Споделете 126

• 29 380
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро.

Ангелина, сори, но много ми е бозаво тва. Аз се настройвам за нова седмица с такива неща и обикновено има резултат.  Peace

Жоз, Цюрих и Базел в коя Швейцария са?

Калин@, спомням си подобна картинка преди доста години - заставам пред банкомата със свито сърце, почти съм сигурен, че няма нищо, но да проверя все пак...Преди мен обаче, някой си забравил разписката. Срещу "остатък" седеше скромната сума от 15 хилки... Баси колко е несправедлив живота, си помислих и отминах.

Запис в новата темичка  Hug

# 106
Цюрих и БАзел са тежката артилерия и са в немската част.
Хммм, Цюрих, банки, пАрЕ. Mr. Green

# 107
Цюрих и БАзел са тежката артилерия и са в немската част.
Хммм, Цюрих, банки, пАрЕ. Mr. Green

Слава Богу! На френски занм само "соншонжмо".

# 108
Марадоне, проблем немаш никакъв.
Аз съм франкофон-професионалист, все пак.
Освен това за фирма като твоята какво са моите тарифи на обучение? Flutter

# 109
Логопедка, някои ключоне за коли, с вграден чип вътре, са доста скъпички.
Защо трябва да ходи човек в Швейцария, за да яде кестени?
Естествени горички има край Ботевград, Сопот, Кресна и др.

# 110
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ако парите са в немската част, аз съм по тая част (немския, де). Цюрих, Базел –нямам претенции.
Логопедке, приятно шофиране newsm01.

Отивам да бръмча с метрото (след дебюта на племенника по ТВ-то).

# 111
Докът' се върна, да сте се поразкършили, че пред нас се е ширнала цялата седмица  Mr. Green

Деси, аз вече се разкърших. В събота  Laughing

# 112
  • София
Днес станах и си харесах един холандски замък, смятам със следващия си хонорар да си го купя, а с парите, които ми останат (ами да, хонорарите ми са колосални), да си сложа екстеншъни, за да мога да си спускам плитките от върха на кулата. По тях ще се катерят тайните ми любовници, които ще са с мен заради парите ми.

# 113
Добро утро!
Днес ми е такова.

Умбра ми липсва.

# 114
Тази нощ сънувам една огромна нощна пеперуда. Обикаля около мен, а гърбът й свети като онези дългите полицейски лампи. По едно време се засили, кацна ми на ухото и включи и звукова сирена. Събуждам се - боли ме ухо.

(п.п. Това горното току-що го пльоснах в Новите ви книги в Клюкарника. И сега си стоя там нелепо с една позорна точка. Но още по-нелепо щеше да седи пеперудата ми, съгласете се.)

# 115
Изчезнала ли е вече опцията Изтрий?

# 116
Имам мускулна треска от миене на прозорци. Такова чудо отдавна не ми се бе случвало. иначе, отметнахме една камара неща. Че и врати предплатихме. Както сме се забързали, ще сме готови преди нова година. Въпросът е, дали тъпия строител ще е готов.

Започвам новата седмица с очакване на съботата. Нахално от моя страна, нали?

# 117
Тази нощ сънувах, че с Марадона сме на митинг на БСП....това, вместо "Пльок"

# 118
Изчезнала ли е вече опцията Изтрий?

Изтривам, но като не оставя точка, пак излиза цялото.

п.п. Този форум не спира да меизненадва! Имало опция 'изтрий'! Аз защо влизам от 'редактирай' тогаз!

# 119
Това, над постинга, вдясно.

Общи условия

Активация на акаунт