Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 23 960
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Вчера забравих да честитя на най-малкия ни член прохождането. Мая, честито! Голяма радост е като прохди мъника.  Hug

# 466
Това за бременеенето обаче си е заразно, да знаете. От както Дещо съобщи новината нещо витае в темата. Някакви бебешки и щъркелови работи.  stork-boy stork-girl Усещам че ще има още изненади. Mr. Green
smile3521 Flutter, и аз така мисля Simple Smile Ей сега по Коледно време, като се поотпуснат душите и в дългите зимни вечери няма какво да се прави, ще почнем да се отчитаме една по една със закъсняващ цикъл  hahaha
Радвам се, че болните оздравяват. ДеЩо, дано и при теб минават бързо трудните първи месеци и да си възвърнеш енергията и жизнеността!
Никола много ме изненадва, всеки ден научава по нещо ново или по-скоро месеците, в които сме правили неща заедно без никакъв (видим) резултат сега се проявяват с натрупване  Sunglasses Доволна съм от детето, с други думи! Избиват му кътници един след друг обаче и нощното спане почти не се случва. Да не говорим, че много късно започна да заспива и правя някакви акробатики, за да опитам да му върна часа на заспиване в нормални граници.
За Коледните подаръци за другите още не съм мислила, но за себе си знам какво искам Simple Smile  Crazy

# 467
Добър ден  Simple Smile

Радвам се, че Ния добре се чувства.

Браво на Боби  Grinning Пожелавам му здрав и продължителен сън  Hug

Оле, дано и твоята стратегия проработи  Praynig, че си представям колко е затормозяващо.

И аз прогнозирам бебевалеж  Crazy

Днес заедно си измихме зъбите с Катето. Много й беше приятно, понеже четката й чеша венците.

# 468
  • Sofia
Честит имен ден със закъснение на всички именници и честит професионален празник също на празнуващите!

Мая, честити ходещи крачета!
Дуци, ще коригирам Шада, че нали си имах вегън вкъщи - НЕ ядат мед. Сигурно има и изключения де, но правилото е нищо животинско, включително и от животни произведено.
Моят мъж все още не яде месо, покрай него и аз, чувствам се много добре, хапвам пилешко шишче 2 пъти месечно, но започнах редовно да си купувам риба, предимно сьомга, готвя разнообразно, купих си книги, правя ястия и салати от неща, които преди даже не съм знаела че съществуват, положително ми се отразява промяната. Едно време готвех само меса с ориз или картофи, че е най-лесно.

Всички болнички да се оправят!

Дени вече е добре (пу,пу) и пак ходи на ясла, на обяд си го взимам. Сутрин малко плаче, но вътре бързо се успокоява (чувам го, понеже седя поне няколко минути след като го оставя), а на обяд като го взимам е весел и няма следи от плач.
На мен ми се отразява страшно добре това половин-дневно ходене на ясла, успявам и служебната работа да си свърша на спокойствие и домашната. Като го взема на обяд си поиграваме, после спи по 2-3 часа и след това пак игри. Понеже и служебната и домашната работа ми е свършена съм много спокойна и мисля, че много по-пълноценно си играем и се разхождаме.
Така че ни депресии ни зимни настроения ме гонят Laughing
Само да е здравичък, иначе добре се справяме.

МИналата седмица го оставих за една вечер на баба му и дядо му, спали са добре, слушал е много. Тренирам и аз, че нали до Испания ще ходим скоро.

Джоли, аз нещо не съм разбрала, Ния защо не ходи на ясла?

За подаръци вече съм наясно с този на Дени- лаптоп, ама някакъв по-истински, че вече ми извади половината клавиши на моя, не може изобщо да се сяда на компютър в негово присъствие, иска да пише и да блъска по клавишите.
За мъжо още не съм харесала подарък, но аз ще си поръчам хлебопекарна. Mr. Green

На племенничката вече поръчах ето този анцуг:,

На сестра ми ще поръчам хубав комплект чаршафи, те скоро се пренесоха в ново жилище. Може направо от Испания да взема.

На Дени пак ще купувам обувки, че тея нещо не са хубави, само се спъва. Ще пробвам тези магазини, които сте написали. Миналата година от намаленията в ларедут му взех много хубаво яке, плътно и дълго, екстра му е за зимата. А сега си носи едно ватирано от Фокса, което Дуци ме поощри да купя пак намалено през пролетта, много хубаво му стои, Дуци, тенкю  Hug
Иначе и аз взех анцуг от Фокса, намален, техните много ги харесвам, понеже са мекички и топли.

# 469
Здрави-нъцки. Добре, че поисках секрет. Сами има пневмокок. Страх ме е да не тръгне по стъпките на батко си. А аз не му сложих превенар, да не затормозявам имунната с-ма. Rolling EyesА и този пентаксим нали миа нещо в него с/у пневмоистории...Днес е с температура. Отшиваме за АБ.

# 470
Честити ходещи краченца на Мая.
Дени, не се ли свърши вече?! Нали уж преди се лекувахте етиологично, сега нови микроби... Дано от тях да е всичко и като ги изтребите, да се свършва веднъж завинаги със серийното боледуване.
Мойта убавица вчера беше на ясла за 1 ден след 2 седмици вкъщи и вече има сополи Mr. Green Пак ще се почне, комай, а аз мисля да ходя на работа след 2 седмици Rolling Eyes
Бебета...Вече знам за две мартенчета - едното на една позната от Тр, другото на един колега. Поже4лавам бебетата да идат на тия, дето  ги искат и да подминат тия, дето засега биха искали да се въздържат.

# 471
 Shocked Белинда, ако ти кажа, че същото нещо си мислех за подарък не знам дали ще ми повярваш. Влизах от време на време да проверявам за дати, но не бях видяла, че са изкарали вече. Освен за Лондон има и една за Париж и мисля май натам да се насоча Grinning

# 472
  • София
Ми да се организираме да ходим заедно, викам аз Mr. Green  Париж, 16 юни Hug

Какви са анцузите във Фокса? Комплект с блузка или суичър или само долнища?

# 473
  • Sofia
Комплект са, поне моят. Но аз преди месец го купих, тогава беше 19лв, не знам дали Джоли говори за същите. newsm78

# 474
  • София
Ама комплект с какво? Суичъри имам от Ники колко щеш, бих взела ако е с ватирана блузка.

# 475
  • Sofia
Моят е с ватирана блузка.

# 476
НБМ, много ме кефиш. Страшно си организирана и енергична, и на всичкото отгоре винаги усмихната.  Много се възхищавам на такива хора, защото аз не съм такава. Представям си как работата ти е свършена, у вас е сготвено, къщата подредена и после с радост можеш да си поиграеш с Дени. newsm20
Отивам и аз да оправям у нас, че е лудница и се засрамих  Embarassed

# 477
  • Sofia

Това да не го прочете мъжът ми, че ще падне от смях  hahaha hahaha
Къщата ми НИКОГА не е подредена. Това с идеалната чистота никога не съм го можела, а откакто имам дете изобщо и не си давам зор Sunglasses Има приятелка, в която винаги всичко е почистено, подредено и измито. Примирила съм се, че просто не съм такъв човек, винаги е разхввърляно у нас, играчки има навсякъде, не обръщам внимание, когато имам повече време почиствам, обикновено през уикенда, но само 2 часа по-късно вече не си личи Mr. Green

# 478
Ми да се организираме да ходим заедно, викам аз Mr. Green  Париж, 16 юни Hug
Ами хайде Mr. Green Ще следя вече по-редовно кога ще пуснат билетите. Но вие сигурно ще сте сами, а ние с дребното + някоя баба най-вероятно.

# 479
  • София
Представям си как работата ти е свършена, у вас е сготвено, къщата подредена и после с радост можеш да си поиграеш с ...
Аха, и един мармот завива шоколада в станиол Joy

Общи условия

Активация на акаунт