Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 23 922
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
И аз съм се чудела на хората с деца и подредени къщи. Във всекидневната са на Сами, а в детската на Момо и Сами играчките и вески вади, никой не прибира. Като пораснат и не играят със съответните играчки, хайде на тавана.

# 481
Маякуб, честити ходещи крачета!

Оле, да се оправя ръката бързо  Hug

Дени, ама се измъчихте и вие. Дано това вече да е последно и да забравите за болести  Praynig

Най-после открих причината за неспането на Мишо – комплектчето му за спане  Crazy По  принцип имаме 2, които сменям, но преди няколко дни ги изпрах и двете комплектчета и му сложих едно, което досега не бяхме ползвали. Точно същата вечер се започна с писъците при всеки опит да го сложа в леглото му. Помислих си аз за нещо такова още тогава, но реших, че е невъзможно просто  Rolling Eyes Вчера му сложих един от старите комплекти и си заспа сам в леглото. Спа от 21.00 до 8.00
Еееее, наспахме се....

# 482
Аз пък съм от хората дето държат на подредените къщи и разхвърляното, макар че е чисто, също много ме дразни. С носталгия си спомням за онези дни, когато всичко седеше В шкафа, а не ПО него. Играчките ги събира Сами и затова не са ми проблем.
Лошото е, че на мен не ми е интересно да играя с децата. Срам ме е, насилвам се, но е факт.  Rolling Eyes

# 483
  • Sofia
Лошото е, че на мен не ми е интересно да играя с децата. Срам ме е, насилвам се, но е факт.  Rolling Eyes

Ама то и на мен не просто не ми е интересно, ами ми е направо досадно. Но след като спокойно съм си свършила работата сутринта е по-добре положението, поне не ми висят 100 неща на главата и си давам зор да поиграя с детето и да го поразходя. При разходките ВИНАГИ слушам радио, всякакви политически и социални предавания, така поне не ми е много скучно.
Днес съм много доволна, в яслата много похвалиха Дени, нямат проблеми с него, сутрин бързо се заиграва и успокоява, слуша, вече знае да си седи на масата като се хранят.
Да видим дали така ще я караме и занапред.

# 484
Мерси на всички  Hug много е яко вече да не е залепен като ваденка за мен  Mr. Green много е смешен защото си опъва ръцете напред за равновесие и е като сомнанбул  hahaha почивните дни ще правим прощъпулник....
Фио наистина понякога децата не знаеш от какво ги боли или сърби, айде дано вече има хубав сън  Hug
и вкъщи е нонстоп разхвърляно  Embarassed даже наричам мъжа ми феята по прибирането, защото вечер като се прибере трябва да разтреби планината от играчки за да стигне до дрехите си  Embarassed не съм маниачка на тема чистота, въпреки че ми е много приятно като е чисто, но няма как.....

# 485
  • София
Аз пък много се дрязна, като ми е разхвърляно Simple Smile Просто нервичките ми не издържат да си седя и да гледам да ми е разхвърляно, но в никакъв случай не съм маниачка де Simple Smile Основно чистя 1 път в седмицата, а през другото време само поддържам чистотата - предимно вечер, като си легнат децата оправям и е чисто до сутринтта, докато те станат  Mr. Green Сутрин оправям леглата, през деня прибирам играчките от време на време, докато не се извядат наново, но ги оставям да си разхвърлят, колкото си искат, като се опитвам да ги накарам и децата да се включват в прибирането им : с Билянка досега нямам голям успех, но и тя помага понякога, но ако го правим "заедно", а Дея като на игра също ни помага пък на нас. Пълни мивки до другата сутрин също не понасям  Sick

# 486
  • Варна
Дразня се аз от разхвърляно, подреждам. По- лесно поддържам чистота като е подредено, а като съм сама предпочитам да не се занемарява, няма време за основно чистене. Също се страхувам да не се претрепем в безброй дребни  търкалящи се навсякъде играчки.
Това не означава, че вкъщи всичко е под конец, но бива.
Дени, хубаво е, че сте взели секрет и е ясно какъв е проблема.

# 487
От как Катето подрежда на друго място, у нас е сравнително чисто и подредено  Laughing
Вече нищо не ме дразни, отказах се, иначе ще полудея  Crazy

НБМ и аз съм решила да й купя лапотоп по същите причини  Mr. Green Онесох едно цупене от половинката, като ми извади клавиш първия път  Wink А по неговия така пляска, че изобщо не знам как още работи. Така че, чакам идеи  Simple Smile

Между другото, откак има възможност да работя на спокойствие, играя и се занимавам с нея с много по-голямо търпение.

Дени  hug

# 488
  • София
Момичета, следва един много тъп въпрос, за което предварително се извинявам  Blush Могат ли приготвяните в аптеките мазила да съдържат антибиотици или кортикостероиди ?  newsm78

Дея е подсечена от известно време, че все не мога да я хвана кога точно ака, защото го прави по няколко пъти на ден и като постои с акото на дупето се възпалява. Ако хвана момента, няма проблем, но вследствие на "нехващането"  е със зачервено дупе. Мазах с Хип и Здраве без особен ефект. Личната ни даде рецепта за приготвяне на лостион в аптеката и каза да го ползваме при нужда, като го съхраняваме в хладилник. Единственото, което разчетох от рецептата е Сулфатиацол 3 %. Днес и вчера я търсих за хремата на децата и сега не ми се звъни да я питам какъв точно е тоя лосион, но пък ми мина през ума дали пък няма кортикостероиди или антибиотик в него, а тя тако съвсем междудругото ми го изписа на консултацията.

# 489
  • София
Нинче, попитай в аптеката като го поръчваш, те ще ти кажат ако в рецептата се съдържа. На мен са ми предписвали правен крем с кортикостероид.

У нас, от както сме в нов апартамент, е сравнително чисто и подредено. Пак от тогава ме дразни хаоса, подреждам и чистя доста по-често от преди  Crazy.

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 15:31 от Elika

# 490
  • Sofia
Гнидка, какво ще кажеш за този:
http://www.laredoute.fr/vente-mon-1er-ordi.aspx?productid=324128 … &numberpage=1

Нинче, може, да, и аз съм правила в аптека с антибиотик.

# 491
НБМ, благодаря ти   bouquet Харесва ми, ако поръчваш, искам един  Simple Smile

# 492
  • София
Айй, благодаря момичета. То ако аз носих рецептата щях да разпитам подробно, но не ми е близо и майка ми вече го взе готовия лосион. Ще звъня на лекарката, то се е видяло.

НБМ, лаптопа изглежда много хубав, но мисля, че няма да можеш да излъжеш Дени в автичността му и да го предпочете ПРЕД вашите  Simple Smile Докато му се наредва, че свири е ОК, но нали знаеш, че забранените неща са най-интересни Simple Smile И скъпи лаптопове и гсм-и сме купували, но е ясно какво избират децата най-накрая  Mr. Green

# 493
Само влизам да се отчета, че съм сравнително добре, нямам нет, децата са ок, диви и щастливи.
Днес ще водя Яна да се пробва в една група тип Бонбоните, така че стискайте палци. Според мен е много артистична  и музикална, но още няма добре развит слух, само се надявам да я вземат, там ще си го доразвие. Когато пее сама и импровизира и си измисля пее много чисто, но ако трябва да възпроизвежда песен се съсредоточава повече върху текста  и понякога мелодията и се губи.  Laughing

Нинче, пробва ли с Бочко?Ако е подсечена заради гъбички смрадликата ще помогне, а антибиотика ще влоши нещата.

И аз съм подарявала билети за концерти на Марто, той пък как не му се откъсна от сърцето и портфейла един голъдън съркъл на Мадона да ми подари.  Mr. Green

Тия пищящи и свирещи с китайските мелодии лаптопи, лекарски комплекти  и всякакви подобни мноого ме дразнят, не бих си го причинила, на Яна и подарихме лаптоп чак наскоро, от тези, които са на бг, на Барт, едни червени. Нищо особено, поне може да се намалява звука. На Ели сме  и дали да щрака по една стара клавиатура, но бързо и мина мерака и пак иска по истинската.

това с комплектчето за спане ме уби  ooooh!

За чистото - обичам да  е чисто, разхвърляното не ме дразни толкова, но съм на периоди

# 494
  • София
Дещо, стискаме палци ! После да се похвалиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт