Отговори
# 75
  • там където мога да си закача хамака
На една от лекциите, на които ходих, една акушерка каза, че навсякъде в БГ се ражда по гръб за жалост и това било въведено при навлизането на мъже акушери - за тях така било по-лесно следенето на раждането и така се е утвърдило. Честно още не виждам смисъла на изказването, но това си спомням като изтъкната причина. Ако е по-лесно за мъжете акушери така би трябвало да е и за жените акушери. Само споделям - моля никакви спорове.

# 76
  • София
Ей изчетох ви най-накрая. Ще бъда кратка, че съм малко болна, май се простудих, носа ми тече като чешма, кихам много и ми е отпаднало.

Йоси, добре дошла у дома. Аз май няма смисъл да давам телефон, но само да кажа, че съм готова за среша, когато кажете. Само да не оставяме за последния момент уведомяването. Марги, на теб се надявам за организейшъна.  Grinning

Лени, радвам се, че всичко е минало по вода, стиска палци за хистологията.  Hug

Камъче, прегръщам те. И не ни напускай, моля те. Пък мъже много, може би ще намериш такъв, с който много скоро ще станете родители. Heart Eyes

Николче, и на мен ми действа зле на настроението това ужасно време.

Лорче, нали знаеш, че трябва да минат 3 седмици след спирането на антибиотика и тогава да пуснете следващото изследване?

Мили, получаваш още комплименти за страОООООтното оформление на темата. Не се съмнявам, че ще ни донесе късмет  Peace

Бъни, дано отминат болките и дано ти станеш по-спокойна и по-усмихната  Hug

Поли, не че съм толкоз компетентна по тия въпроси, ама 20-30 минути не мисля че са фатални за тая вена. А иначе  мъже, жени-акушери.... има ли значение? Не мога да разбера само защо трябва на тях да им е удобно, а не на родилките  newsm78

Хубава вечер ви желая на всички. А уж щях да съм кратка  Mr. Green

# 77
  • Манчестер
По-отрицателен тест сигурно никой не е виждал,
 Лорче, виждала съм  Crossing Arms най-малко десет, в моя случай  Whistling Гушкам те миличка  Hug Усещам че сме от една порода Heart Eyes нема начин да не стане  Heart Eyes
Кюбит, Hug Иска ми се по-честичко да пишеш в темата  Heart Eyes

Зази, къде настина бе  Hug Стискай лимони и портокали с мед , и утре да си свежар  Crazy

# 78
  • София
Мили, стискам аз, стискам  Mr. Green ама пусти нос  Close направо цялата система уши-нос-гърло ми е.... Sick
Само искам да кажа, че и аз се кандидатирам за един от твоите положителни тестове.

Кюбит  Hug

# 79
  • Манчестер
Само искам да кажа, че и аз се кандидатирам за един от твоите положителни тестове.
Че той вече е надписан, номериран и прошнурован за тебе  Mr. Green

# 80
  • София
Милинкооо, златна си!!!!!

Айде аз ще лягам. Само се чудя с какво да си затъкна носа  Mr. Green

# 81
Зази, аз ползвам ксилогел - капки за нос ама на гелче... и са по-ефикасни  Hug И много лимони и мед  Hug
Милли, не смея да си поискам и аз тестче... преди си поисках едно бебе, получих три и накрая ... болка. Сега съм си поръчала двенки, малко нескромно, ама от двете едничко поне да ме зарадва накрая. Затова ще си трайкам за сега поне  Hug

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 21:36 от Lora33

# 82
Лора, ти си адски смела. Аз изпадам в ужас като си помисля, че може да забременея пак с близнаци. И не се радвам когато някое момиче напише, че е бременно с повече от едно бебе.  Confused Знам, патология е при мен, но това е положението. Не случайно всички многоплодни бременности се третират по подразбиране като рискови.

Бъни, мила, пий вода, много. Всичко ще е наред. При теб едва ли е контракции, даже дълбоко се съмнявам, но да кажа, че сега превеждам една статия за контракции и дехидратация. Ще пусна линк по-късно.

Зази, ти настинала ли си? Много неприятно. Бързо да се съвземаш.

Поздрави на всички.  Simple Smile

# 83
  • Манчестер
Лорче, искай си смело  Hug Двучертичкови тестове имам цял шкаф  Mr. Green най различни марки, модели.....  Joy в аптеката няма толкоз богат избор  Mr. Green Няма лошо да си пожелаеш нещо  Wink,  нали всички едно желание имаме тук, и рано или късно го постигаме Hug

# 84
Кръщелнице Party Ето ти кандидат за принцесата от нас  hahaha

'що така  русичко, бе  Shocked Тц, тц, тц... хайде от мен да мине Mr. Green може да се предава през девет поколения в десето Crazy

# 85
  • Манчестер
Ааааа,  rotfImbo rotfImao Квазииии  rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao То на чичко си Питър прилича  tooth

# 86
А той в началото на юли да е идвал към Варна smile3506
Трябва да опитам с негърче па току виж ми замязало hahaha

# 87
'що така  русичко, бе  Shocked Тц, тц, тц... хайде от мен да мине Mr. Green може да се предава през девет поколения в десето Crazy

Хай ся пък и ти кусури ша връзваш на чаавенцето "що е русо, що тва, що онова"  Flutter Flutter Flutter ми що пък да не е русо!?

Това като порадната съседка мноооого ЛьоТактик ни среща и навира глава в количката - зер Влади не се вижда от километър, че е синеок \ засега поне\.
Поглежда ме с тайнствен укор и ми заявява - "Ама той много синеок"
И аз и казвам - "Ми да има разнообразие малко иначе скука - та ние имаме един с кафяви очи, един със зелени, време беше и един със сини да отимаме"
Сигурно съм я убедила щот нищо не каза повече кукумявъра с кукумявър Crossing Arms Thinking
А всъщност и свекърва ми и дядото на мъжът ми са синеоки, както и моята баба и леля - тоест ген има откъде, ама нали си е друго някаква пикантерийка да има - пък и трето дете, знаеш ли отде е дошло  Crazy Flutter
Зазинко сега ще потърся едни бабини илачи да ти пратя за хреми. И да се оправяш ейй. Hug

# 88
Ха-ха-хааа, Квази, малако на Маколи Кълкин в Сам в къщи ми прилича... тежко ти и горко ша знайш  Joy Joy Joy Пък за русата косица не се притеснявай... рецесивен белег е и може да се появи нейде там. Не пробвай негърско, сакън... не даваме  Mr. Green
Милли, искам си тогава... вземи ми задели 2-3 с по-ярки втори чертички  Crazy Hug
Кюбит, таз патология вземи я изхвърли някъде назад и надалече. Опитай се поне  Hug Наложи си да не четеш и търсиш инфо в нет-а. Ако трябва дори спри да влизаш за известно време. Потърси психолог, консултирай се. Споделяй. Трябва да изхвърлиш този страх от себе си. Може да ви се стори смешно, но аз ходих да ми леят куршум... и определено ми е по-лесно след това. А какво излезе на въпросния "куршум" ще ви разказвам някой друг път, че е дъъълго.
Сега ви пожелавам лека нощ и нова седмица, изпълнена с добри новини и двойно положителни тестове  Hug Hug Hug

# 89
Лора, правя каквото мога и както го чувствам.  Simple Smile Но да спра да го мисля, няма да стане.  Stop Правилно или не, такъв човек съм. Старая се да съм спокойна, понякога успявам, понякога не. Важното е, че съм по-често в хармония.  Peace

Ето инфото, за което споменах.
Обезводняване и преждевременни контракции
Магнезий и контракции

Общи условия

Активация на акаунт