Жената Лъв - 8-ма част

• 16 539
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Жу,освен Сатиричния театър,може и Кукления театър да им канят.Асигурно и на кино ги водят  Mr. Green
Относно черния хайвер-той върви ръка за ръка със шампанско!Дали вместо сокчета,не пият шампанско тия деца,а? Thinking newsm78

# 601
Венче, много плака миличката Cry. На много неща се нагледа в последните пет месеца, но все пак и е баба. Много и е мъчно. Разплака се още вечерта като и казахче, че се очаква. После вече като се случи, плака неутешимо. Не искаше да стои в къщи и минута повече. На сутринта в четвъртък рано-рано мъжа ми ни закара в родителите ми, за да не сме тук като докарат ковчега. Не искаше да вижда нищо. Но после реши все пак да дойдем в къщи и ... нямам думи да ви опиша колко много плака. Свекърва ми, лека и пръст, в края на юли имаше рожден ден и малката ходи да и избира подарък. Едно скромно сувенирче с надпис: Рожденничка N1. То стоеше там на един шкаф и дъщеря ми като го видя, го взе и си спомни, че лично и го избира тогава. И наново рев с глас Cry. И и го сложи в ковчега. На погребението отказа да присъства. Сега като се върне, предполагам, че вече ще е по-спокойна. Не е малка вече, но все пак е дете. И така. Не искам да ви натъжавам и вас повече. Да се надяваме, че хубавите неща са пред всички нас Hug.
Жу, рано сутринта към 9 по старото време бяхме поканени на закуска в наши познати и снощи бях дала рецептата на домакинята да спретне същите тези мекички. Когато и да решиш да ги направиш, няма да съжаляваш Peace.
Венче, за боба.
Смених му три води както обикновено правя и го прехвърлих в гювеча. Не съм го варила кой знае колко предварително. Колкото да заври водата, сменям и така три пъти. Върху боба налях малко домати от консерва, 1 лъжица червен пипер и 1-2 л. брашно поръсих. 2-3 лъжици олио, джоджен, 1 лъжица сол и малко вода. Водата не извира особено, затова трябва малко, да не стане рядко. Аз затова ръснах и брашно. И слагам гювеча в студена фурна, включвам на 50 градуса. Като ги достигне, печката изключва и вдигам на 100, после на 150 и накрая оставям на 180-190 градуса да се пече. Поне два часа ще оставя гювеча във фурната, а може и три.

# 602
  • София
Милото момиченце! Мисля, че е по-добре, дето се е наплакала хубаво, отколкото да таи всичко затворено някъде в душичката си...
Много благодаря за подробните инструкции за боба  Hug! Точно тези детайли с варенето, доматите и брашното ме вълнуваха, защото не съм много опитна готвачка. Може би няма да е днес, но утре със сигурност ще го сготвя и ще се похваля.

# 603
Дидиан, живо и здраво да ти е детенцето.   bouquet

Венииииии? Виж да видиш какво насътворих аз снощи. Само, че колкото и усилия да полагах, пак 3-4 от mp3-ките WMP не иска да им изкара текста (така де, онова плъгин дето го прави). Какво ли не мъчих, какво ли не писах в Properties-итата им, но не става. Явно нещо грешно в името на парчето или на изпълнителя. Обаче съм доволна. Отне ми време и ето защо сега моят ще яде картофена салата просто. Сварих му една голяма купянка да има за цял дн. Той обича. Така де, творчеството ми изискваше повечко време и... немА за готвене.  Embarassed
ЦЪК селекция първите 50
И твойто парче го има. Таман в два варианта - оригиналът на Ленън и в изпълнение на Дион.

# 604
  • София
Ооо, браво, Стефи! Ще се възползвам и направо ще си изтегля компилацията, да знаеш  Hug. Аз слушам музика и радио през уин амп, ще ти пиша дали им се виждат имената там  Peace.

# 605
Не имената. Не изкарва текста на някои от парчетата. Обяснението едва ли е, че щото са стари, но знам ли пък. Между другото загледай първо, защото някои са много стари парчета от 60-те години например и... не всеки харесва такива.
И ми остават още стотина. Laughing

# 606
  • София
Между другото загледай първо, защото някои са много стари парчета от 60-те години например и... не всеки харесва такива.
Mr. Green Ха ха, свалям ги, ЗАЩОТО има много парчета от 60-те години   Hug. Обожавам тези стари евъргрийни и изобщо музикат от онова време.
А за текста - не съм разбрала  Embarassed. Помислих, че говориш за името и изпълнителя... Мен само това ме вълнува, защото обичам да ги виждам, когато си ги пуна в колата на диск, или на компютъра. Иначе за същинските текстове на песните и аз нямам плъг-ин на уин ампа.

# 607
  • Пловдив
Аз да ви се похваля: вчера бяхме по магазините и си намерих маркови дънки, нови на разпродажба за 10 лв.! Намалени са дънки, останали последни и единствени номера. В един от магазините за преоценени маркови дрехи.
Чак съжалявам, че нямаше друг чифт мой номер - щях да се уредя с два.  Wink

За пловдивчанки ако представлява интерес - ще казвам от къде... Wink

# 608
Добър ден от мен Hug
Хубаво е, че снощи сте си правили лаф моабет.
Пол утре ще направя боба 100% дояло ни се е и всички обичаме. Тази вечер сме на риба - хек и салата от миди, сега ще ида да видя как точно се прави салатата, защото домашно за първи път ще правя Embarassed
Честито Бенджи добър пазар си направила, искам и аз ама напоследък в нищо не се харесвам и всичко ми е неудобно.
Нали си оправихте часовника!!!? Не сте забравили?
Хайде отивам да учим с Кали, че е и на РД днес на една съученичка и трябва да приключим всички домашни, а те са мн.мн.мн. от 3ч учим и има още........... Rolling Eyes Ама ще наминавам де......... Flutter

didiana
Честит Рожден Ден на дъщеричката, да е жива, здрава и много щастлива   bouquet

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 15:09 от ReaNora

# 609
Поли, много да я нагушкаш госпожицата Hug Милата! наистина е по-добре, че се е наплакала, така по-лесно се преодоляват трудностите...
Иначе малкото съм го постригвала веднъж до сега, обаче с ножица Laughing  Проходи преди около месец.
Стефче, ти си първата дето ми казва, че баткото прилича на мен Shocked Всичко казват, че прилича на баща си, на свекърва ми и изобщо на тяхната рода Thinking Но благодаря за което Crazy Казват, че малкото мноооого прилича на мен... сега вече ще се надуя Crazy Страхотна е селекцията! Браво! Ще я открадна да знаеш Mr. Green Та в тоя ред на мисли... да публикуваш и следващите, а? Mr. Green
Бенджи, утепА рибата, бе момиче! ooooh! 10 кинта дънки! Купувай и ще ни ги пратиш по пощата Laughing Казваш  какви размери има и ние купуваме онлайн Mr. Green
Уффффф, че съм голяма блатна птицааа ooooh!...
Дидиана, да ти е жива и здрава девойката! Много щастие, късмет и успехи!  bouquet
Вени, все забравям да ти кажа, че ще стискам палци за сестричката ти Praynig Почивка му е майката! Ще се радвате на една пуФкава госпожица, като й дойде времето! Сигурна съм!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 14:49 от tediko

# 610
Норче, Вени, боба - два часа. Не повече, че аз легнах с малкия да спим и малко го изтървах. Стана без сос.

Теди, Hug!
За прохождането- ами то вие правихте прощъпулника, нали? Мнооого съм се отнесла doh...Иначе и аз си мислех, че баткото прилича на баща си. По-светъл е като него, а дребчо е тъмен като мама Laughing.

Стефче, по-нататък ще искам да я ми я пуснеш спешъли тази селекция Flutter. Иначе - как го направи това нещо Shocked? Струва ми се адски сложно Rolling Eyes.

# 611
Аз да кажа първом на Жу... Жу ако знаеш вчера ядох разни не много хубави неща кат например кренверш, мазничко и нам си още какво и... снощи като се каза: "земи тая жлъчка..." ooooh!

Днес цял ден ме боли пък и ниско коремът. Явно съм настинала. И изобщо как мразя така като ми се получат нЕкви пробойни в матрицата...  Tired Дано до утре се оправя.

Полин, ще ти я дам по декември месец когато я заискаш. Иначе нищо не правя сложно. Просто си ги подреждам mp3-ките и си ги преименувам. ПОсле ще ви ги изсипя през декември месец тука да си вземете ако искате. Тука някаквите Боп няма да ме сдобарат, че държа на компютъра си и разпространявам музика, за която не съм си платила.  Twisted Evil  Холивуд е достаъчно богат. Таквиз гръмки призиви от рода на "Пиратството ограбва" не обичам. И мене държавата всеки ден ме ограбва, ма викам ли нещо?  newsm08

Пък да ви кажа за ония индукционни котлони. Брат ми си купили днеска от Метро. Сега ще се скъса да ми се хвали. Литър вода завряла за 4 минути. Без капак.  newsm78

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 18:54 от stefka.k

# 612
Пък да ви кажа за ония индукционни котлони. Брат ми си купили днеска от Метро. Сега ще се скъса да ми се хвали. Литър вода завряла за 4 минути. Без капак.  newsm78
Брех, малко не ми се вярва, ама може. Rolling Eyes

# 613
Стеф, честито на брат ти, да си готви на тях със здраве.
Офффф с рибата тази вечер изпих 2 чаши бира и направо ще се пръсна  hahaha
Кво правите лъвички?

# 614
  • София
Тедико, благодаря и на теб за миличките думи  Hug!
Ние ходихме до нашите, че детето беше там за уикенда. Сега го следя с едното око, че довършва едно сложно домашно, пък с другото съм тук.
The Tulip, Каменце това ти ли си  Flushed?
Норче, наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт