Жената Лъв - 8-ма част

• 16 548
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • София
.....Смятам да го ръчкам да си пуснем "Брулени хълмове" и да чоплим слънчоглед.
Специални поздрави на мъжът ти, щом се навива да го гледа! Моя хич не обича сълзливи драми и още ми натяква как преди 12-13 г. години го подмамих на кино, да гледаме Джейн Еър. Той чул само втората част... Еър, и решил, че става дума за екшън със самолети. Нали се сещате колко е бил изненадан  hahaha.

Лека нощ, на всички, на които им се приспа!  Hug

# 631
Няма да стане моЙта работа. Мъжо заспа на дивана.  hahaha
Днес си подстригах бебчо за първи път и сега ми е едно жално  Sad
Поли, щях да ти казвам, че сигурно се е стресирал Ник от машинката. Виктор като беше на 7м. го подстригах  за първи път и голям рев рева. Някъде до четвъртата си година винаги му беше гадно да го подстригвам и все си изпросваше по някоя играчка по тоя повод. Joy

# 632
Каменче, най-вероятно е това. На първото постригване той беше също на 7 месеца някъде и почти не плака, чак към края. Вторият път, вече по-голям bowuu си поплака доста. Ама сега третият път беше върха. Почва да разбира и затова. Тази вечер като го вкарахме в банята, пак почна. Но му мина бързичко. Оф, дано свикне с машинката, че какво ще правим иначе Sad. Освен да му пусна къдриците Crazy. Всеки като го види, ме пита къдрав ли е newsm78. Не знам защо.

# 633
Норче, ами само едното легна засега, ама пак е нещо  Laughing
И мъжо гледа тоЯ филм. Смятам да го ръчкам да си пуснем "Брулени хълмове" и да чоплим слънчоглед.
Наздраве и от мен!

Аз от 2-3 седмици съм си изтеглила "Нероденият",ама въобще нямам време да си го пусна и да си го изгледам  smile3518

# 634
  • Пловдив
Къде изчезнахте всички, бе?
Точно седнах вече и си сипах биричка... beer
Ха Наздраве, на пиещите още, и лека нощ на останалите!

Поздравче от мен: http://www.youtube.com/watch?v=XPcjjOrKmJw&hl=bg

# 635

Добрютро. Не е истина само в колко съм се събудила от главоболие. Явно пак съм спала накриво и вратът ми ме боли ужасно. Следствие на което се излюпих кисела още в 4.  ooooh! Надявам се после денят да е по-хубав. Макар че с т'ва сменено време сега... Пък и трябва от днес вече да ходя една спирка пеш до там където ще ни вземат за работа... И въобще днеска се започва с нови работи.

# 636
Добро! Стефи, много готино кафенце.

# 637
Малееееееее, за една неделя сте се изписали  ooooh!! Май Теди в близките 1-2 дни пак ще трябва нова тема да заформя  Mr. Green.
Аз с малко закъснение да честитя на малката красавица на Дидиана. Да е жива и здрава, Габи, много весели игри и добри приятели и пожелавам!
  Ние вчера бяхме целия ден навън, после помагах на баткото със задачите по математика и така и не остана време за компа. Малееееееее, ако знаете какви задачи решават - чиста комбинаторика. Добре, че баща му е програмист и ги е учил тези неща, щото аз запецвам на много от задачите. Понякога се притеснявам, че направих грешка като го накарах да кандидатства в математическа паралелка  Rolling Eyes.

# 638
Дюбрюююю уртрУ ,Аз съм греШнатА мАдоНа с ГолЕмите боМби  Hug

Как сте сестри мои в това никакво време?
Честит Димитров ден ,на тези които имат именници .Ако пък не -днес нали идва зимата,та реших да видя какви пуловери имам и стават ли за носене  Laughing Crazy

Стефче,кво пострада онзи ден жлъчката,днес главата.  spoko
А мен ме  е хванал нещо гърбът  ooooh! За първи път ме боли .Но аз реших ,че може да е белите дробове и там да усещам болката.Не мога и да се обърна.Оффффффф.и диагноза съм си поставила  Tired но да не ви отегчавам    bouquet

Вчера гледах един филм/уж свързан с темата`Коледа`/Препоръчан от една мадама от друга тема.Е те такъв рев отдавна не бях ревала  Cry А се бях настроила едно веселко,коледно  Crazy Мъжът ми го дръпна,аз дори не си направих труда да видя увода -за какво иде реч.Даже и детето излъгах,че филмчето е ``коледно`` Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 09:53 от Жу

# 639
 Аууууууууу, то днес Димитровден  ooooh!! Аз май още спа  Rolling Eyes. В тоя ред на мисли:
  Честит имен ден на всички именици   bouquet! Да са здрави, да носят името си с много гордост и само с добро да го споменават !  bouquet
  Тедиииииии, да ти е жив и здрав именика, много да се слушате и разбирате и да е най-добрия батко   bouquet!

Бенджи, благодаря за песничката  Hug! Обожавам Трейси Чапман!

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 11:32 от benighted

# 640
  • София
Дюбрюююю уртрУ ,Аз съм греШнатА мАдоНа с ГолЕмите боМби  Hug
Жу, и аз съм грешна, ма съм с малки бомби и завиждаааам  Joy!

Добро утро  Hug!
Днес съм почивка, нооооооо.... Станах в 6.30 да изпратя милото и детето. Обзе ме някакъв ентусиазъм и реших да сготвя боба на Поли! Поли, у нас никога не се е носил толкова хубав аромат на манджа, всичко ми се получи суууупер, много ти благодаря   bouquet! Сигурна съм, че синът ми и мъжът ми ще са ти още по-благодарни за вкусното ядене   Mr. Green!

Честит празник на всички именници!

Бенджи и Стефи ги подозирам, че имат достъп до папката ми с музика  Wink.

# 641
Здравейте!
Понеже незнам как да кача картинка  Embarassed,хайде почерпете се виртуално от мен-днес баща ми е именник!  newsm38  party023  cook

http://www.vbox7.com/play:5dfe6ef7

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 10:09 от чочо-сан 1

# 642
И мен ме гепна ентусиазъм. То бивАло и иначе да е де след като скокнах в 4 часа. Време бол и преди работа освен обичайните душ, кафе, си подредих моите дрехи в гардероба, пуснах прахосмукачка в нашата стая и изчистих тоалетната на котарака.  Sunglasses

# 643
И мен ме гепна ентусиазъм. То бивАло и иначе да е де след като скокнах в 4 часа. Време бол и преди работа освен обичайните душ, кафе, си подредих моите дрехи в гардероба, пуснах прахосмукачка в нашата стая и изчистих тоалетната на котарака.  Sunglasses
Joy Joy Joy
Кръшна мома ------------но за това е виновно  новото време.Аз в 7 ч. постоянно си мислех,че детето закъснява за у-ще.  Crazy

# 644
Чочо, да е жив и здрав татко ти   bouquet!
Стефче, само едно ми е чудно: Докато ти се вихреше яхнала прахосмукавицата, твойтУ лИбЕ дека се помещаваше? Щото аз ако пусна в това безбожно време прахосмукачка, моят шА ме изФърли  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт