Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 24 239
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
ехооо народее тази вечер най-накрая Мати проходи  Party добре че цяла седмица се упражнявахме вечер с баща му си го подавахме, но тази вечер се престраши и се пусна....като торпила е..е малко трудно взима завоите но и това ще се научи  Laughing

# 451
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet
Белинда,специални поздрави на Христов  от цялото ни семейство!
Дуци,ще следя с интерес  Flutter
Мая,браво на Мати  Hug

# 452
Маякуб, честито ви ходещи крачета  newsm68 smile3501  love001

Честит имен ден , Ине!!!Да ти е живо и здраво името и да си го носиш със здраве   bouquet
Честито и на всички, които носят името Димитър !!!
Моят мъж днес има професионален празник, нали е строител, и даже забравих да му честитя  Embarassed, добре че звънна да ме подсети  Blush

# 453
Честит празник на именниците и строителите   bouquet

Браво на Мати  Hug

Дуци, чакаме новини  Grinning Палавници такива  Mr. Green

Катето днес като че ли усети, че ще я оставям, като отидохме при свекървата и като ми се лепна, милото  Sad Та поиграхме и чак като се залиса се измъкнах. Иначе продължава да яде и спи като за световно, като е при баба  Laughing Само дето не е искала да ползва гърне. Като отидох след обяд, беше весела и веднага ме включи в игрите.

За подаръци още не съм мислила, ама ще почна.

Джоли, как е прекарала Ния с детегледачката?

# 454
Честит имен ден на Ине, на съпрузите на Деси и белинда! Да са живи и здрави и всички майстори!

Мая, честити ходещи крачета на най-малкото юлче в отбора!

Дуци, Сами е продукт на ранна изненадваща овулация Mr. Green Не че не сем го искали, но мислехме да е по-късно Wink

Джоли, в крайна сметка разбра ли се от какво е тази температура?

Днес вече ме стегна шапката и прекадих цялата къща с тамян за здраве. Може и да не вярвате, но сега сме по-добре всички. На мен ми изписаха антибиотик, но се чудя да го вземам ли. Разбира се, това се дължи и на вашите пожелания за бързо оздравяване, благодаря ви! Hug

# 455
Напоследък май само чета и пожелавам на болните бързо оздравяване  Tired

Не съм в депресия, ами ръката много ме боли и се чувствам безсилна, а това ме влудява. Особено се чувствам безсилна като отида на лекар защото ме боли, а той да ми предпише обезболяващо гелче за мазане за да се излекувам.  ooooh! Затова ходих днес до Варна и посетих още два ортопеда, с идеята поне мнението на двама да се засече  Crazy Надежди-говежди. Всеки си има негово мнение, а мен си ме боли. В краайна сметка реших сама какво да правя и ще видим дали моя инстинкт е на моя страна  Rolling Eyes

Честити именици и строители!

# 456
  • София
Ние тъкмо вчера или онзи ден си говорехме с мъжа ми за новогодишните подаръци Simple Smile
На мен ми хрумна да купим на Билянка кукли на Стефани и Спортакус от Мързелграда, защото знам, че тя си ги иска и харесва. Той предлага да й купим килимче за танцуване : там където свети и показва къде да стъпиш. Бил ги гледал някъде в нета. Звучи интересно, но още не сме го дискутирали на сериозно, но ако харесаме наистина килимчето, куклите ще поръчаме на някоя от бабите.
На Дея също сигурно ще купим някаква играчка, защото знам, че и тя ще  се зарадва.
Ясно е, че бързо ще им омръзнат, а и ние имаме играчки повече от колкото имат в детските клубове, но за оня първоначален блясък в очите си заслужава Simple Smile
Плюс това те нямат нужда от нищо "практично"  конкретно, така че децата се радват най-много на играчките то се знае Simple Smile
Сега се сетих, че мога да поръчам спален комплект за Билянка на някоя от бабите, като практичен подарък, но пак трябва да има някаква играчка към него Simple Smile
Дрешки също най-вероятно ще им купим, защото обичам да са с нови дрешки на големите празници Simple Smile Сигурно ще си изберем и някой общ семеен подарък, но наистина не сме го мислили още. Аз трябва да измисля нещо и за мъжа ми, че той има и рожден ден и имен ден /в един ден поне/ през декември също Simple Smile
На другите роднини най-вероятно подаръците тази година ще са по-символиччни, защото сме в криза все пак и за разлика от някои, които само говорят за нея, ние директно си я изпитваме на д- - - - - - а  Simple Smile Но какво да се прави - да сме живи и здрави. Тъкмо днес казвах на мъжа ми, оптимистично настроена,  как след време ще си каазваме "спомняш ли си кризата 2009-та..." Simple Smile Дано по-скоро дойде момента, в който тази криза ще е само спомен.
Но за подаръците ще трябва да почваме да ги мислим тези работи отсега. Гледам и украса почнаха да слагат, така че постепенно ще се настроим празнично. Няма да е лошо и да отидем някъде за Нова година. Миналата седмица ни мина през ума, така че ако някой има нещо за препоръчване да свирка. Ако някой вече е решил къде ще празнува, моля също  да се отчете Simple Smile

Дени, много се радвам, че сте по-добре ! Simple Smile

# 457
  • Варна
Честит празник на имениците   bouquet!

Честити ходещи крачета  newsm68 на Мати.

Ние с Боби сме добре. Той прояде, остана и да започне да спи  Laughing.

Оле, защо така с тази ръка  Hug? При Райков ходи ли? Симонка как е? Спи ли?

Подаръци няма да купувам сега. По празниците няма да сме тук, а там където ще сме ще има големи намаления  smile3534.

# 458
Бързо оздравяване на всички от сърце!

Гнидка, Ния днес е била ок с леля Вили. Само веднъж звъннах през деня да видя как са. Само не е искала да яде иначе е играла много. Обнадежди ме, че ще се справя добре и с Мими от другата седмица. Леля Вили не искаше да й плащам. Намислила съм утре да й купя един прах за пране  Thinking

Ния все още кашля, но гърдите са чисти. Температурата беше от вируси, които явно е лепвала и всеки вирус й е отслабвал имунната система.

Аелиа, Phos за какво е? Хомеопатично е. От любопитство питам.

Има намаление във Фокса между другото - взех на Ния анцузи по 15лв комплекта. С Пепи ще си подарим взаимно ски екипировка. На бабите и дядовците мисля да спретна календари, тъй като миналата година не направих.

# 459
Здравейте  Simple Smile

За подаръци още не съм мислила  Rolling Eyes обаче в коледната тема в Готварския се разписах  Mr. Green Пусто сладко  Crazy

Джоли, благодаря за инфото  Grinning

Дени, радвам се, че сте по-добре  Hug

Оле, само така, не се предавай   Simple Smile

# 460
  • София
Мая, честито ви ходещо момченце! Браво на Мати!  Hug

# 461
  • Варна
Дени, много се радвам, че вече сте по-добре Hug
Мая, честити ходещи крачета!!!!
Дуци, интересно, абе това със забременяването да не е заразно Joy Майтапя се, дано всичко се развие по най-желания от теб начин Hug
За подаръци още не съм мислила, но на малката със сигурност ще вземем играчка- тя от друго нали не разбира hahaha

# 462
Оле, защо така с тази ръка  Hug? При Райков ходи ли? Симонка как е? Спи ли?

При Райков ми дадоха час за Декември  Whistling
Симона спи по-спокойно тези дни, буди се само 5-6 пъти.  Simple Smile Четох, че местене на ново място може да има влияние върху съня на детето и чакам да мине известно време, да видим дали ще свикне и ще се успокои.

Инка, вчера Марто попаднал на снимка на Боби в скайп с яке, шапка и сандали  Heart Eyes Много е пораснал. Липсват ми срещите с вас  Cry

Подаръци не съм мислила още.  Outta Joint Е, поне не коледни все още. Предстои ми рожден ден и мисля първо на мен какво да ми купят  Sunglasses

# 463
  • Варна
Оле,  hug. Търговище не е далече, може да ви изненадаме. Обади се като идвате.

# 464
Джоли, фос пи и Сами. Мисля че е за инфекции, макар че изобщо не съм сигурна  Thinking
Мая, честито ви ходещо човече  newsm44 Голям кеф е като почне да щъпурка самичко Heart Eyes
Леле, Дуци, това с къщичките е жестоко. Пламен умира за такива неща, за Сами не знам още  Laughing
Оле, много кофти с ръката бе Sad Егати! Дано да ти мине скоро! Praynig Praynig
Дени, това с тамяна е добра идея. Може и светена водичка да пийнете. Нали на Йорданов ден се взима светена вода с тая цел - като се разболее човек да пийне и да се измие с нея.
Нинче, бях забравила за именния ден на Пламен  ooooh! И за подаръци не съм мислила още, ама ще трябва че с това майчинство трябва да почна да спеспявам от сега.
Белиндааа, нямаше си работа ти да ми пуснеш мухата за Бон Джоуви. Сега ще има да ги проучвам и мисля... Whistling
Това за бременеенето обаче си е заразно, да знаете. От както Дещо съобщи новината нещо витае в темата. Някакви бебешки и щъркелови работи.  stork-boy stork-girl Усещам че ще има още изненади. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт