Жената Лъв - 8-ма част

• 16 526
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Вени    cheers
Има ли някой др.?

# 616
The Tulip, Каменце това ти ли си  Flushed?
Ами няма за какво да ме лъготи. ЯВно е съвсем друг тип технология. Виж   http://www.receptite.com/enc.php?s=320
Ама и аз се чудя  newsm78 кой е това...

Наздраве. И аз съм тук. А сега кажете кой се е скрил за новия ник в темата или си е просто нов човек? О, да бе... Ама че съм и аз. Ами тя е. Да. Каменче. Никога нямаше да я позная

# 617
Не съм аз  bowuu

# 618
Това ще да е Каменце  Wink Flutter

# 619
  • София
Каменцето е, разгледах последните публикации, че ако е нов човек да го приветстваме  Embarassed

Стефи, у нас дойде коледното настроение, благодарение на теб  Joy! Свалих си един плъгин за УМП и сега преслушвам всичките песни.

# 620
3-4 от тях няма да изкарат текста. Мисля, че аз просто съм им сбъркала имената.  EmbarassedИли са си били така сгрешени.

# 621
Аз, съм  Crazy
Докато сложа детето да спи сте ме разконспирирали  Laughing
Много ми е шантаво с тази смяна на времето, на Кико му се приспа в 8ч.  Crazy

# 622
Аз, съм  Crazy
Докато сложа детето да спи сте ме разконспирирали  Laughing
Много ми е шантаво с тази смяна на времето, на Кико му се приспа в 8ч.  Crazy

Да не се чудя какво ти стана, та си смени ника hahaha.
Бих пийнала бира Rolling Eyes.

# 623
Наздраве   cheers на всички,които имат време за бира  beer3

# 624
Много ми е шантаво с тази смяна на времето, на Кико му се приспа в 8ч.  Crazy
Блазя ти, мойте дивеят все още, правят сандвици,, направо ще ме подлудят от една седмица, само сандвици правят всевъзможни простотий и после ги ядат. В детската градина началото на миналата седмица ги учиха да правят интересни сега и от тогава със сестра си само това правят . Снимах ги утре ще ви ги пусна тук  Joy
Аз гледам по TV1000 "Ах тази Мери" - гледала съм го филма и пак ще го гледам , защото днес направих грешка да гледам новините, как само гадости бе казват по този ТВ, направо  #Cussing out

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 20:52 от ReaNora

# 625
  • София
Норче, като каза за сандвичите, та се сетих за синът ми като по-малък! Беше решил, че боб, леща и грах се хапват зрънце по зрънце  Joy. Само си виках: "Дано и ориз не почне да яде така, дано и ориз не почне да яде така!"  ooooh!.

# 626
Наздраве   cheers на всички,които имат време за бира  beer3

То време има, и дребния заспа, ама ме мързи да сляза до кухнята. Пък и на сутринта ще съм едно кило отгоре сигурно Rolling Eyes. Много се раздувам като пия бира.

# 627
Tука много бирено станало бре. А мезенце нещо...?

Мисля да загледам някое филмче.

# 628
Норче, ами само едното легна засега, ама пак е нещо  Laughing
И мъжо гледа тоЯ филм. Смятам да го ръчкам да си пуснем "Брулени хълмове" и да чоплим слънчоглед.
Наздраве и от мен!

# 629
Норче, като каза за сандвичите, та се сетих за синът ми като по-малък! Беше решил, че боб, леща и грах се хапват зрънце по зрънце  Joy. Само си виках: "Дано и ориз не почне да яде така, дано и ориз не почне да яде така!"  ooooh!.
 Joy
А така и мезенце си имаме, сууупеерррр
Айде , аз казвам лека и спокойна, ми то ми се доспа.......... smile3507 а и нова книга на А.Кристи да чета малко

Общи условия

Активация на акаунт