Жената Лъв - 8-ма част

• 16 559
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Здрасти, Норче Hug!
Здравейте, сестрици Hug!
Опитвам се да пиша, но имаме проблем с рутера и оттам ми се бави всичко.
Изчетох ви. Благодаря ви, че ме мислихте Hug!
Ние сме добре. Погребението беше днес и после цял ден не сме се прибирали в къщи. Къщата е голяма, празна, тиха...Времето - повече от прекрасно. Мотахме се с една приятелка, ходихме до мойта работа, после на гости на други познати и към 7 се прибрахме. Малкия заспа по пътя в количката и го гътнах за нощ. Каката е у сестра ми и ще остане и тази вечер.
Мъжа ми е добре. Тъжно е, но това е положението. Когато някой си отива, няма начин да е друго яче. Аз бях в родителите ми с децата и идвахме тук у дома преди обяд и по-късно пак. Малкия го държахме навън. И така. Всичко вече е минало. Живота си продължава. Постепенно ще привикваме да живеем сами. Винаги съм го искала, но не на тази цена, разбира се. Хубавото е, че всичко стана бързо. Ами да спра вече. Благодаря ви още веднъж Hug!

Теди, искам със закъснение да ви поздравя за Рожденният ден на малкото човече Hug! Нека да ви бъде много здравичък, весел, щастлив, заобиколен само от любящи хора! Да расте умно и добро дете  bouquet! Тортата е прекрасна, снимките също. И понеже са наборчета с моя човек, виждам, че е още с бебешката косица. Сина ми го постигвах три пъти досега с машинката, като последният път плака страшно много, чак се тресеше, и сега само да влезем в банята да го къпем, и започва да пищи. Не знам как ще се оправим с това. Явно съм го стресирала.
Проходи ли юнака?

Някой спомена мекички. Имам страхотна рецепта, ако я искате, ще ви дам линк.

Каменче, много съжалявам, че са болни дечицата. Както и да решиш да ги лекуваш, дано бързо се оправят и всичко да мине леко Hug!

Вие как сте, какво си правите?

# 571
Пол хубаво е ,че сте добре! Живота продължава! Само спокойно и всичко ще си дойде по местата.
Аз ще влизам да се чипкам, че с едни приятелки ще излизаме тази вечер, обикновенно ходим да пием маргарити и после на диско. Надявам се да си прекараме готино. Имам нужда от разпускане, после съм 3 дни като коте тиха и уморена Laughing
Приятна вечер от мен  Hug до скоро  Heart Eyes

# 572
Полин, дано мъжът ти преодолее по-бързо и леко загубата. Ти като си до него и го подкрепяш ще стане, не се съмнявам.

Реа, аз пошегувал се за пътуването. Истината е, че и през ноември няма да има свободни парички за разходки. Майтапя се, че ще се мятам пътьом в движение в колата ви, но в действителност сега трябва да се затягат коланите за през ноември. Нали и моят не работи... и сме  ooooh! Приятно прекарване инак на дискотеката.  newsm68

Тедико, пък големия батко ти е одрал кожата да знаеш. Целият е на тебе. Просто поразителна прилика. Много все ми е изглеждал един такъв добър голям послушко. То ти казваш, че не е баш така вече, но... А малкият рожденик с големите мигли... е страхотен на ТВ-то. Явно техничарче си пада, а?

Жу, ти се появи за повече. Ей, притеснюх сЯ да не излезне, че съм те очистила.

# 573
Жу,за частна детска градина ли става въпрос?  newsm78Адски е скъпо  Crossing Arms

polin_a,радвам се,че сте по-добре  Peace
Дай ми линка за мекичките,моля те,че много се ядат вкъщи  Peace /когато реша да правя закуска за цялото семейство,а не само за децата  Mr. Green/

# 574
Норче, весело изкарване където и да отидете с дружките Hug!
Стефче, драго ми е да те видя Hug. Ам що ме изкарваш дебела, не мога да разбера Rolling Eyes. Висока съм колкото теб, а съм 51-52 кг newsm78. Ама не съм дебела бе ooooh!. Даже хич Rolling Eyes.
Чочо, как си, душко Hug?
Вени, забравих да ти кажа, че ще стискам палци за бебчето на сестра ти Hug. Помня като ни съобщи, че е бременна и колко много го искат, и искрено се надявам всичко да е наред и да изкара максимално дълго бременността си Hug.

Чоче, докато те видя горе, и ме изпревари Laughing. След малко ще пусна линка Peace.

# 575
Тук съм бре,Стефи  Hug
Поли,бързо давай рецептата.Утре  е неделя  Tired народа гладен  eat Дано е от лесните .
чочо-сан......частна ,душко,частнааааа.Ама какво яде това дете за обед и за следобедна закуска за 40 лв.Пък айде да кажем и за по-малко за 20,за 15  Crazy Луда работа.Чавка им е изпила ъкъла на тези.

# 576
Жу, радвам се да те видя Hug! Бяхме взели боб да редим за теб тука Laughing.
Пускам ви линка. Рецептата е много лесна, не изисква дори мая, а мекиците стават абсолютно ме-кички Peace.

http://ilrai.blogspot.com/2008/07/blog-post_04.html

# 577
Пак сте готвили вкусотии. А аз току що направих просто едни пържени тиквички с кисело мляко.

Полин, ми то е от вътрешната настройка. Просто нещо не се кефиш на себе си понякога. Обикновено съвсем други неудовлетворености дремят в основата. Пък и мойто в нас все ме подбъзиква и затова. За себе си говоря. При ме е така.

# 578
Пък как обичам пържени тиквички с кисело мляко...
Мъжа ти би следвало да те харесва всякак. Пък каквато си и хубавица, чак му се чудя Rolling Eyes.

# 579
  • София
Поли Hug

Пък как обичам пържени тиквички с кисело мляко...
И аз много ги обичам!

Лежа и ще се пукна! Прекалих с варени кестени и царска туршия  Embarassed, сега ме боли корема мнооого  ooooh!!

# 580
  • Пловдив
Абе, Стефи, кви са тия комплекси, бе душо?
Нали те видях: слабичка и финна...аз съм колкото теб висока, пък съм няколко кг. повече и не се имам за дебела...никога не съм пазила диета и не смятам сега да почвам да се тормозя...еее, бих могла да сваля някое килце, ама някой друг път  Wink
Мъжа не го слушай. И моят така ме дразни, пък аз му викам първо той да отслабне, че е качил 15 кг. откакто спря цигарите, пък тогава на мен да говори.  Simple Smile

# 581
Той си е дрисльо. Чуди се какво да ми прави коментари - баджунка, шкембо. Аз знам, че е нарочно. Някой път ми се окачва, друг път не.

Оставете това ами да ви кажа... бе замириса на зима, бре хора. Уж не е студено, ама някак е зимно. Ходих преди малко до магазина... едно такова мирише сякаш вече на тук таме запалени печки.

# 582
Надявам се поне на още няколко хубави дни, че последните ги изпуснахме покрай нашите неприятности Cry.

# 583
А аз... понеже нали знаете, никога не съм твърдяла, че съм у ред, та да кажа само в момента с какво се занимавам.  Embarassed  Правя си огромната коледна селекция музика. Моят гледа филм, но мен ми е скучно и рекох да се позанимавам. Имам да отсея и rename-на има-няма 200 парчета.  Crazy

# 584
  • София
Имам да отсея и rename-на има-няма 200 парчета.  Crazy
Тъкмо до коледа ще си готова  Mr. Green  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт