Споделете 126

• 29 068
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
 Laughing Естер, законът третира взаимоотношенията на хората в жилищните сгради, а не ремонтите на стълбищата. Wink както и да е...нема значка.

Нимфетко, и зимните си имат своя чар. Grinning Трябва да смениш и тези красоти в профила си с други, още по-красиви.

# 46
Благодаря ви! Да ви се връща.

Аз пък губя чичо си, брат на баща ми. Вчера бях при него в Раковата, бавно гасне. Преливаха му два пъти кръв, даже вчера двете с братовчедка ми топлихме едната, но уви, няма подобрение.

# 47
Ох, така де, после прочетох посочената от теб алинея, ама в случая ей на, не си търся правата, защото сещащ се, почнеш ли да си ги търсиш с най-близкостоящите съседи и да се гледате лошо май е по-лошо...но и в такъв случай нямам право да се оплаквам...но това са бели кахъри...

Дуци,... spoko

# 48
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Днес съм при родителите ми.
Ангелинке, метни малко от зареденото търпение. Казвам на дъщеря ми: „Моля те, като започна да приличам на баба ти (да поучавам и опявам), напомни ми”. А тя: „Ами, напомням ти”. Mr. Green

Дуцка, честито!

На болните мъничета – да се оправят бързо.

Споделям студ в къщата под Витоша, За разлика от градския ми дом, където е топло. Но пък тук е божествено тихо, спокойно, с дървета и природа.

# 49
Тръгнах да правя на детето супа и видях,
че нямам яйца.Отиваме с малката до Фантастико
и грабвам едни яица(5бр)и една паста риба тон,
 на касата ми казват "...12.15лв..."Зная,че пастата е
към 5 лв обаче яйцата ShockedПитам "Да не би да има
някаква грешка?"
-Кака грешка да има,само яйцата са ви 7лв!Това са
Био яйца!!!
Досрамя ме да ги върна и сега си имаме Био яйца,каквото
и да означава това.

# 50
1,40 яйцето  #Crazy
Пуснах търсачката и открих, че тези био яйца били с „натурален вкус”:
http://www.bio.bg/index.php?p=94&l=1&id=139
Az,като ги изядете тези яйца, ще станете едни здрави, силни, като Попаи моряка. 

Замислих се какви са небио яйцата – синтетични?, с Е-та? Ще взема да купя на мама още няколко кокошки да ми събира яйца. Доколкото помня цените на пазара, една бъдеща кокошка-носачка струва колкото 5 био яйца.  newsm57

# 51
Значи майка ми е богата, но не го знае. Всеки ден взима от полозите 7-8 био яйца, това е повече от пенсията й. Достатъчно е да спрем да ги ядем.

# 52
Мисля, че кокошките не трябва да употребяват лекарства. Или това важи само за био пилешкото. Едва ли всъщност. Аз купувам био пиле Дюк.

# 53
Естествено, че не им дава. Пенсиите не им стигат на пенсионерите за собствените им лекарства, камо ли за кокоши лекарства. Не си спомням изобщо някога да сме им давали. Която не е шен - на пъна за сякане на дърва.

# 54
Дядо също има 4 кокошки на Бистрица,които
носят яйчица,но като застудее престават.Дядо
е на 80години,едвам крета,ходи с две бастунчета,но
всяка вечер спи в един фургон,защото работи,като пазач.
(сещате се,че пенсиите не стигат).Трябва да му подхвърля
идеята за Био бизнес,туко виж станали богати.

# 55
Извинете, че подхващам пак лазаретната тематика, но коя шарка можеше да повтаря? Току що установих, че съм получила обрив от средни по големина пъпки, които определено не сърбят много осезаемо, но все пак едно такова дразнене като сърбеж. Но най, най-странното е, че са само и изцяло по лявата половина на тялото, лява ръка и ляв крак  Shocked Това по-скоро ме кара да мисля, че може и да не е шарка, ами да е полазване или знам ли, блаа  Rolling Eyes

# 56
Идеята за био бизнеса ми се понрави, ей сега ще зарадвам моите родители, майка ми, като и дойдат в повече яйцата и ги раздава на комшиите. Но зимата е намалял яйценосът или както се нарича там процеса, та ги кътат.

Споделям био зверове, от Бистрица, разбира се. Не са на дядото на Азса, а мамини. Все се чудя, защо мъжът ми снима тез кокошки никакви, а то - защото било био и ето че снимката е вече актуална.  Wink

Естер, щом е едностранно, не прилича на шарка, както чета на буболечка ми напомня.

# 57
При мисълта, че нещо ме е полазило се ужасявам многократно повече от идеята за шарка, ама наистина само от едната страна, то шарка, ако е или алергична реакция към храна, сапун или нещо такова, аз все пак не се мия само отляво...ще го третирам с алергозан освен на първо време и ще следя за поява на нови.

# 58
А защо не се обърнеш към лекар? Или това е последното нещо.

# 59
Не, не, разбира се, че не е последното, но към лекар евентуално утре ще се обърна, щото кожни лекари в неделя ... хм ...

Обаче и съседите в този час, между 14 и 16, в Неделя, продължават упорито да орат с бормашината, това вече е нахалост.

Общи условия

Активация на акаунт