Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 23 876
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Знаете ли какво е хубавото - че се замисляме. Когато човек се образова, очите му се отварят и разбира много неща. Покрай възпитанието на децата си научаваме неща за себе си, променяме модела на общуване с другите, ограмотяваме мъжете си, намираме нови приятели и изведнъж светът става много по-широк (и по-страшен), но усещането, че живееш с разбиране е несравнимо.

# 646
...ограмотяваме мъжете си...

hahaha ако се поддават

# 647
Няма ли вести от спа-почиващите  Grinning

# 648
  • Добрич
Сигурно си изкарват супер и нямат време да пишат тук. Party

# 649
Нямам какво да добавя по актуалната тема, всичко сте го казали и съм съгласна. Много работа ни чака.

Днес Катето сефтоса новите ботуши в локвите и засега издържаха изпитанието.

Не мога да си позная детето  Crazy Вечеря, каквото вечеряхме ние - картофи със сметана и пилешки пържоли  Laughing Направо съм сразена. При това без подканяне или циркове. Само искаше да й боцкаме картофите на виличка и сама се храни  Heart Eyes

# 650
  • София
Ели, пропуснах да напиша, че много се радвам за хубавата новина, че всичко е наред със чаровната ми адашка  Hug

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 22:45 от Ninche

# 651
  • София
Ине
много готин аватар  Mr. Green
А модела е хубав  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green
Спа почиващите са пристигнали, добре са, имали са малко проблем с тока, но сега се забавляват. Утре се присъединяваме с малечка.  Peace

# 652
  • Варна
Здравейте мацки,
браво на Ивето за бързото майсторско раждане. Пожелавам такива успехи и при кърменето и отглеждането на малкия Александър. Hug

По въпроса за възпитанието мисля,че ако вкъщи родителите не са си свършили работата и не са обърнали внимание на детето си навреме, за учителите вече ще бъде твърде късно да направят каквото и да е.

Хайде лека от нас и все такива хубави новини като на Ивето чакам. Peace

# 653
  • София
Здравейте, успях най-сетне да наваксам, много натоварена седмица имах  typeuu

Вчера тъкмо си мислех, че всеки момент ще се появи бебчето на Ива, а пък то вече си е вкъщи:)
Иве, честит син Hug Да ти е жив и здрав, много да те слушка и радва, а каката бързо да свикне с новата ситуация.
Разликата ми с брат ми е точно колкото е между тях, сега ще ти трудно, но пък на тях после ще им е супер!

Нямам време да пиша повече, хубав уикенд на всички и най-вече на почиващите на Спа-срещата. Много съжалявам, че не успяхме да дойдем, но следващия път задължително сме на линия!

# 654
  • София
Всички ли са на SPA? Никой не е писал цял ден!
Днес ми е шести ден закъснение на цикъла. Направих си тест, има съвсем бледа втора чертичка!
Иска ми се да е положителен, но не съм съвсем сигурна. Утре сутрин ще повторя пак, но в момента ми е страшно развълнувано и напрегнато.
Стискайте ми палци Simple Smile

# 655
Катче, стискам  Hug  fingerscrossed Дано да е, както го желаеш!

За Нинето и аз се радвам  Grinning Но бях сигурна, че всичко е наред.

Водихме Катето на разходка в Зоологическата градина. Ходенето и студът я измориха и сега кърти  Simple Smile

# 656
Катче, стискам палци, макар че, си мисля че бледа не бледа - чертичка си е.  Laughing

Гниде, и да не я бяха изморили пак щеше да си кърти  Mr. Green

# 657
Щеше Оле, ама за час най-много  Wink А сега надеждите са по-големи  Grinning

# 658
  • Sofia
Днес ми е шести ден закъснение на цикъла. Направих си тест, има съвсем бледа втора чертичка!
Иска ми се да е положителен, но не съм съвсем сигурна. Утре сутрин ще повторя пак, но в момента ми е страшно развълнувано и напрегнато.

Катче, честито! Втората чертичка си е втора без значение колко е бледа Peace Пише го и в теста.
Едно време моята също беше супер бледа.

# 659
  • София

Катче, честито! Втората чертичка си е втора без значение колко е бледа Peace Пише го и в теста.
Едно време моята също беше супер бледа.

И при мен  Peace. Катче, стискам палци, но съм сигурна, че е това което ти се иска.

Аз пък нямам цикъл от 2 години вече Crazy. Други като мен ?

Общи условия

Активация на акаунт