Споделете 126

• 29 073
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
От няколко години съм се запалила по здравословно и еко ядене, понякога си мечтая да си живея в малка къща на село и сама да си произвеждам храната. Може би защото си нямам село, иначе подобни мечти надали биха ми хрумвали.

# 61
Ха, темата в темата ме подсети, че снощи по късни доби, когато се чудих вече кво да сдъвча още, изядох една ябълка с кората, уж измита, ама ... кой знай колко добре...макар, че това пък отляво ще си е чиста случайност тогава...

# 62
Дуци честити първи 10   bouquet

Естер - скарлатината повтаря.

Ние закусвахме пържени филии (към 12.00). Опържени от моя био-мъж  Laughing Каза, че щял да опържи по-рано, но сме имали 4 филии мухлясал хляб и 1 яйце. След това купи хляб и яйца и ни направи закуска.
Не е ревал като глиган, следователно яйцата са били с каквото-е-антито-на-натурален вкус. Обаче филиите бяха страхотни.

# 63
Био-то доколко у нас е био не знам. По принцип за да се окичиш с този етикет, трябва да отговаряш на един бюлюк норми и да получиш още толкова сертификати, не е лесно. Кокошките не трябва да снасят по повече от веднъж на ден (а някои тарикати могат и по два пъти да ги излъжат), трябва да се хранят и те био, за да не произвеждат "изкуствени" яйца (Киндер-сюрприз?!?), трябва да тичкат на свобода, да похапват зеленко... все неща, които струват скъпо, ако се отнася до голямо производство. Майка ми гледа кокошчици, но яйцата са си за тях, аз купувам нормални. А един ден ще си имам къща на село (като на баба и мама) и евентуално ще произвеждам за дИцата Simple Smile.
Аз съм в наводнение в банята. Нямам думи просто, но гледам да не се връзвам, а много неща станаха вече...

# 64
Ах , Прекраснаааа  Mr. Green
До вчера нямаше вода , днес - наводнение!
Не е смешно - знам!
Горе главата!  Peace

# 65
Не, не, разбира се, че не е последното, но към лекар евентуално утре ще се обърна, щото кожни лекари в неделя ... хм ...

Обаче и съседите в този час, между 14 и 16, в Неделя, продължават упорито да орат с бормашината, това вече е нахалост.
Естер , изпий една чаша вино , ако е шарка ще избият всички пъпки .
Така пробвах преди няколко години , когато установих че карам шарка на дърти години .
Бях и със зверско подути сливици и болки в гърлото .
А в понеделник отиди на лекар да си каже мнението специалист.

Наздраве на Дуци !!!
Много любов и разбирателство Ви пожелавам Дуци !!! Heart Eyes

# 66
Благодаря, Маркрит. Ще го пробвам и това. Току що преди малко избиха още 2 пъпки, вече този път на дясната ръка, което вече ме навежда на мисълта за шарка, но пък нямам никакви др. симптоми, или това, че преди малко пак ядох и то пак нещо примерно каквoто ядох и снощи...

Прочетох за скарлатината (бях написала рубеола, вече се омотах с толкоз видове шарки), ама тя е точно тази, която започвала с възпалени сливици, гърло и висока Т, а при мен ни помен от това, поне засега. Освен това и леля ми, която е мед. сестра мина да ме види и каза, че не и прилича на нито една шарка.
А аз се усетих, че и снощи, и сега на обяд ядох едни маслини и понеже маслини много обичам ядох по много, а те са от тези насипни, на кг, кой знай къде и какво са преживели преди това, та твърде вероятно да са били нещо замърсени, при все, че и са безсолни, което ги прави още по-уязвими. А нали знаете синдрома ГГЗ, май от него си страдам все. Сега минавам на принудителна диета до утре, когато ако няма подобрение ще търся вече лекар. Благодаря и да затворим засега лазаретската тема, че ....

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 17:26 от ester

# 67
Бясна съм. Само това ще кажа. Не, не мога само това, искам да кажа още много неща, но поради ред причини трябва да си замълча за пореден път.
Наздраве ви с тъмно пиво, Дуци, на тебе най-вече, че имаш повод! Simple Smile

# 68
Концерт на "ZZ Top" по канал 1 - в момента.

# 69
Браво, Анджи
Хе - ZZtop!
Koй ще ходи на концерта в София?

# 70
Дуци, ти в десети клас на 10 години ли си била? (сега имаш вид на десетокласничка. Не че последните не се опитват да мязат на 30-годишни) Честитка!   bouquet
Това дребното кога се озъби, кога със зъби започна да ми скърца.  Crossing Arms

# 71
След снощната високо холестеролна вечеря , тази реших да се подложа на диета .
За това за вечеря спретнах набързо по една чиния паста и винце Мавруд .
Наздраве на всички . Peace

# 72
Хахах, Рони Mr. Green
Ето ми тортата, да не ми се смеете: http://home-and-garden.webshots.com/photo/2377479300069251345BPKAEu
В албума имам и квасен хляб, правен от мен, така че, Сели, Слънце и Луна могат да ми дишат прахта Whistling

# 73
Нещото в стъклените формички е много симпатично, Дуци!
Имам кран вече, слава богу, няма да се мре.

# 74
Дуци, и аз бих се оженила за теб  Wink

Общи условия

Активация на акаунт