Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 23 905
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Честито момченце на Ива  smile3525 Да е жив и здрав ! Бързо възстановяване на мама !

# 571
Страхотна новина  Mr. Green
Иве честито!!!! Да ти е жив и здрав малкия Алекс!!!!

# 572
Честито момченце на ИВа и от мен! Бързо възстановяване и лесно справяне като мъжка майка и пожелавам

Лично аз ям тестено, почти не повръщам и изобщо - според суеверията чакам момче, което ме хвърля в шок  Laughing
Вчера видяхме пулсациите, според лекарката и ехографа бебето е по-голямо
*от датата, която аз и казвам като последна Мс - видях си във ФБ*
Дават го като дати за последната седмица на май, тоест може и телец, може и близнак
циците ми са станали много горкички, кърмата явно рязко е намаляла и да не ви ги описвам, въпреки това Ел суче по 3 пъти на ден и от 2-5 пъти нощем

Елена е фурия, катери и тя по столовете и масите, пред нищо не се спира, държи се като бебе момче - разглабя играчки, за да види какво има вътре, чупи, къса, освен това хапе, скубе и всички други екстри, прави бели нарочно, абе много е различна от кака си на тази и възраст, някак леко хитричка и подмолна идва, доста осъзната, макар че и кака и беше, но в друг смисъл

Май нямам време да чета темите за хармонията, аз дори зелените теми не съм прочела, пък какво остава за тази

Яна я взеха в хорчето, но ще видим дали ще издържи дълго, напоследък казва, че и се спортува и не и се играе с деца и не и се занимава с други подобни, ходи и тя само да катери, кара тротинетка, продължава да се кефи на плуването, вчера доста я похвалиха там

# 573
Иве, честито и от мен! Да ви е жив и здрав и много да ви радва, а кака му да помага на мама.

Благодаря ви за честитките!  Hug

Аелия, неразбрах смисъла на това, че расте като новородено. Един вид много наддава или малко? Защото докато бяха новородени нали с по кило наддаваха. А Сами си е екстра с тези мерки според мен.

Фио, Симона е от децата, които винаги сами се заиграват и ниога не ми се е лепила, но напоследък има такива мераци, особено като сме в кунхята. Мисля, че е период и небива да се притесняваш.

Подобно кученце подариха на Симона, но има и диск към него да го ъпгрейдваш. Задаваш името на детето и избираш име за куче и то после ги вмъква в изречения които говори. Като го решем с четката и то казва "мерси Симона" Като му подадеш кокала, издава звуци на мляскане и после пак благодари. Един път на седмица пораства. Краката му се издължават и се мери с един сантиметър, колко е пораснало. Луда работа. Симона само го лашкаше насам натам и го прибрахме за като порасне.
Ето го кучето, но незнам дали го продават в БГ

ДеЩо, браво на Яна! Не съм се и съмнявала, че ще я вземат. Толкова е артистична, на клиповете и снимките, които показваш (помня този с китарата).

Кога според теб си забременяла? Мъж ми има голям мерак следващото да е като него Телец, та мойе да му помогна   Wink

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 16:07 от Oleto

# 574
Ами не знам точно кога съм забременяла, в първата половина на септември е било, след като сме се върнали от Чифлика

Яна е артистична, но още няма развит слух, не е съвсем готова за това, което ще правят, освен това много вика, не схваща още каква е идеята, но се надявам да свикне и да и хареса и да има напредък в някакъв момент

# 575
Напоследък само ви четях и не пишех.Не че депресията ме е напускала,но и като ме грабне въртележката на ежедневието с трите деца,музата ми за писане отлита,а и време не ми остава.Обаче новината,която Астарта поднесе ме накара да се включа с няколко реда.
Честито на Ива и цялото им семейство!Нека да са живи и здрави всички!На нея освен бързо възстановяване и пожелавам и много нерви и сили да гледа двете мъничета!

# 576
ДеЩо, честито сърчице и браво на Яна Hug

# 577
Ива , честита радост   bouquet

# 578
Иваа, страхотно! Да е жив и здрав Алекс, а на цялото семейство желая много щастие!  family txtloves
Оле, каза че доста добре е наддал и пораснал, затова като новородено. Иначе си е съвсем добре така като гледам таблиците, а и самия него най-вече.
Дещо, много се радвам за сърчицето! Heart Eyes И за Яна. Щом са я взели са преценили, може пък да се окаже по-изпълнителна и постоянна отколкото предполагаш.

# 579
страхотна новина - прясна реколта юлчета, Ива да ти е жив и здрав малкия мъж, с много любов и радост да си го отгледате и бързо възстановяване на теб!  bouquet
Оле Честита годишнина на теб - дълги години разбирателство   bouquet
Честито и на ДеЩо, сега си по-спокойна нали....

# 580
Мдааа, и аз съм един заплес  smile3555 .Оле ,честита ви годишнина!Пожелавам ви здраве,много любов,хармония и разбирателство! 
 Честито и на Дещо .Сега вече трябва да се пазиш колкото ти позволяват двете госпожици.Колкото до тестеното и поверието,че може и да е момче,да ти кажа под секрет ама и аз с момите не помня да съм яла тестено,но с малкия яко набивах.

# 581
  • Варна
Оле, честита годишнина и от мен! Много да се обичате! Много сте ми сладки вие, кефя ви се много, но сте далече Sad

Честито момченце и на Ива! Да е здравичко и послушно!

# 582
Ива, честита радост   bouquet  Да е жив, здрав и кротък малкия юнак и да се разбират с каката за да то е по-лесно да ги гледаш.

Оле честита годишнина! Все така да се разбирате и да ти помага Марто, а като му дойде времето да прибавите и един телец към семейството  Peace В NY ли се бракувахте?

ДеЩо честито сърчице! Сигурно вече си се успокоила, че всичко е наред  Hug

Фио Меги е залепена за мен, когато сме вкъщи. Навън не се сеща да ме търси.

Тук съм, успявам да изчета всичко, но като дойде ред да пиша и малката бандитка или се наспива, или беснее и ми отнема цялото внимание.

# 583
  • София
Деси, аз доста момчешки дрешки пораздадох вече/ нали ще имаме Яна пък Crossing Arms/, ама ако искаш от сега нататък да почвам да ги събирам newsm53

# 584
айде и аз в отбора на заплесите  Blush

Оле, честита годишнина   bouquet Много семейно щастие и едно телче, щом искате  Whistling

Дещо, честито сърчице  Heart Eyes и аз доста тестено ядях, кисели краставички и люти чушки  Crazy

Фио и Бобо е лепка, признава само мен за мое щастие  Mr. Green   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт