Но ако са на прасците нали знаеш упражнението - опъва крака и ходилото сгъва навътре колкото може повече, така че пръстите да сочат към коляното.
. Други като мен ?
и никак не ми липсва.
Понеже бях нетърпелива цъфнах при доктора на 4-ти ден закъснение и точицата се видя на един стар коремен ехограф 
Как се справяте с кърменето? Оправиха ли ти се зърната? Можеш да обърнеш внимание на позата за кърмене, понеже продължителното сукане не е причина за разраняване на зърната. Информация за предпазване и справяне с разранените зърна има тук http://xedra.wordpress.com/2009/09/22/sorenipples/

Пожелавам на всички бебеискащи, скоро да се похвалят и те 

Обаче много ми е натоварена програмата!
Аз бих те посъветввала да изчакаш да мине и другата седмица и тогава да отидеш, но ти едва ли ще имаш търпение 
Ми то преди 15 год. с големия нямаше толкова много лекарства като сега и май повече залагахме на народната медицина.
Аз повечето неща, за които говорите изобщо не съм ги чувала. Настинките на големия ми син свекърва ми лекуваше с разтривка от мас измита през 9 води и стрит аспирин вътре мисля, че беше на възрастта на малкия сега. Изпотяваше се по няколко пъти вечерта и аз дежурях с кат сухи дрехи за преобличане, може би съм била доста наивна като съм се доверявала на бабешки методи, но като, че ли действаше
До сега не ми се е налагало, но сигурно пак бих пробвала, ако не помогне, поне няма да навреди.
За милите думи

!
А това за термина е страшно съвпадение 

, но се надявам да отмине и този период.
Но и без това трябва да ставам сега да оправям багажа, че утре рано сутринта летим наобратно, ще се включа пак като се приберем.