Жената Лъв - 8-ма част

• 16 553
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Анджак. Ама после и на вас ще дам. Дручко си е Stefka's Christmas songs selection.  Wink  Sunglasses  Joy

А вие на мене поялник ще ми купите ли да си имам собствен? Така де... Нема безплатен обяд. На моя баща му забрави да ми остави неговия и лампичките не са готови още, Вени. Щото питаше. Па и използвам случая да прося. Шегувам се. Някой да се не върже ся.

# 586
  Поли, радвам се, че се появи  Hug!
  Аз да ви кажа, правя мекиците по рецептата за тестото на "Вкусните питки на Карина" от готварския. Супер лесно тесто и много вкусни стават. Аз дори добавям и сусамово семе в тестото за аромат. Сега прочетох и тази рецепта и ще взема да я пробвам следващия път  Peace.
  Охххххх, Стефче, тоя мъж е комплексар и си избива комплексите върху тебе. Не те заслужава да знаеш! Вместо да ти целува краката, че си до него и го търпиш, той седнал да те обижда! Сори, ама не знам другите как не се нервят като пишеш за него. Направо ми идва да дойда до Пловдив и да му обясня как един любящ мъж трябва да се държи с половинката си  Embarassed! Другия път като дойдеш в София ще взема да те запозная с един колега на мъжО - супер пич. Току виж сте си допаднали  Mr. Green и сме те направили софиянка набързо  Joy!

# 587
  • София
Анджак. Ама после и на вас ще дам. Дручко си е Stefka's Christmas songs selection.  Wink  Sunglasses  Joy.......
Joy
Беше ме срам да си поискам одеве!  Blush

Това е една от любимите ми коледни песни.

# 588
Бени-Рени, ами падна ми се таковУ от шапката. Няма да пиша за него. Искаш те черпя коледно парче? http://89.215.127.158/Public/0008%20-%20Chris%20Rea%20-%20Drivin … r%20Christmas.mp3

Но за среща... аз съм задръстена за такИви работи. Мисля, че май никога не съм излизала с двама едно време. А какви момичета познавам... Не с двама.. с 4 можеха да излизат.

Вени, искаш да тестваш стоката, а? Ще дам и на тебе.

# 589
   Aaaaaaaaaa, ама аз не да ходите, бе! Само ще ви запозная и ако си паснете първо ще си станете приятелчета. Пък току виж после си разкарала темерутчо и си дошла тука  Mr. Green. Аз така се мъча да уредя моята най-добра дружка от детските години. Като сестричка ми е. Утре става на 29г. И тя като теб все на дръвници попада и за това вече 3-4 години е сама. Направо я е страх да си хване някой, смята че свестните са заети всичките.
   Еййййййй, ще взема да отворя един клуб за запознанства. Много обичам да сватосвам хората  Embarassed!

# 590
Ренка, здрасти Hug!
Ех, как се радвам, че се появявате тук една по една всички. И другите искам да видя Hug.

За Стефанкиния мъж и аз много се ядосвам, ама тя кат го харесва, да си го търпи.
Стефче, сигурно те дразним, затова ни забрани официално да те обсъждаме Embarassed.

# 591
А да.  Laughing Те така едни първом били приятелчета па после се залибили... Та и аз с тоя момък (който между впрочем е бая по-малък от мен) ще сме вторите.
Да ви кажа едно нещо или става веднагически или... там за флуидите... какво беше. На мен така веднъж ми прескАчаха флуиди та знам, сещам се какво е. При това в съвсем сериозна и зряла възраст си бях. Абе... хм.. преди известно време.  Laughing

А, Полинко, Пък аз не се дразня, че така казвате, ама щото хем знам, че е вярно, хем знам, че нищо не може да се направи. Просто на мене такова ми се паднА. Иначе пък е добричко. Не е лошаво. Но... мързеливко. Всъщност мега гранде е мързеливко де. Но сега като не работи и на мен много ми е криво за него. Че си стои в нас и се комплексира. От друга страна съм щастлива, че си е в нас като се прибера.

# 592
Здравейте и от мен в неделната ми визитация. Черпя ви по едно парче торта за здравето на Габи

Да ви кажа в кратце аз съм полудяла от работа и за разтуха си сложих нокти. Сега ми е много странно с тях, но поне са ми красиви ръцете. И явно с такива неща ще се разтушвам, защото колежката, която шефа взе уж за да й прехвърлим работа, като видя колко е гадно и каза че ще се маха. И пак съм аз на пангара. Жестоко, страхотно и невероятно!
Вчера правих торта и съм решила днес да съм само на детето. Няма даже да си вдигам служебния, ако щат да мрат. Е, това е. Прекрасен ден ви пожелавам Hug

# 593
  • София
Добро утро!
didiana, честит празник на дъщеричката ти! Нека расте здрава, щастлива и усмихната  Hug

# 594
  • Пловдив
Честит рожден ден на малката Габи!
 nbirthday
didiana, да ти е жива и здрава! Весел Рожден Ден!  smile3510

# 595
Поли,мерси,душко-още др.седмица ще ги направя мекичките! Peace
Жу,може пържолки  и всякакви други пикантийки да хапват в тая ДГ-знеш ли  newsm78 Wink

Засега е това от мен-Йоан чака да му пусна филмче на компа,че по ТВ-то няма нищо  Cry

# 596
Честит рожден ден на Габи. Да е жива, здрава и мнооого щастливаbdbaloni

Ха добър ден и от нас. Днес положението е 6. Много съм доволна. Забърках едни катмички и Вики изяде 4 малки  newsm64 . Учуди света ви казвам, че той по принцип си е злояд. Дребното и то е по добре, е кашля и има хрема, ама важното е, че вече няма Т.

Поли, радвам се, че сте добре.  Hug

# 597
Да се разпиша и аз днес.
Здравейте, милички Hug!

Дидианка, да ти е живо и здраво момиченцето Hug! Много щастливо дете да расте и да ви радва! И да получи страхотни подаръци Laughing!

Каменче, и аз се радвам, че са по-добре малчуганите Hug!

Аз готвя боб в гювеча и чакам сестра ми да доведе щерката. Пооправихме малко с мъжа ми из къщи, че да не и напомняме излишно за изминалите дни. Малкия заспа и ако някой иска да си чуруликаме, да свирка.

# 598
  • София
Поли, още вчера мислех да те питам как се справя дъщеричката ти  Hug, все за теб и съпругът ти говорехме, пък и на нея сигурно не й е лесно. И още нещо - като готвиш боб в гювеча, вариш ли го предварително? Изобщо драсни два реда как го правиш, ако не те затруднявам   chef.

# 599
Добър ден и от мен.
Поли,днес не направих мекичките ,понеже искаха палачинки но в скоро време и това ще стане.Постепенно ще влезете в стария ритъм,една голяма прегръдка от мен  Hug
didiana,Да ви е жива и здрава принцесата!Да расте умна и щастлива   bouquet

чочо-сан 1 ,пържолки,пържолки...е хубу де колко е една пържолка и колко може да изяде тоя фъстък.Да знаеш само с чер хайвер  ги хранят и за разнообразие може би канят сатеричния тетатър да ги забавлява   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт