Споделете 126

• 29 364
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Не ям ни пържено, ни панирано, мъча се и от сладкото да се оттърва на 100%
Днес ядох здравословно в "Бамбу", охм, ма то безвкусно.
Истинският пълнозърнест хляб е....отврат.

Сега пък допичам един много ефектен и лесен сладкиш, от тетрадката на мама.
Нешо твърде течно направих тестото. Tired

# 76
  • Paradise
Тъща и зет го играят "работа в екип". Поради тази причина аз ги оставих днес да се надъхват един друг, а аз се отдадох на по-приятни неща като масаж, кафе с приятелки, покупки разни-разнообразни.
Сдобих се с една разкошна пола, която ме мотивира да отслабна 3-4 кила, за да ми стои наистина перфектно. Сега ми стои добре Simple Smile
По магазините има прекрасни намаления, само пари да има човек, еех...

# 77
Здравословно мога да ям, дори по едно време готвех без мазнина, по препоръка на гастроентеролога. Обаче от сладкото не мога да се откажа. От шоколад да не говорим(моят хормон на щастието).

Прекрасна, останалите продукти от тортата ги напъхах в чашки и ги приготвих за свеки.

Пипинс, къде има намаления, търся ботуши за децата?

# 78
Moга да споделя едни кестени. Много есенни, много пекани, много вкусни!
Обичате ли такива?
Ние си гледаме един стар филм и си чоплим, котката мърка, навън чопурка слаб дъжд

# 79
  • София
Обаче от сладкото не мога да се откажа. От шоколад да не говорим

От житейския си опит стигнах до своето обяснение на този феномен. Изглежда шоколадът е обект с много силна гравитация, почти колкото черна дупка. Когато тяло с характеристиките на Дуци/Естер/Гюлфия попадне в близост до него, то бива неминуемо притеглено и принудено да го консумира. Няма смисъл да се опитваме да противодействаме на природните закони. Хау!

# 80
  • Paradise
Дуцка, трудно ще намериш намаления на ботуши и то за деца точно сега.
Мога да проверя как стоят нещата в Пигис Хаус (под носа ми е, един вид), имаше намаления на обувки там (преди 2 седмици).
Иначе прилични намаления на парцали за възрастни има навсякъде.

Имам повече от килограм сварени кестени, утре, мисля, това да ми е яденето за цял ден, нали тр. полата да ми е перфектна  Blush

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 21:17 от Пипинс

# 81
Признавам си, не съм яла кестени.
Ако не забравя (често ми се случва напоследък) утре ще купя някакво количество. Как се пекат?

# 82
  • Варна
Пекат се с предварително надупчване, иначе гърмяли във фурната. (не са вкусни, бе)

# 83
о, вкусни са. И тук излязоха, но като се знам, по-добре да не пека, а да варя.
В Албания по улиците имаше продавачи на печени кестени, печаха ги на мангали с въглища, невъзможно прекрасна миризма.....

и като стана дума, наказана съм с роднини, които не разбират от ядене. Не ядат нито кестени, нито сладки картофи, нито индийски зеленчуци, нито туршия от манго, даже спагети и царевица не ядат, пфу.

# 84
  • Варна
Честита годишнина Дуци!

Как да не са вкусни кестените?! Аз ги обожавам! Правила съм ги с мляко, с бульон, с бира и подправки- страхотни са! Анжи, цепят се с нож на кръст при острата страна,слагат се в тавата, заливат се до 1/3 с каквото от гореизбронените решиш и печеш като семки- бъркаш постоянно.
Денят беше емоционален днес...
Наздраве ви!

# 85
Два пъти съм ял кестени, общо три. Първия път два печени, втория път един суров.
В Кубрат на центъра има един кестен, но децата го обират далеч, преди да узрее. Тогава ме вързаха да изям един суров.

# 86
и като стана дума, наказана съм с роднини, които не разбират от ядене. Не ядат нито кестени, нито сладки картофи, нито индийски зеленчуци, нито туршия от манго, даже спагети и царевица не ядат, пфу.

мога да ги заместя, ям всичко изброено  Laughing

Утре непременно ще купя кестени Simple Smile

# 87
О, Гюлфия, о, ти Првъплъщение на Мъдростта!
Вече с чиста и най-вече с лекота на съвестта ще доставям това благо за душата си, знаейки, че такава е природната воля и кои сме ние, дето да се противопоставяме на това.

Простетте, ако речта ми е малко приповдигнато-аристократична, но чета (все пак успях да си размърдам мисълта) "Гордост и предразсъдъци" и по този повод изгледах и филма за нея - Becoming Jane. С Анн Хатуей. Страхотен филм, страхотна актриса, страхотно всичко. Но то на мен британското време, нрави, език, природа от епохата на Джейн Остин ми е някак си толкова близко до сърцето, че ако съм имала минал живот, то е бил някъде там и тогава.

И понеже стомахът ми, осъден днес само на препечен хляб поради новия вид шарка "Лакомия", която колкото и да си карал, траен имунитет не се създава, та поради това сега как блажено мечтая за шоколадче...ех...а, и между другото, има нова милка, лимитед едишън, с пълнеж от ванилия пише, макар на мен да не ми е съвсем ванилово, winter dreams, много е добра. Ох!  Blush

# 88
  • Варна
Кестени и аз не любя кой знае колко, но затова пък за млечни орехи душата си давам.
Детето сътвори нова дума - унервиситет - отива и, нали!
Онази вечер пред нас стана катастрофа - е, няма такива идиоти! Явно се гонеха да се бият и след като едната кола вече беше на таван, единия шофьор вместо на помощ, тръгна да бие с хората от обърнатата кола. Останалите спътници, вече взели да се съфирясват, подеха да качват ранения в нова кола и така го подбраха, че ако до този момент на оня не му беше счупен врата - те със сигурност му го счупиха. Цялото фиаско се разигра от 20 героя, които слязоха от 2 коли.
Мда....

# 89
Къде това ???

Общи условия

Активация на акаунт