Хайде, Банци-хелоуинци, не се ли върнахте?
Малката е яко хремава пак.

Днес и малко Т имам. ИМам и друг антибиотик за изпът. Дано устискам. Още и багаж не съм приготвила.
Първо да честитя чертичката на Катче, още там разбрах и страаашно се зарадвах
После да честита количката на Джули, лека и безаварийна 
Анна пък извади сума ти пръст от саксията. Сами отвъртя един ограничител на врата...Въобще екшън! 
Аз лично вече без придружител не мърдам от София, докато Бобо не стане поне на 2 и половина!
Ще е по почивките мацето
. За аспирина наистина знам, че не може под 12 год, но за през кожата незнаех, че има проблем
Аз си спомням, че тогава редувах аналгин с панадол за темп. от доста малък, но то сега има доста нови неща и повечето стари методи се отрекоха, въпреки, че нашето педи е млад човек доста често ги препоръчва
Ти кога щеше да заминаваш? ДаноСами да е по-добре и ти да се подобриш по-бързо! 
Аз вече се чудя дали да водя Живко другата седмица или да отида да пусна молба за отсрочка и да го дам направо през пролетта
Разбрах от една позната сестра, че имало много болни деца. 
. Чакаме още снимки 

. С нетърпение очаквам и другите да се включат с разкази и снимков материал.

Много сладко малко човеченце си имате
И аз като Ра съм разочарована, искам още снимки. Обръщай много внимание на каката, че е малка още и не може много с обяснения да стане работата според мен. Целувки на увеличеното ви семейство
Не че Белинда като има кола й виждаме очите 
Подлудиха ни, но пък разнообразихме, беше весело и нещо различно от стандартните ни уикенди. Бащите дълбаха тикви
, имаше маскирани, сърдити, набити, знаете как е
Снимки малко по-късно, сега се качват, доста са.

Много се зарадвах да прочета новината. Стискам палци всичко да е по мед и масло!
Не ми се вярва сама да се отбие, но съм планувала жз на пролет да започнем, че няма вечер, в която да спя цели 8 часа. 

Анна пък извади сума ти пръст от саксията. Сами отвъртя един ограничител на врата...
Ами така де , като няма площадка и играчки за тях, намерили си
Много се радвам за вас 

Да ви кажа заслужили сме си го