Споделете 126

• 29 405
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Абе, харизматичен! Всеки път като го слушам, притаявам дъх и се притеснявам ще си довърши ли изречението смислено.
У нас лазарета е отворен.  Ако някой иска да си хариже парещите очи, сополивия нос, кашлицата и температурата, приемам до сряда. После затварям до другата есен. Ама ха!

# 136
Аз пък нищо няма да поръчвам, ще попитам само Сел или Марадона да ме открехнат откъде да си купя божоле?
Пуснах чичко гугъл, май е рано още за божолето.

Мразя понеделниците. Главоболието си няма да споделям.

# 137
Аз пък нищо няма да поръчвам, ще попитам само Сел или Марадона да ме открехнат откъде да си купя божоле?
Пуснах чичко гугъл, май е рано още за божолето.

Не е ли рано за новото божоле??
Или тази година от френската камара са забравили да ме поканят... newsm78

# 138
Добре де, и аз един шоколад си поръчвам швейцарски, нямам претенции за марка, само да е млечен, а не черен. Blush

# 139
Не е рано за ново божоле. Имаше месец в Метро.

пс. сега видях и в клю-то, че било рано. Сигурна съм, че гледах някаква брошура, мамка му  Crossing Arms

За паркиране да не ви разправям с мойта въшка. Проблеми нямам, освен с преценките на околните. Не знам защо си мислят, че като карам смарт мога да си го хвана под мишница и да го преместя встрани, та непрекъснато ми се залепят отзад и отпред.

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 13:14 от Рокси

# 140
  • Бу-у-урга-а-ас
Моите перипетии с колата продължават. Завърнах се благополучно в пороен дъжд, но с ужас установих, че няма място за паркиране до нас. Паркирах се на един завой, но по най-смотания начин. Обаче в близост имаме един магазин за авточасти и понеже знам, че собственикът кара нисанче, ходих да го замоля да ме паркира  Embarassed Ако не беше видял как съм се ситуирала в пространството, можеше да си помисли и че го свалям. След цялото това суетене като тръгнах нагоре към входа ми, вече се бяха освободили 2 прекрасни и лесни места. Преглътнах срама си и се заклех, че трябва да се науча. Отивам да си потърся паркиране за Dummies.

# 141
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Логопедке, дълги години имах паркировъчни проблеми, не е за споделяне - с Тико и Фиеста. Но като се качих на Фокус лимузина (малеей какъв дълъг звяр ми се видя първоначално) и паркирането стана без проблеми. Открих, че големите габарити са най-добрата школа за пространствена ориентация. И че най-добре се тренира със служебна кола съответно.  Embarassed

Марадоне, черният шоколад за мен, без претенции за % какао, pls  (може мъъъничък, че съм на диета, все пак).

Аз пък си имам швейцарска топка фитбол.   Turn-l

# 142
Не е рано за ново божоле. Имаше месец в Метро.

Сигурна ли си, че е за новото?
До колкото знам, новото божоле се отваря в един и същ ден на всякъде по света и май беше някъде през Ноември. До сега винаги съм имал покана за събитието от френската камара, предполагам, че и тази година ще е така.

# 143
Марадона, може некои другари да получават контрабандно новото Божоле, предпремиерно, така да се каже....както твоите "хабански" пури без бандерол  Mr. Green

# 144
Аз не мога да паркирам,и на заден не мога
д карам,въпреки,че съм с кола от години.
Не обичам да карам.Ако близо до нас имаше
метро,нямаше да се сетя за колата.
Извинете,Футболиста,това за блоуджоба беше грубо.Има
по дипломатични начини за отказ. Peace

# 145
По обяд една майка се беше закеркенечила между бус и кола с мозилото си и мърдаше безрезултатно половин метър напред - назад между бус и кола. Не, че нямаше място къде да обърне и излезе, но неизвестно как се беше закеркенечила. Застанах до нея, да и казвам какво да прави, а тя, милата, изскочи от колата, и ми предложи да й изкарам колата. На колко фитки трябва да им опънат возилата точно по тоя начин, докато научат всички тоя номер. Бая се изкуших да я закарам на някой паркинг, но на задната седалка имаше детенце. В тоя момент видях сюндюка в буса. Ей, изригнах направо. Да видите как дава назад, все едно, че го бутам, майка му, тъща, му, леля му.

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 14:06 от Вълкът с дълъг ник

# 146
Бай Вълчо, изпробваш лингвистичните ни възможности или демонстрираш краеведските си познания?

# 147
Вълк, от това което разбрах,изпаднах в
чуденка.Все съм си мислила,че си добър
човек,а оставам с впечатление,че си
повече подразнен не от сюннезнасикво,а
от майката-шофьор.
Това и аз съм го правила,не съм била с дете и
не са ми отказвали.Аз ако мога да помогна с нещо
на някой,хич няма и да се замислям.

# 148
Мислех един часовник да си поръчам, но като гледам няма да ме огрее, минавам на шоколадчета тогава.

Писна ми от интриги около мен, а как по дяволите не мога да си мълча и си навличам проблеми... Но не мога да гледам как някой близък бива очернян и да си мълча, ако ще бой да ям.

Калина, при сума 0.00 ме пита искам ли да продължа, щях да му шибна един, но мен щеше повече да ме боли.

# 149
Сюндюк ли не ти е ясно - гьон сурат, тъпигьоз, говедо. Стои, и гледа от буса.
Закеркенечила - заклещила се, ни напред, ни назад.
Азса, да предоставиш колата си със запален двигател на напърно непознат човек,
не е много добра идея. При това да слезеш от колата.

Общи условия

Активация на акаунт