Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 23 911
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Оле, честито! Да илядите!   bouquet
Шадичка, не се сърди Simple Smile Не обичам да давам съвети, всеки сам си намира точно това, от което има нужда в момента. Ти, виждам, се справяш чудесно Simple Smile

# 556
Астарта  Hug благодаря ти! Малко по-спокойно ми е така.

Оле, честита годишнина! Дълъг и щастлив семеен живот ви желая!   bouquet

# 557
Астарта, има плуване в Ст.град, нали водехме Пепи. Също и на Спартак.

# 558
  • София
Оле, честита годишнина !   bouquet Много любов и щастлив семеен живот ви пожелавам !

# 559
Оле, честита годишнина ! 
много щастливи дни ви желая!!!  1dating luvbed

# 560
  • София
Oле, честита годишнина и от мен  bouquet Желая ви да запазите тръпката максимално дълго Heart Eyes

# 561
  • София
За по-големите деца :

http://www.hippoland.net/display.php?page=news&open_news=190

Може да го поръчам на някоя от бабите, а Билянка си хареса и едно бебе, което го храни и после ака в памперса Simple Smile Не че миналата година не й купихме такова, което се смее, гука, реве със сълзи, обръща се по посока на гласа ти и т.н. Сега е вече едно от многото бебета, което не прави нищо Simple Smile

# 562
Нинче, а знаеш ли колко струва това куче? Момо все иска куче, но няма как ...

Оле, да сте много щастливи и разговорливи дълги семейни години  bouquet

Фио, мисля, че това е период. После е по-тъжно, когато пораснат и нямат такава нужда от майките си Wink

Астарта, дано да успеете за регулирате нещата! Много ми е трудно да налагам на дете диета. Въпреки че разбират кое е полезно на тази възраст, все пак виждат доста апетитни за тях неща. Вчера майка ми донесе на Момо от Варна Макдоналдс сандвич - брей, голям апетит. В някои моменти се радвам, че в шучмен ги няма някои "вредни" изкушения.

# 563
  • София
Дени, мисля, че го мернах като ходихме в Хиполенда и беше около 50 лева. Нещо ми се върти като 49 ...  и нещо, но не съм сигурна, че тогава не му обърнах много внимание, но сега Билянка го хареса в една реклама и случайно ми попадна в нета, а се и сетих, че преди месеци пак бях гледала в нета и ми допадна като идея.

# 564
Оле, да те поздравя и тука, душа! Мноого да се обичате и да се подкрепяте!  loveuuu NY торта, а?  Party

Фио, не се притеснявай изобщо. Сами е същия, нищо не мога да свърша, ама нищо. Или непрекъснато идва да ми носи книжки и играчки да си играем или ми е залепен за крака постоянно. Ако не е едно от двете, със сигурност прави беля в тоя момент. Та няма как да не му обръщам внимание постоянно. Като бяхме на гости у Рапунцел видях че и Ивето е така. Явно им е период в който имат много голяма нужда от нас.

Ние бяхме на консултация. За да успея да отида сама в поликлиниката ходихме пеша, без количка, че там трябва да се катеря три етажа по една извита стълба. Самчо е 10760 (+420г) и 83см (+3см) за два месеца. Докторката каза че расте с темпове на новородено. После обиколихме три квартала докато се приберем, минах през магазина, през детската кухня, носейки една голяма чанта и Сами, защото той спираше на всеки метър да събира листа, цветя и каквото му хване окото и прибирането щеше да ни отнеме поне 3 часа. Като влязох в разхвърляната къща ми стана лошо. А трябва и да се чисти, обаче съм гроги и ще си легна да поспя докато детето спи. Ми и аз съм човек, поне да отморя малко. smile3524

# 565
Момичетааа, имаме си ново "юлче"  Party Party Party

Ива е родила на 25 октомври момченце Александър с мерки 3150 гр и 49 см Heart Eyes. Повече подробности  не знам. Надявам се да се включи сама и да разкаже Grinning

Иве, честит малък мъж с голямо име Heart Eyes. Да ти е жив и здрав и да има прекрасно детство! Честито и на гордия татко и на кака Ели!

# 566
Дени, Аелия, благодаря   bouquet
Да си призная, молех се да се окаже, че има такъв период(по-малкото зло е за мен в момента  Wink)

Честит малък мъж на Ива   bouquet Да е жив и здрав и много много щастлив!
На мама - бързо възстановяване  Hug

# 567
  • София
Уф, сто неща исках да напиша, ама ме мързи, така че само ще честитя МОМЧЕНЦЕТО НА ИВА Hug

# 568
Ива, честито и от мен! Здраве и щастие на малкия мъж и на цялото семейство!   bouquet

# 569
Ива, честита Ви радост много здраве икъсмет на малкия бонбон.

Общи условия

Активация на акаунт