Отговори
# 690
Цъ. Едно момче - майстор; две момчета - фукльо. Wink

Едно момиче - художник; две момичета - заслужил художник.  bouquet

Квази, засега кариерата ти е ясна. След година-две-три ще се явяваш на изпит пак. Hug

А-а-а, аз го знам по друг начин:
момче и момиче- майсторлък Wink
две момчета- бабаитлък  Laughing
две момичета- художник Heart Eyes (а според друга версия, която твърдо не одобрявам  Naughty било сакатлък)

Добре де, засега Калфа ще те пишем. Пък след втория изпит ще те видим художник ли си или Майстор Wink

а три момчета  Flutter Flutter Laughing Mr. Green Joy hahaha bowuu
Че да знам как да титулувам другарчето  Heart Eyes
Абе за Кашалота се колебая имам чувството, че е мъжки, а така ми се ще да е женски и да си го вземем и него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Ейййй ненаситна съм и туй то, ако можех щях да народя още поне 5-6 момчета и после ще ви обера всички прекрасни създания  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 691
Честити розови гащи на Мамуто-ПилевиHug
Деми, поизтрий малко лични, не мога да ти пратя съобщение.
Дуденце, ами.. следвай ги тия инструкции. Няколко прости стъпки са, не вярвам да те затруднят.  Grinning

Бая отговорници не са си дали адресите. Отбелязвам с (+) тези, които са го направили, така че на Кристмас (така и никой не ми каза кой е,  Crossing Arms а всички знаете  Whistling) да му е по-лесно.

# 692
Бая отговорници не са си дали адресите. Отбелязвам с (+) тези, които са го направили, така че на Кристмас (така и никой не ми каза кой е,  Crossing Arms а всички знаете  Whistling) да му е по-лесно.

Да бе, знаем!  Crossing Arms
Ей, като напишете Кристмас, и все ми се привижда, че пише Каритас. Rolling Eyes

# 693
Отбелязвам с (+) тези, които са го направили, така че на Кристмас (така и никой не ми каза кой е,  Crossing Arms а всички знаете  Whistling) да му е по-лесно.

Кюбитче и аз не знам кой е  Peace, всъщност знам де - Джуджето на дядо Коледа  Peace Peace Peace

# 694
  • Манчестер
Kвази-Безобрази Mr. Green Честити розови гащи  Hug Ех, че хубаво  newsm68 Искам и аз момиченце  newsm03

# 695
Здравейте  да благодаря за топлото посрещане направо се почувствах като у дома.Честито на тати момиченцето много да го радва.

# 696
Квази, браво за добрите резултати Hug Много се радвам за вас Heart Eyes
Момиченце е много хубаво да знаеш. Пък като каже "тати", спукана ти е работата.  smile3521 Говоря от опит.
Макар че принципно за мен децата са си дар, независимо дали е момченце или момиченце Peace
Аз за следващия път вече съм си пожелала момченце, пък да видим моето"рибарче от Бургас" майстор ли ще излезе, художник ли... ама все ще съм щастлива и доволна... Laughing Само да има следващ път. Сега три месеца ни казаха да внимаваме с кекса, че трябвало да се възстанови организма ми. После може да щуреем на воля и каквото сабя покаже! Praynig
Поздрави за всички  bouquet

# 697
Квази - ееее много се радвам за розовата поличка  newsm03   Беше казал преди време, че Холандия ти е една от любимите страни, а тук вече един ерген е на бял свят и втория го очакваме скоро  .........не че намеквам нещо.... newsm53

# 698
Квази - ееее много се радвам за розовата поличка  newsm03   Беше казал преди време, че Холандия ти е една от любимите страни, а тук вече един ерген е на бял свят и втория го очакваме скоро  .........не че намеквам нещо.... newsm53

Е, сега стойте да гледате свекървински бой за Мамутчето! hahaha

# 699
Всички бременни крушки да погледнат тук и особено немскоговорящите  Laughing Laughing Laughing

Бреййй чак ми се прииска пак да съм с коремче  Embarassed Blush Blush Blush

# 700
Лени страхотни са  аз съм в шести постоянен така че да взема да си поръчам  Joy Joy А пък тъкмо и ще съм подготвена за момента ако доиде Embarassed

# 701
karitas -  хе хе хе ами то не се срещат толкова често мамутчета  Grinning , а и като видиш от какво потекло са : мамут+ пиле, сыс сигурност е единственно по рода си и уникално!!!! Hug

Лених - много хубави дрешки има, обаче за много кратко се носят  Thinking.......аз сега си тырся блузи за кырмене и...няма и няма......Или са с поло, или са с едни бабешки копченца от пред ......А пык живот и здраве, да се получат нещата както с пырвото, се надявам пак да ставам млякоцентрала за известно време. Обаче имам чувтството, че тези хора не мислят, че една жена евентуално ще кырми и трябва да може бырзо и дискретно да прави "стриптийз" на всякакви места.  Laughing

# 702
Илче, питай в холандската тема, там ще те упътят майките. Не вярвам да е толкоз зле пазара там.  Wink

# 703
Знаете ли, какво сънувах преди 2 седмици, когато трябваше да ходя до Плевен?
Не можах да заспя до 2-2:30, защото Пилето Heart Eyes беше в болницата, а трябваше да ставам в 4. Явно часовникът е звънял, но аз съм го изключил в просъница и не съм забелязал.
Сънувах едно малко момиченце, което ме  милваше и когато се събудих в съня си, ме гледаше с леко съжаление, че ме буди, но с настойчив поглед. Беше свръх мило Heart Eyes Събудих се мигновено. Беше станало 4:30.
Имах свръх истинско  усещане - сякаш момиченцето искаше да ми каже "Знам, че си уморен и ми е жално да те будя, но е важно да отидеш там".
По целия път до Плевен мислих само за това. Беше изключително исктински сън! Усещането за допир, израза на малкото лице... всичко...
Странно... както и да е Mr. Green

Регенце Hug за каквото си мисля, Пилето Heart Eyes дори и една стотна не подозира Naughty В какъв филм се бях вкарал с тези околоплодни води Shocked Изчетох де що има за бъбречната недостатъчност Crazy Девойката естествено нищо не разбра Naughty
Днес Балев каза, че бъбречетата са идеални Heart Eyes Praynig Heart Eyes

Абе лудница Mr. Green Човек да се чуди, как съм толкова спокоен с тази информация, която ми минава през главата Crazy Но истината е, че съм спокоен Mr. Green

Лека нощ на всички Hug Heart Eyes Hug
Аз още не съм оставил адрес на сайта на Кюбит, но утре ще поправим този пропуск Hug

# 704
Добър вечер на милите момичета и момче!

Най-накрая, в края на този дъълъг, но хубав ден успях да изчета всичко. Влизам само да кажа набързо, че днес съм много, много по-добре от вчера. Заредена, вярваща и усмихваща се. Благодаря на всички момичета и на теб Квази, които вчера ме накараха да си вдигна увесения нос и да избърша сълзите.  Hug ви всички. Знаех си, че може да се разчита на вас! Сериозни хора излезнахте Laughing Laughing Laughing.

Йоси, стопли сърцето ми. Ти си знаеш!
Реге, постовете ти са специални за мен
Марги, страхотна песничка. Благодаря за подкрепата.
Кюбит, много внимателна и мъдра, както винаги
Дуденце, Мили, Мили-ванили, Лени, Каритас, Зази,  Камъче и всички други, които несъзнателно пропускам - радвам се, че ви има. Страхотни сте момичета!
[Квази, честити ти плитки! Ама бях сигурна, че ще "родиш" момиченце.  Честито и от мен! Браво за хубавите резултати от днешния преглед! На такъв нежен, грижовен и внимателен татко, какво друго да му се падне!?.

Включвам се и аз с желание за подаръче от Джуджето, което и да е то!

Лека вечер и приятни изживявания

Общи условия

Активация на акаунт