Споделете 126

• 29 410
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Споделям прелюбопитен телефонен разговор, и то в неразумен сутрешен час.
Звъни служебният телефон. Няма как, вдигам го.
Чувам изключително приятен мъжки глас:
-Коте, какво правиш?  Shocked
Тъкмо щях да изръмжа, че е сгрешил номера, когато той ме отряза:
-Ще затварям, че ще ме спрат куките. Ако ти трябват пари, звънкай... И затвори.

От тогава се чудя, да звънна ли? Laughing

# 151
  • Бу-у-урга-а-ас
Вълк, ти преди малко фитка ли ме нарече?!  Shocked

Марадона, за мен такова ако може http://i.actualno.com/club.bg/files/2009/01/10/9c517eea64.jpg

# 152
Мис Смарт, очевидно е било грешка,
не звънкай(т.е. за какво ти е да звъниш?),
ако пък искаш да се заиграеш с Котарака,
звънни. Peace

# 153
Ето ме с торбичка кестени. Ще ги пека.

# 154

Разбирам тънкия ти намек, Логопетка, но ще ти кажа,  предвид факта, че ще сме в гей-френдли хотел, искрено се надявам да си остана на чекии през цялото време.... Praynig

Калин@, кого мразиш повече - кантара или банкомата?

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 14:41 от Марадона

# 155
  • под дъгата
За мен може ли едно Giotto?
*
Студено ми е, всички около мен са болни или в процес на разболяване - кихат, подсмърчат и други работи вършат, дано ми се размине.
*
Хохо, Калина  Grinning

# 156
Ако слизаш от колата, и казваш на напълно непознат, дори не и от форум - пич, би ли ми паркирал колата? Последно мисля една софиянка се прости с Ауди А6 - Задръстила движението, напред еднопосочна улица празна. Дори е неудобно да разкажеш на полицаите как са ти "откраднали" колата. Отиваш вечер на един полигон, или на село на поляната, си правиш едно паркоместо с пръчки и парцалчета. И като почнеш да паркираш, намаляваш мястото.

# 157
За мен може ли едно Giotto?

Сигурна ли си, че има картини на Джото в Цюрих? Ако да, ще ми трябва подробна карта на мястото, както и такава на вентилационната система и канализацията на сградата, където са изложени.

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 14:36 от Марадона

# 158
Вземи ме, да парализирам алармата. Картината не ме интересува, хонорарът ми е твърд.

# 159
Хаха, аз много ги обичам тези бонбони Джото, намират се и по софийско, с повече обикаляне...
Аз, Марадона, желая нещо по твой избор (имам предвид шоколад).
Днес нямах ток в половината стая, но вече имам. Утре сигурно ще се подпаля. Рокс ми е прехвърлила каръштината дето я преследваше. Whistling

# 160
  • о`майна лунна нощ е
Гледам на шИфьорска тематика сте.
Тъкмо за това исках да се отчета днес.
Почувствах се добър шофьор, но хич не ми олекна от това.

До кантората един дядо /сигурно към 80 годишен/ беше паркирал варбурга си. Попита ме как да минел реката по новия мост? А сега де, кой нов мост имаше предвид. Най-близкият и възможен за минаване с кола е мостът на Панаира, но за да се качи на него, първо трябва да се включи от бул. "Марица" с десен завой в трилентовия булевард "Цар Борис ІІІ", който слиза от моста и после да се престрои в крайна лява лента. От там голямо кръстовище и обратен завой на него. Пловдивчани ще ме разберат. Днес целият град се защурал с колите по улиците и движението е невъзможно.
Дожаля ми направо за него и честно - страх ме хвана. Очевидно не знаеше точно къде трябва да отиде, в същото време трябваше да се навре и оцелее сред потокът коли. Пълна дезориентация. Изведох до Водната палата, направихме обратния завой и те ме изгубиха в трафика. Дано са стигнали живи и здрави, накъдето се бяха запътили с бабата. Дано и другите около него са оцелели.
На мнение съм обаче, че отдавна е трябвало да си предаде книжката в КАТ.

# 161

Toва не знам как да го тълкувам - да си избера шоколад или швейцарски франкове?

п.п. Или просто ме нарече дебела и бедна?

# 162

Toва не знам как да го тълкувам - да си избера шоколад или швейцарски франкове?

п.п. Или просто ме нарече дебела и бедна?

Е аре са...знаеш, че те уважавам, а и знам, че си красива и елегантна.  Hug Но хубаво е банкомата да показва поне колкото кантара!    Peace

# 163
  • под дъгата
Хехе, Марадона, сигурна съм, знаеш, че имам предвид това Giotto, а не това.   Grinning
*
Прекрасна, в Монтенегро има много хубави пекарни, и една такава вкусна сметана в кутийки, ох, много вкусни ми бяха  Blush

# 164
  • Кацнала на едно дърво.
А, не е хубаво.  Crossing Arms Никак не е хубаво даже банкомата да показва колкото кантара.  Joy Освен ако не тежиш няколко хиляди (по ми се ще да напиша милиона, не знам защо) килограма. Тогава може.
Днес с троловете посетихме Америкън корнър в Столичната библиотека: http://www.libsofia.bg/modules/news3/article.php?storyid=97
Да си направим картон най-сетне и да си взимаме книжки и от там за вкъщи (е, не са кой знае колко книжките, но има страшно готини за деца, Малкия трол си взе три Laughing).
Има и списания, но аз "Воуг" не видях, пък друго не ми се чете.  Blush Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт