Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 23 920
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
НБМ, много хубав изглежда лаптопа, но само искам да споделя нашия опит с лаптопите. Точно както Нинче казва се получава. Дядо й на Симона и подари лаптоп на барби, пее, свири, говори, има образователни игри с цифри и букви, но на Симона не й е хич интересен. Прибрахме го за да не го счупи докато може да го ползва по предназначение. Ако искаш Дени да го хареса, му вземи черен или сив, колкото се може повече да прилича на вашия.

Същото е и с телефоните. Розовите, пластмасови, шарени и т.н. не я влекат. Приятелка от Мтел и подари от мострите (dummy), които слагат в магазина и Симона много си го харесва. Още не е схванала, че не е истински.

Много обичам да ми е подредено и по-лесно го поддържам така. Ако му изпусна края и е разхвърляно много, после с триста зора се навивам да си подредя. Подреждам си с кеф като си го поддържам. Виж чистенето ми е по-неприятно. Обикновено там разпределяме работата с Мартин.

На Бон Джоуви вече бях и то в Медисън, но мисля, че покрай вас се навивам за повторение.

# 496
Бих отишла на Роби Уилямс или на разни други, Бон Джоуви изобщо не ме влече.

За лаптопите - малки са просто, ще поръчкат, ще послушат мелодиите и дотам.

# 497
  • Варна
Привет, ние бяхме в Трявна няколко дни, мнооого добре ми се отрази промяната. Бяхме в Калина палас, хотела не е лош, но отвън е трагедия, разкопано и се паркира на един баир, басейна е студен, за плуване. Ние бяхме 4 човека и Диана, бяхме наели апартамент и двойна стая. Апартамента беше 100 квадрата, много просторна голяма стая, малка спалня и 2 бани. Супер беше за Диана.

Аз не знам къде ще бъдем на НГ, нито пък какви подаръци да купувам, искам за Диана седалка за колело, такава, която се слага на голямото колело, че и двамата с Пламен имаме колелета, които сега мухлясват.

Мисля да взема къщичка за Диана за Димитровден /тя е кръстена на дядо си Димитър и реших, че тогава има имен ден/, пластмасова къщичка, но нямам идея дали ще си играе с нея. Какво мислите по този важен въпрос  Joy?

A, и най-новото, според Диана тя се казва Дади Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 19:34 от Toni_baraboni

# 498
Аелиа, Гнид, мерси   bouquet

НБМ, защото от 5 седмици не спря да боледува и все вируси лепи.

Мноооого ми е уморено днес. Цял ден буквално се занимавах с една презентация. Сега поне е изпипана от всякъде, но още са ми в главата разни цифри. Като се прибрах, майка вече беше дошла. Ния уморена и кисела и бързо заспа. Сега слушам за тирада за сертификация по ИСО  Close

# 499

Най-после открих причината за неспането на Мишо – комплектчето му за спане  Crazy По  принцип имаме 2, които сменям, но преди няколко дни ги изпрах и двете комплектчета и му сложих едно, което досега не бяхме ползвали. Точно същата вечер се започна с писъците при всеки опит да го сложа в леглото му. Помислих си аз за нещо такова още тогава, но реших, че е невъзможно просто  Rolling Eyes Вчера му сложих един от старите комплекти и си заспа сам в леглото. Спа от 21.00 до 8.00
Еееее, наспахме се....
И при нас нещо подобно се получи- бях изпрала обиколника на леглото и Мартина се скъса да реве, мина ми през ума, сложих го влажен и тя се успокои веднага. Grinning

# 500
  • София
яна пък изобщо не се привързва към такива неща. не й пука нито къде спи, нито какви са чаршафите, играчките, стените....  ама никакви такива претенции няма. за сметка на това пък не може да заспи без мен.  Crazy

# 501
  • София
На мен пък днес ми хрумна идея за подарък на Дея: от онези играчки, които като ги натиснеш пеят и ходят по земята. Билянка има такъв тигър и Дея го обожава - само ми го носи да й го пускам и почва да танцува  Heart Eyes вЕрно е, че са по-силни като звук, ама мисля да се "прежаля" Simple Smile Толкова обича да танцува това дете - само като чуе музика и почва да се върти с ръцете горе, като истинска балеринка и сестра й е същата, а пък като го правят заедно си е направо размазващо  Heart Eyes

Тони_барабони - за каква къщичка говориш : от онези големите, които имат вратички, прозорци и може детето да влиза вътре ли ? Ако имате достъчно пространство, аз съм "ЗА" такива къщички. Мисля, че ще й е интересно дори и като стане по-голяма. Сега ще си влиза и излиза, ще си носи разни нещица вътре и т.н. Аз също бих купила такава, но няма къде да я сложа, защото и на двете би им било интересно Simple Smile

# 502
НБМ, благодаря че ме поправи за меда  Simple Smile Днес четох доста по въпроса и видях че съм сгрешила  Rolling Eyes

На Бобо му дадохме, клавиатура, мишка  и  лаптоп - стари, но истински - нула внимание и кофа презрение  Laughing Налита на нашите и вчера накарах мъжът ми да ги изхвърли  Crazy Аз не бих му взела такъв подарък  Peace

# 503
Ивето налита на лаптопа и на мобилния ми телефон. Разни детски версии на въпросните устройства не я уреждат.
Това с реда и чистенето ми е болна тема и на мен. Много ми е неприятно като е разхвърляно, но просто не ми остават сили да слугувам на къщата. Гледам основно подовете да са чисти.
На концерт на Бон Джоуви би отишла с най-голямо удоволствие. Ако решат да направят европейски тур, непременно ще се възползвам.
Тоя четвъртък сме на Георги Христов, а на 13-ти сме на дядо Томи в Белград. Нямам търпение!!!

# 504
  • София
Налитат на нашите неща защото са забранени. Аз пробвах така давам и нейния пластмасов телефон, но на малко по - високо място и и казвам да не го взима. Тя го взима и аз се правя, че искам да и го взема, после дълго си играе с него. Така прави и с другите играчки. Давам и прецакано СД и отново и обяснявам, че не е за нея - тя гледа, че слагам в компютъра и после го вадя на достъпно място, но все едно не е за нея и така, тя си го взима и почва да го разнася. Но е хитра де, като види, че не го търся и идва да иска друго  ooooh! Heart Eyes Laughing
За спането след болницата е привързана към мен и как ще я науча да си спи в леглото не знам  Crossing Arms Heart Eyes

# 505
  • Sofia
НБМ, благодаря че ме поправи за меда  Simple Smile Днес четох доста по въпроса и видях че съм сгрешила  Rolling Eyes

А по каква причина четеш доста по въпроса? Rolling Eyes Да не станеш и ти вегън?
Нали съм споделяла какво се случи със сестра ми, затова така питам, от загриженост, нали съм ти фенка  Hug Sunglasses

# 506
  • Варна
Ине, а така не се ли обърква кое е забранено, кое е позволено  Thinking?
Аз на Боби не давам да пипа дистанционни и лаптоп. Телефона го давам в спешни ситуации. Един телефон вече е неработещ.

# 507
  • София
Добро утро момичета !

Ние от както смениха времето сме от ранобудните и ставаме още преди 7 ч. Така като не излизаме се опитвам да я слагам да спи отново по 2 пъти на ден обаче - 1 път за около половин час преди обяд и 1 път за следобедния й сън към 14-15 ч.

От известно време мисля, че трябва да купуваме четка и паста за зъби /мисля тези на Ненедент с накрайника/, защото имаме 12 зъба, а още не си мием зъбките  Embarassed

Дещо, Бочко аз го уважавам, като крем и го ползвах с Билянка и отдавна си мисля да купя и за Дея, тъкмо сега и Здраве-то ми свърши, но ще разуча какво има и в направения лосион де, като дотогава не смея да го ползвам. Намазах я само 1 път и после ми дойде на ум това да не би да има антибиотик и кортикостероиди в него и го спрях.
Какво стана с Яна - взеха ли я в групата. Simple Smile

# 508
Нинче, по спомен   newsm78 миенето на зъби, макар и с детска паста, се препоръчва след две годишна възраст.

# 509
Ох, изчетох ви.

По въпроса с лаптопите и телефоните някои са си казали мнението - не става. Ние имам два детски, много по-малко им се обръща внимание. Иначе като при НБМ, будна ли е Анна - няма компютър за мен.
Номера на Ине също съм го правила и работи, но не мога постоянно да казвам "Не", че ми писва Mr. Green

С децата не си играя, напоследък започнах да сядам до Анна и да й подавам купички и чинийки уж, че готвим или си подхвърляме топка или разни други неща, но тя не ме забелязва много, препдочита да си играе сама или да се търкаля с брат си, много са смешни. Той също не й обръща много внимание обаче, но след моята намеса нещата се оправят Laughing

Дени, има съвсем бебешки комплекти за зъби, точно на Ненедент, продават се само в аптеките.

Аз пък искам толкова много подаръци, че не знам на кое да се спра точно. За сега статива май е най-евтин Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт