Споделете 126

• 29 375
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
тъжна работа значи. щом съм се докарала дотам да плача на тийн сериали....

# 91
  • London, baby
VG, ти ме подсети за този вкус на млечните орехи. Леле, бях забравила! Не съм яла от много години.

Абе Естер, беше споменала за някаква нова милка, коя беше тя? Оная пукащата отдавна я няма (с диня май беше). Сещам се за оният хляб Бонус с коноп-а, със зеленчуците... как може да спират все хубави работи, бе.

# 92
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Споделям свършено задание в срок и току-що и изпратено по мейла. Луда работа.

Колебая се с какво да се почерпя посред нощ, с вино или осцилококцинум?  newsm78

# 93
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Дедо, взимам си една шепа кестени,
ще ти се реванширам с бурканче сладко от дюли , плюс един компот, пак от същите.
Чакат ме милите от една седмица, под формата на 20 кг, които лакомо закупих,
да ги приведа в зимнински вид.
Замислих се, ако ме попитат от какво бих се отказала завинаги - сладки работи,
или плодове - без двоумение ще захвърлия сладкото.
Ама пусто, никой не ме е притиснал в ъгъла по тоя въпрос.

Историята за бургаския бизнесмен ми се стори страшно скалъпена, и на зеФс също.
А тоя ЦЦ като се появи, на обрив ме избива вече, просто ми е много обаятелен.

# 94
Ехо, добро утро  Coffee
По понеделнишки, с хъс - та да съм все така изрълнително - та:
-вече съм подскачала 40 минути с някаква спортна мадама - тя от едната страна на телевизора, аз - от другата;
-изпила съм цяла чаша, пълна с грейпфрут, полтокал и лимон;
-отивам на уреда за приятни мъчения  newsm39
Докът' се върна, да сте се поразкършили, че пред нас се е ширнала цялата седмица  Mr. Green

# 95
Защо на банкоматите няма и буквена клавиатура? Проверявам наличност, той ми вика "Във вашата сметка има 7.32". Добре, ясно. После ме пита - "Желаете ли да продължите?" Ако имаше клавиатура, щях да го питам - "Нужно ли е да се бъзикаш с мен?" Желаела ли съм била да продължа!

п.п. Деси, дай лапа, жено!

# 96
Оoooo, печени захаросани кестени, ааааа, ех, Страсбург, далечната вече  1994 година, ние, млади студентки, току шо кацнали в едно от сърцата на европейската цивилизация, тъй да се каже.И кестените......
Ходи ми се пак натам или накъм френска Швейцария.Знам, че тук има минимум една желаеща.Други? Flutter

# 97
Калински, гепи

Ех, ходи ми се навсякъде!
Аз съм пътник по душа  Party

# 98
  • Кацнала на едно дърво.
Добро утро, дечица.
Гледам, торта сте яли и шоколад. (Честита годишнина, Дуци! Heart Eyes)
На Василиса и една троха не сте оставили.  Crossing Arms Затова няма да ви кажа как да ядете шоколад и да не дебелеете.  Mr. Green За торта обаче не знам такъв трик. Rolling Eyes
Пожелавам ви късметлийска седмица!
Отивам да се трудя.

# 99
Хубаво ли е да цопнеш половин час по-рано на работа? Да. Можеш да се лакираш на спокойствие. Хубава седмица ви пожелавам, щракайки по клавиатурата с перфектния си маникюр.

# 100
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Айде на хаирлия тази седмица  Rolling Eyes

Отрано сте разкършили снага. Аз ще спортувам вдигане на чашата кафе и тракане по клавиатура, ама по десетопръстната система!

И да споделя, че на леля съкровището, моя невероятен племенник и кръщелник ще дава интервю в предаването "Здраве" по Канала днес между 9.30 и 10.00. По повод участието му в програма на Логита и справяне със заекването. Който може, да хвърли едно око към екрана.
Умник ни е Антон, от телевизията го харесали как дискутира различни теми след записа и му предложили участие в предаване, но упоритото магаре не ще, та не ще. 9-годишен е, ама с твърд характер. Някой ден ще ви разкажа как Не кандидатства в училището в Горна баня и избяга от приемния изпит.  Joy

# 101
  • Казанлък of all places
Добро утро!

# 102
  • Варна
Добро утро! Днес било ден на парашутиста. Jump! Everybody jump!
С цялото ми уважение към професията - много се смях сутринта.

# 103
  • Бу-у-урга-а-ас
И такааа.... Нали си спомняте, че ви изревах, как не мога да паля колата. От май месец не ми се е случвало да тръгна за някъде и да успея да стигна със собствен превоз. Да, ама вече употребата на такова ми е неизбежна, та  се заинатих и вчера в най-големия дъжд със Златото тръгнахме да се "уча". След кратък словесен инструктаж и плюене три пъти в пазвата, най-накрая се престраших и врътнах ключа. Нали се сещате, че след последните ми три опита, трябваше да ни дърпат, за да запали мъжа ми. Та...въртя, паля и О, небеса...изгасна  ooooh!
Сяда мъжът ми врътва ключа и хоп - пали. Гаси и пали пак. Потретва. И двамата сме в абсолютно неведение. Уж причина няма и всичко правя както трябва, а колата при мен гасне.
 Crazy Обаче изведнъж на мен ми светна лампата, че двамата сме с различни ключове. Връчих му аз моя ключ и истината излезе на яве.
Казвам ви , мили мои, такова облекчение изпитах. Бях смазана и бях започнала да си мисля доста лоши неща за себе си, но сега вече знам, че причината не е в мен, а в калпавия ключ.
Хубав понеделник и готина седмица. Чао. Отивам да си бръмча с микрата и да жужа като една работна пчеличка.

# 104
Има вече едни такива джаджи, дето приличат на банкомати, с цели клавиатури. Правят всичко освен да дават пари  Laughing Но тая комуникация по дифолт е обречена.

Общи условия

Активация на акаунт