Споделете 126

• 29 102
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • о`майна лунна нощ е
Седмицата ми започна с някакво неясно усещане за тревога.
Имало е защо.
Вече нямам дядо.

# 256
Съжалявам! Ако мога с нещо да помогна...

# 257
Веси, съжалявам! Да почива в мир дядо ти. Прочетох те в момента, в който камбаната на църквата до нас започна да бие с големи паузи.

# 258
  • о`майна лунна нощ е
Джей, дори само това, че има на кого да си излея анонимно мъката, е достатъчно.
В крайна сметка всички сме се запътили натам. Нека поне да е с времето си, както е при дядо. Къща е направил, на деца, внуци и правнуци се е радвал, 50 години до жена си беше - какво му трябва повече на човек.

# 259
  • Майничка
Веси, моите съболезнования!

# 260
Веси , съболезнования и мир на праха му!

пп окоча, що за маниер да хапеш ?

# 261
  • България-Швейцария
Имам чувството, че никога няма да мога да се наспя като човек в тоя живот, даже спорихме много яростно с един бивш (мой връстник и дървен философ), който е твърдо убеден, че 6 часа сън би трябвало да ми стигат и точка!, не може да е по-различно положението, щом при него и повечето хора е така и недоумяваше как мога да спя и 12, и 24 часа, ако ме оставят. Казах му, че явно съм си взела дозата старческо безсъние с претоварване на организма в млада възраст, той пък ми се обиди на чиновник... не можеш да убедиш някого в нещо, ако поне веднъж не е бил в твоите обувки.
Веси, съболезнования  action032 и лек му път на дядо ти.
Моя го загубих престъпно млад, на 57, баща си още по-рано...

# 262
  • Казанлък of all places
Веси, съжалявам.

# 263
Съжалявам за загубата, Веси!

# 264
Веси,Прегръщам те!
 Flowers Rose Flowers Rose за дядо ти...
ей от това най-много се боя

# 265
Веси, моите съболезнования!
Чудесно е, че родителите на детенцето са взели решение.
Ако мога с нещо да помогна знай, че съм на среща.
Хубаво е да поговориш с директорката, а тя на свой ред с родителите.
По закон в групичка може да има до две дечица с проблеми. И никой няма право да го изгони или премести от детската градина. Чудесно е, че ще се вземат мерки в полза на детенце.
А ти си прекрасен човек!

# 266
  • sofia
Веси, съжалявам за дядо ти!

Малкото Бомбо е Тв звезда, мда, само дето собствената му майка не го е видяла все още Wink
Тегаво ми е. Даже по-скоро тъжно някак. Дали Сатурновите дупки имат нещо общо, дали сезона, който пък ми е най-любим...връщам се назад в мислите си непрекъснато, липсват ми разни хора, някак се вглъбявам в себе си. Не, че е лошо, но стана непрестанно от около месец насам...
За да ми е още по-тъжно си купих книгата "Тетрадката", защото явно филма, който съм гледала поне 10 пъти и всеки път плачейки ,  ми е недостатъчен.

# 267
веси,
съболезнования и от мен приеми.
Това е живота...

# 268
  • о`майна лунна нощ е
Ох, Дедо, що рев ще изрева заради ника ти тези дни.
Не го сменяй заради мен. Моля те. Остани си с него.

Благодаря ви ...

# 269
  • София
Веси, съжалявам за загубата ти!

Чудя се кое е по-голям абсурд. Дали огромен билборд /мно`о готска дума/, на който пише "Стил и класа /?/ в Студентски град /!/, Фолк клуб "Еди кой си".Стил, класа, Студенстки град и фолк клуб са неочаквано добра комбинация. Или пък всенародно тържество, с фолклорен ансамбъл и прерязване на лента в село нам кое си, при откриване на ....тоалетна, или пък петминутния репортаж по повода. Ся верно, че е уникална, екологична и по европрограма, ама е тоалетна, дет` се вика,  чак пък официални дрехи и тържества... Като се има предвид, че и президентът до скоро е ходил "по вънка" в дъсчено съоръжение, може би пък не е толкоз странно...

Общи условия

Активация на акаунт