Бухти има свой албум,може и тя го пусне да разгледаш.
Всички нови притежателки на тутута да си лепнат по една снимка включително и Дуци,понеже и тя е юлче
Дуци,честит празник.Много семейно щастие ви пожелавам!

И Яна, и Калина, и Боянчо. Дони, трябва да те глобим че Сами го няма на снимките. Вие сте красиви и тримата, а сте пропуснали и другата красота да включите 
Ти направи повече от достатъчно.
Горкото дете, дано да се спре вече това боледуване и да ви е за последно. От тук нататък все здравички!
Напълно ви влизам в положението, тия зъби са ужасна работа 
Опитахме се да го успокоим, неуспешно, и накрая го оставихме да се нареве. То бяха сълзи и сополи, ама си беше точно истерия. Накрая ни стана чак смешно

Честито и всичко най весело и добро да ви предстои занапред.
Супер! Аз не мога да си го представя, ние на дърти години се намерихме, но поне не му мислехме много 

Ние не случайно сме го Аресали 
Донке, как успя и двамата на теб да ги докараш да приличат?
Ние не случайно сме го Аресали 

на всички,които ми отговорих за билковите чайове.Питах ви защото ми се иска през зимата да давам на малкия повече чай отколкото вода да пие,просто профилактично.Добре че споделихте,че чайчетата трябва само да се запарват леко.Аз вчера почерпих малкия с чай от лайка с малко мед,но го бях направила като за големи.Слава богу,че му дадох малко и реакция поне засега няма,но вече ще знам.
И нощес няма да се спи, то се е видяло...Не мога да ви опиша колко съм бясна, че точно сега се писах да ходя на работа, болна, с болни деца, мама как ще се оправя с тях двамата утре, идея нямам
Егати каръка
Я да каже някой, дето ги разбира тия работи.
Поне е много вкусно