че живота е пред теб и ти изпращам положителна енергия... Hug Hug Hug

# 96
Благодаря ви на всички! Знаех, че вие ще ме разберете и утешите, как е възможна такава виртуална любов, но знайте че ви обичкам и това е!  Heart Eyes Hug

Ето кафенце преди да забегна към офиса (с малко уски, че ще ми трябва  Mr. Green)

# 97
Камъче, силна прегръдка и от мен! Hug Hug Hug

Хубав ден, момичета и момче!  bouquet

# 98
Добро утро банда!  Hug

Камъче, и ние те обичаме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Чакай да сръбна кафенце набързо преди да я захващам  Mr. Green ( па може и от уиските, че е хладничко  Crazy И никакво мърдане от тук, ей!  Naughty

Ей, Милли, ама с тая програма за децата- голям майтап. Истински се забавлявах  Joy hahaha

Ми хубава седмица от мен  Hug И хайде до края й още един + тест- че нали по двойки трябваше  Thinking Flutter

# 99
Добро утро и от мен Mr. Green  Hug Heart Eyes Hug
Имам си кафенце, така че обирам само уискито Mr. Green и хуквам, че днес ме чакат 1001 задачи на два фронта smile3508

Усмхната седмица на всички Hug И успешна Praynig

# 100
  • там където мога да си закача хамака
Квази няма да се косиш заради някакви си руси косици. Аз пробвах с всички рамки и на всяка от тях беше с различна коса - руса, червена и черна. Добре че само цвета на косата се менеше, че иначе щях да загазя Sunglasses.

# 101
  • На планетата Земя
Добро утро, слънца!

Камъче, и днес сутринта заставам зад ЛС-то, което ти писах снощи. Малко е революционно и крайно, та да не го публикувам тук да разбуня духовете. Най-важното е да прецениш за себе си нещата и да избереш това, което ще те направи истински щастлива.  Hug

Желая ви прекрасна седмица!  Heart Eyes

П.С. Аз днес в края на деня съм на док да видим спукана ли му е работата на моя шушон или .......  #Cussing out Mr. Green

# 102
Добро утро, симпатяги! Аз кафе не пия особено, но малко уиски няма да откажа hahaha
Камъче Hug хич не е лесно... Хубаво, че поне си го изплакала накуп - да минава.
Бъни, душко, то болки и контракции са напълно различни неща... Постоянните тъпи болки са нещо напълно естествено, особено ако се облекчават от Но-шпа. Контракциите са свивания/спазми на матката - болезнени или не. Свива се за известно време и после се отпуска, не е постоянно. Не се шашкай толкова. И се пази, но без да се залежаваш ненужно вкъщи, защото от това всички неразположения се усилват. Умереното движение може само да ти помогне.
Квази, твоето пиле докъде стигна с пъзелите? Мечо Пух сигурно го е приключила вече.

# 103
  • София
Добро утро, мили другарчета  Laughing Пожелавам ви спорна нова седмица и много поводи за радост!

Камъче, сложен е твоя казус.... И наистина ти трябва да вземеш решението. Прегръщам те и вярвам, че каквото и да решиш, няма да съжаляваш.  Hug

Ванхорнче, чакаме снимки от твоето парти.

Кюбит, ще започна да си слагам някъде в компютъра твоите изследвания и статии. Винаги си ни била много полезна, благодаря ти от сърце.  Heart Eyes

Аз съм с главоболие и пристъпи на хрема, но не е толкова тежко положението.  Wink

# 104
Добро утро прекрасни  Hug

нямах нет два дни, това че нямахме и ток е друг проблем, но за ден 5 стр. не са никак малко Simple Smile чета ли чета

Камъче, преди 4 години бях в твоето положение. На същият кръстопът. Човека можеше да има деца, но отказваше упорито да има такива. Не знам кък събрах сили и си тръгнах. Реших да го направя така, че да останем в добри отношения. Беше много трудно и колкото повече си повтарях всяко зло е за добро, толкова повече не вярвах. Зарових се в работа и после реших да чакам. После не мога да кажа срещнах съпруга си, по скоро той ме намери. Пожелавам ти най-доброто разрешаване на нещата, така че дасе почувстваш по-спокойна и щастлива. Имаш една специална  Hug остани във форума моля те  Hug

Милли Ванилли   Joy ти си невероятен веселушко. Съжалявам, че не бях в кондиция за срещата на 10/10. От една страна мама имаше РД и бях в Перник. От друга нещо се бях унесла в песимистични мисли. От сърце ти желая сладко бебе, а защо не и две. Непукизма ти е заразителен  Wink

Един специален пост на Марги ме върна в релси - затова сърдечно благодаря !!! На Квази, Зази, Милето и всеки един който ми писа миналата седмица - Лора, ох със сигурност пропускам някого - обичам ви !!!!!

Йоси, добре дошла   bouquet  Hug

При мен тези две седмици до края на месеца са в екшън - тази седмица идва шефа, и ще имаме разни интервюта, после сватбата на моят любим брат /тогава вече мога и снимки да покажа/. Другата седмица местим офиса в другия край на София  Laughing живота е пълен с изненади.

Чувствам се добре когато ви чета , и си мисля за всеки един -  Hug

Общи условия

Активация на акаунт