ДеЩо, Честито тупкащо сърчице.Малко търпение и резултата е на лице.
, ама няма накъде. Спешността си е спешност, бързата помощ и инсултите нямат почивни дни...Стана малко като вица за прасето, дето му гледали на кафе - спокоен живот, богата храна и едни маалки неприятности около Коледа 
Дано и Алекс почне да спи и да е все така послушна 
Тя често просто отказва да опита какво й предлагам и това ме влудява. Засега съм се примирила, че все пак някъде яде и се радвам, че има 2 сигурни хранения, пък после ще му мисля.
Затова обмислям да прехвърля тези приятни задължения на любимия й родител
При отказ на родител да сложи ваксина или при безпричинно забавяне, директора има право да изключи детето. Луда работа
Не споря, само казвам какво ни информираха вчера. Мен от две седмици ме гонят за една ваксина, та вчера я сложих и мирясаха
Много са стриктни в това отношение.
Затова обмислям да прехвърля тези приятни задължения на любимия й родител 
Миналата година щеше да става хокеист, преди това да вземе черен колан по айкидо... И ме съмнява това да е края на списъка.
Не отдаваме ли в днешно време твърде много доверие на учители и възпитатели. Струва ми се , че доста родители разчитат на тях за възпитанието на децата. Но това е непосилно за тях. Едно време доста от жените са гледали децата си, сега е обратното. За мен резултата вече е налице. В днешните деца няма грам възпитание и честно казано се плаша
Побоища и убийства сред децата в училище
. Проблемите според мен идват от семейната, не от училищната среда. Агресията, побойщата, цинизма, това според мен са неща, които не се научават в училище, а се попиват от семейните проблеми. Няма как бащата да псува като каруцар, а детето да разговаря възпитано. Учителите не са всесилни
.
Просто нямам думи да опиша ужаса който наблюдавам всеки ден 
Според мен не е от особено значение дали майката си гледа децата в къщи и до кога и дали ги дава на ясла/градина/гледачка. Мисля, че е по-важна самата семейна среда и подхода към децата. Разбира се, че не може да очакваме от учителите да възпитат децата ни, но те им дават една доста добра основа, която ние трябва да утвърдим и до усъвършенстваме в къщи.